Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει τότε :) Το πιο πιθανό είναι αυτό που είπε το κιουλτάκι... κάτι άλλο είχε στο μυαλό του εκείνη την ώρα :lol:

Γιατί έχεις κόλλημα; Μην το κάνεις αυτό! Την σύγκριση εννοώ! Διαφορετικοί οργανισμοί, διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, διαφορετικές δραστηριότητες και ιδιοσυγκρασία και διαφορετικά γονίδια ;) Μην συγκρίνετε κιλά :D ούτε ύψος!

Διαφημίσεις

Πες λίγο τα κιλά σας Έχω κόλλημα με αυτό...

χαχαχα αγαπούλα εγώ είμαι γεννημένη 12/04 :)

Το σουργελάκι μου είναι 08/09/09 και ήταν πριν 2 μήνες 10200...την Παρασκευή θα ζυγιστεί πάλι...

Γιατί έχεις κόλλημα; Μην το κάνεις αυτό! Την σύγκριση εννοώ! Διαφορετικοί οργανισμοί, διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, διαφορετικές δραστηριότητες και ιδιοσυγκρασία και διαφορετικά γονίδια ;) Μην συγκρίνετε κιλά :D ούτε ύψος!

και κιλά γέννησης, εβδομάδα γέννησης κοκ...πολλοί οι παράγοντες δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση!

Χαμος εγινε τον κραταγαμε και εγω και η μανα μου για να μπορεσει ο γιατρος να του κανει το εμβολιο,πλανταξε στο κλαμμα. Τωρα τον παει βολτα η μανα μου για να ξεχασει το δραμα του.

χαχαχα αγαπούλα εγώ είμαι γεννημένη 12/04 :)

Το σουργελάκι μου είναι 08/09/09 και ήταν πριν 2 μήνες 10200...την Παρασκευή θα ζυγιστεί πάλι...

Α καλά σήμερα δε λειτουργώ , με την ορθογραφία του γιου μου πρέπει να πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

την άλλη τρίτη στις 6.30 το πρωί θα πάω να κάνω επέμβαση στο Ιασώ να βγάλω έναν πολύποδα!!!!

γκρρρρρρρρρρ

Που ειναι ο πολυποδας Ειρηνη μου? Τραχηλο ή μητρα?

Μου θυμισες τα δικα μου τωρα.. Εγω βεβαια την εκανα την αφαιρεση και ξεμπερδεψα! Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Ανεβασα βιντεακι με τη Μαρια στο face!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμενα ηταν στον τραχηλο (πολυποειδες μορφωμα), σαν εξογκωμα..

Μου το αφαιρεσε χωρις αναισθησια και μετα εκανε laser απο πανω λογω τραχηλιτιδας (παλι χωρις αναισθησια, μονο μια ενεση μου εκανε στον τραχηλο).. Μιλαμε βελαξα απο τον πονο, χιλιες φορες να με ναρκωνε να μην καταλαβαινα τιποτα... Θυμαμαι ημουν πανω στο μπουμ, εκλαιγα και δαγκωνα το χερι μου για να μην ουρλιαξω.. Τοσο που οταν φυγαμε απο το ιατρειο ειχα τα σημαδια απο τα δοντια μου στο χερι μου για 3 μερες... Δεν θελω καν να το θυμαμαι...

Και μετα θεραπεια στο σπιτι με κολπικη αλοιφη για 2 εβδομαδες και επανεξεταση... Μια απο τις χειροτερες περιοδους της ζωης μου!

Ολα θα πανε καλα, θα το δεις! Ισως πονας λιγο μετα, αλλα για αυτη την αφαιρεση χρησιμοποιουν τα πιο ακινδυνα φαρμακα, θα ξυπνησεις κατευθειαν!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...