Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με παχαίνει ο τρόπος που τρώω! Τρώω μόνο το βραδυ τις περισσότερες φορές και αυτό μία ώρα πριν πάω για ύπνο! Όλη την υπόλοιπη μέρα είμαι με καφέδες και σπάνια τρώω σάντουιτς το μεσημέρι!

Καλημέρα κι εδώ...

εγώ δεν τα πάω καλά με δίαιτες/διατροφές κλπ. Ενώ ξεκινάω μια χαρά μετά από 1βδομάδα τ αφήνω. Τώρα... άκουσα για μία διατροφολόγο στο Κολωνάκι η οποία τι κάνει? Πηγαίνεις μόνο 1φορά με εξετάσεις αίματος κ βάσει της ομάδας αίματος σου λέει τι σε παχαίνει!!!!! Καλό???

Και καλό !!! αλλά έχω ακούσει ότι αυτή η εξέταση στοιχίζει 400ε

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

ε ναι ρε αερικό!!!! κόψε το βραδυνό και τέλειωσε!!!!

πάρε το βραδυνό σε ταπεράκι το μεσημέρι ανταυτού....

Και ο αντρούλης μου θα τρώει μόνος του; Ένα πράγμα έχει μείνει που κάνουμε παρέα πια :lol:

Διαφημίσεις

ισα ισα μπορω να πω οτι κοιμηθηκε καπως καλυτερα αποψε,ξυπνησε μονο 3 φορες και ξανακοιμηθηκε ευκολα.

Μήπως να του κάνεις κάθε μέρα εμβόλιο? :lol:

Ετσι και ο αντρας μου τρωει τα τελευταια χρονια 10 και 11 το βραδυ και εχει παρει αρκετα κιλα παροτι τρωει μια φορα την ημερα. Ενα διαστημα του εβαζα ταπερακι αλλα απο την δουλεια που ειχε το ξεχναγε και μου το εφερνε πισω γεματο, ετσι ξαναεπιστρεψαμε στο μοντελο τρωω και πεφτω για υπνο και φυσικα δεν χανει τα κιλα που πηρε.

Κάνε φιλενάδα να δεις καλό! Βρε συ θα έπρεπε να με παροτρύνεις να την ξεκινήσω :lol: όχι να μου λες ψέμματα ότι μου πάνε τα κιλάκια :lol:

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι μιλάμε για κιλά και θα μπει η Φαίη σε λίγο και θα μας ξε#έσει :lol:

Διαφημίσεις

Ελα μου ντε και εγω αυτο σκεφτομουνα, το θελει το εμβολιακι του καθημερινα το ατιμο,μπας και κοιμηθει. Ο γιατρος μου ειπε οτι μονο με τον παιδικο μπορει να εστρωνε και να κοιμοταν αλλα δεν μου το συνιστα μου ειπε στην περιπτωση μου γιατι θα αρρωσταινει συνεχεια το παιδι και κατα επεκταση και εγω,κατι που ειναι επικινδυνο.

Οχι μονο καθιστικη αλλα ναι τις περισσοτερες ωρες ειναι στο γραφειο και συντονιζει πραγματα. Οταν παντρευτηκαμε ειχε 20κιλα λιγοτερα και λεει οτι φταιω εγω που μαγειρευω και οχι αυτος που τρωει 11 το βραδυ.

χαχαχαχα αυτή τη μαμακία μου την έχει πει και ο Λεφτ :lol: και σταμάτησα να μαγειρεύω για μία εβδομάδα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...