Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν τρως τρεις κάρτες για το ίδιο θέμα... τότε τρως κόκκιν (αποκλεισμός).

Άρα γατούλα αν φας θα είναι η πρώτη σου για προκλητική έκφραση :lol:

Τουλάχιστον κλειδώθηκε προσωρινά... μένει να το διαβάσουν τώρα! Ελπίζω να το διαβάσει και η Στυλιανάκη!

Διαφημίσεις

Αερικακι πως εισαι??? Καλυτερα???

Εγω τον καταφερα σημερα να φαει καπως καλα ευτυχως. Με χαλασε που εχασε γραμμαρια παλι. Ελπιζω να μην μου κανει πυρετο με το εμβολιο που καναμε. Η πλακα ειναι οτι ο γιατρος μου ελεγε οτι παιδια σαν το δικο μου στο υπνο εινα 1 στα 100. Επιασα το τζοκερ. Χρεαζεται ελαχιστο υπνο και δεν κουραζεται ποτε.

Μαρκοπουλάκι... δείχνει να είμαι λίγο καλύτερα... στις 5.20 το πρωί είναι το μεγάλο crash test :lol:

Μην αγχώνεσαι τόσο με τα κιλά :) Την είχα πατήσει κι εγώ... εφόσον το παιδί είναι duracell σημαίνει ότι τα κιλά του είναι καλά...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πως ησουν εσύ παιδί αλλά επειδή είχα την ίδια αγωνία με εσένα κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι κι εγώ ήμουν δύσκολη με το φαγητό αλλά παρόλα αυτά μεγάλωσα :D Δεν έπαθα ποτέ τίποτα και είχα και μαμώ τα σώματα μέχρι τα 35 :D (το μετά είναι μεγάλη συζήτηση μαμώ τις ορμόνες μου μαμώ!)

Έκανα μπάνιο σαν άνθρωπος!!! geschafft.gif Κάναμε μπάνιο και λίγο νωρίτερα την μικρή και κοιμάται επιτέλους από τις 9.30 μπας και χορτάσει ύπνο και δεν ξυπνήσει το πρωί νυστάζοντας! Με την αλλαγή στον ημερήσιο ύπνο δεν χόρταινε και φαινόταν το πρωί που πηγαίναμε στον παιδικό... στη διαδρομή ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου!

Ιατρικό ανακοινωθέν: Δείχνει να μπαίνει σε ύφεση το θέμα του βήχα! Δεν ξέρω αν φταίει η αντιβίωση ή ότι κατάφερα επιτέλους να ξεπεράσω τη σιχαμάρα μου και να βγάλω βλένες από το στόμα και όχι να τις καταπίνω αλλά ελπίζω ότι σήμερα θα κοιμηθώ σερί και θα ξυπνήσω με το ξυπνητήρι! Σκέφτομαι μάλιστα να πάω και νωρίς για ύπνο μπας και ξεκουραστώ επιτέλους! Ελπίζω να μην μου χαλάσει τα σχέδια ένα μικρό βηχαλάκι που έχει η μικρή λόγω σάλιων δοντιών!

Εγω παιδι Αερικο απο οτι λεει η μανα μου ημουν πολυ χειροτερη απο τον Μαριο δεν ετρωγα τιποτα σχεδον,μαρτυρουσε η μανα μου πραγματικα. Μεγαλη ημουν αρκετα αδυνατη μεχρι τα 22 και μετα πηρα τα πανω μου. Αλλα ακομα ειμαι περιεργη στο φαγητο τρωω συγκεκριμενα πραγματα μονο και καθολου φρουτα και πρασινα πραγματα.Σε εμενα εμοιασε το βλασταρι μου.

Ελπιω αποψε να κοιμηθεις καλα!!!!!!!!!!!!

Βλέπεις; Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι το παιδί θα έχει την διατροφική συνήθεια ενός από τους δύο γονείς ;)

Δεν μεγάλωσες εσύ; Μεγάλωσες :D Και όχι μόνο είσαι και μια χαρά κοπέλα αν εξαιρέσεις το κληρονομικό σου "χάρισμα" ;)

Μια χαρούλα θα είναι ο Μάριος και θα στρώσει κάποια στιγμή :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...