Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα θα πανε τοσο καλα που μετα θα το θυμασαι και θα γελας!!! Αληθεια Ειρηνακι μου, το πιστευω και να το πιστεψεις κι εσυ!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!!!

Τιποτα! Μηπως θες βοηθεια εκεινες τις μερες? Με ποιον θα πας στο ΙΑΣΩ? Η Ζωιτσα που θα μεινει?

Αν μπορω να βοηθησω να μου πεις!

gM4vp2.png

όχι φαίη μου σε ευχαριστώ...θα μείνει ο σταύρος και εγώ θα πάρω ένα ταξί να πάω......

θα έρθει αργότερα αυτός αφού την πάει στο σταθμό...εμ και αυτοι 6.30 το πρωί!! έλεος...

όχι φαίη μου σε ευχαριστώ...θα μείνει ο σταύρος και εγώ θα πάρω ένα ταξί να πάω......

θα έρθει αργότερα αυτός αφού την πάει στο σταθμό...εμ και αυτοι 6.30 το πρωί!! έλεος...

Ναι ρε παιδι μου, γιατι τοσο πρωι? Απλα αν θελεις παρεουλα, εγω ερχομαι μεχρι το ΙΑΣΩ για βολτιτσα! Μεχρι να ερθει ο Σταυρος, ισα να μην αισθανεσαι μονη σου και μετα φευγω!

Να ξερεις πως ο,τι μπορω να μην διστασεις να το πεις! Και αντε σταματαω γιατι εχεις το αγχος σου και δεν θες κι εμενα να σε πρηζω! :mrgreen:

Απλα να το ξερεις! ;)

gM4vp2.png

καλα μου ερχεται ειδοποιηση οτι γραψατε μετα απο 4 σελιδες!!!!

αερικο και εσυ ινσουλινες ηπαρινες???? (αχ αυτο το ξεχασα να της το γραψω χαχχαχχαχαχα)

την απορια για το χρονο της τον εχω και εγω αλλα ειναι πολυ μπεμπης ακομα και μαλλον προλαβαινει

Διαφημίσεις

Γαμώ την ίωσή μου! Θα κανονίζαμε να πάμε μαζί Ιασώ! Να κάνω την εξέταση για την χαλάρωση της ουρήθρας! Καλύτερα νωρίς νωρίς Ειρηνάκι να ξεμπερδεύεις... Λαπαροσκοπικά θα στο κάνει;

αερικο και εσυ ινσουλινες ηπαρινες???? (αχ αυτο το ξεχασα να της το γραψω χαχχαχχαχαχα)

την απορια για το χρονο της τον εχω και εγω αλλα ειναι πολυ μπεμπης ακομα και μαλλον προλαβαινει

Κι εγω εκανα ινσουλινες στη Μαρια...

3 φορες την ημερα, μια το πρωι, μια το μεσημερι και μια το βραδυ.. 60 μοναδες το πρωι, 60 μοναδες το μεσημερι και 60 μοναδες το βραδυ.. Και "ο ζαχαρος" (που λεει και η πεθερα μου :rolleyes:) κολλημενος στο 160 - 170... Μου ειχαν σπασει τα νευρα... Αφηστε δε τις υπογλυκαιμιες...:?

gM4vp2.png

η ηλικία καλέ :lol: και μάλιστα στις ηπαρίνες... κάναμε και τη σχετική εξέταση και τις αυξήσαμε από clexane 0.3 σε 0.6... Καλά το μηχανάκι και το στυλό του διαβήτη ούτε να τα ξαναδώ δεν θέλω!

Γαμώ την ίωσή μου! Θα κανονίζαμε να πάμε μαζί Ιασώ! Να κάνω την εξέταση για την χαλάρωση της ουρήθρας! Καλύτερα νωρίς νωρίς Ειρηνάκι να ξεμπερδεύεις... Λαπαροσκοπικά θα στο κάνει;

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...