Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ θέλω να ξαναρχίσω την διατροφή που έκανα για το διαβήτη μπας και συνέλθει λίγο το σωματάκι μου αλλά φευ!

Καλημερα!!!!!!!!!! Διαιτα Μελινακι??? Τι να χασεις??? Εμενα μου φανηκες αρκετα αδυνατη.

Και εμεις καναμε χθες το εμβολιο της ανεμοβλογιας και ευτυχως δεν μας εκανε πυρετο, ισα ισα μπορω να πω οτι κοιμηθηκε καπως καλυτερα αποψε,ξυπνησε μονο 3 φορες και ξανακοιμηθηκε ευκολα.

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια θελω να αρχισω διαιτα, και δεν το εχω με τιποτα λεμε!!!

Ναι και εγώ θέλω!

Πως τα καταφέρνω κάθε φορά που έρχονται εκπτώσεις και έχω απάνω μου 3 κιλά παραπανίσια δε το καταλαβαίνω

Σήμερα είπα Λέτα ράψε το στόμα γιατί προβλέπω να μη παίρνεις τίποτα !

Και δε μπορώ να πω το έραψα….έφαγα μόνο ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα και ένα τοστ :lol::lol:

Παρακαλάω το μικρό να φάει το δικό του τοστ γιατί είμαι έτοιμη να του ορμίσω:tongue:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

τι διατροφή είναι αυτή?????

Περιληπτικά:

08.00: Φρυγανιά και γάλα

10:00: Τοστ

13:00: 250 περίπου γρ φαγητό που να περιέχει λίγο από όλα (ζυμαρικά, κρέας, σαλάτα) Η σαλάτα μπορεί να είναι απερίοριστη αν είναι σκέτη (χωρίς λάδια και λιπαρά) και φρούτο

17:00: Γιαούρτι και φρούτο

20:00: Δείπνο γύρω στα 200γρ όπως μεσημέρι

22:00-23:00 Γιαούρτι ή ενα ποτήρι γάλα

Το έχω αναλυτικά κρατημένο με τις ποσότητες ακριβώς... Θύμησέ μου να το σκανάρω να στο στείλω αν θες ;)

Διαφημίσεις

όχι ότι το αερικό έχει τίποτα να χάσει, ίδιο το ονομά της είναι!!!!!

Είναι που κρύβω καλά τα παχάκια της κοιλιάς ;) Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52 κιλά για να είμαι καλά και είμαι 58-60 (ανεβοκατεβαίνω)

Καλημέρα κι εδώ...

εγώ δεν τα πάω καλά με δίαιτες/διατροφές κλπ. Ενώ ξεκινάω μια χαρά μετά από 1βδομάδα τ αφήνω. Τώρα... άκουσα για μία διατροφολόγο στο Κολωνάκι η οποία τι κάνει? Πηγαίνεις μόνο 1φορά με εξετάσεις αίματος κ βάσει της ομάδας αίματος σου λέει τι σε παχαίνει!!!!! Καλό???

δεν θέλω!!!

κάνω από το www.dietup.gr διατροφή που περιέχει και μελομακάρονα μεσα!!!! χαχαχα

Τι όμορφο ζουζουνιάρικο μωράκι που έχεις; ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!

Η διατροφή με τα μελομακάρονα μου φαίνεται ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...