Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ναι δείχνει ότι πάει κι αυτός για να αρρωστήσει... του ξεκίνησε μπούκωμα. Βήχα δεν έχει ευτυχώς αλλά το κακό είναι ότι εκείνος κάνει πυρετό και πέφτει του θανατά όταν αρρωσταίνει! Δηλαδή αν αυτές τις μέρες και ειδικά χθες που ήμουν με δέκατα ήταν ο Λευτέρης στη θέση μου δεν θα μπορούσε ούτε να συρθεί από το κρεβάτι στο σαλόνι! Είναι φοβερό αυτό που παθαίνουν οι άντρες όταν αρρωσταίνουν! Γι' αυτό γεννάμε εμείς και όχι αυτοί! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνο ημικρανίες τον πιάνουν από το πιώμα...χαχα

σ' αυτό υπάρχει λύση: ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ πριν πέσει για ύπνο! Πολύ όμως! Στο λέει έμπειρη πότρια ;)

Διαφημίσεις

Οι ασπιρίνες πες του δεν κάνουν τίποτα. Το νερό κάνει. Οι ημικρανίες δημιουργούνται γιατί το αλκοόλ "στεγνώνει" τον οργανισμό, εξατμίζει τα υγρά που πρέπει να έχει. Ας το δοκιμάσει ;) Δεν έχει να χάσει τίποτα.

Εγώ έπινα κιουλτάκι... προ παιδιού... Ήθελα ένα μπουκαλάκι για πάρτη μου καθημερινά ;) Και στο χαλαρό μην φανταστείς. Ξεκινούσαμε κατά τις 9.00 το βράδυ και μέχρι 12-1 είχε φύγει :lol: (ένα ο καθένας :lol: ) Με 3 ποτήρια μεγάλα νερό πριν τον ύπνο κόπηκαν οι ημικρανίες :D

Περαστικα στην αερικοοικογενεια!!!!!!!!!!!!!!! Καλα και ο δικος μου αν αρρωστησει βαρατε Τουρκοι τα αρματα,φωνζει με δεκατα πεθαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Αφου κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης που νοσηλευομουνα συχνα μου ελεγε εγω αν ημουν γυναικα στη θεση σου δεν θα εκανα ποτε παιδι να παιρναω τετοια, με τιποτα. Πολυ γκρινιαρης οταν αρρωσταινει.

Διαφημίσεις

και εγώ έπινα προ παιδιού και προ θηλασμού βασικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι :lol:

Μου 'χει λείψει απίστευτα αυτό! Να πιω όσο θέλω χωρίς να σκέφτομαι το παιδί και πως θα τα βγάλω πέρα μαζί του την άλλη μέρα. Άσε που πλέον με την αποτοξίνωση με πιάνουν και λιγότερα ποτηράκια :lol:

Πάντως καθημερινά θα πιω ένα ουζάκι ή ένα κρασάκι! Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι :D

Μελίνα εγώ θα έλεγα ότι αφού δεν το κάνατε τον Οκτώβριο να μην το κάνετε καθόλου. Του χρόνου πια... Γιατί τι θα κάνεις με το επαναληπτικό; Θα του κάνεις μέσα στην άνοιξη αντιγριππικό; Δεν στέκει.

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι :lol:

Μου 'χει λείψει απίστευτα αυτό! Να πιω όσο θέλω χωρίς να σκέφτομαι το παιδί και πως θα τα βγάλω πέρα μαζί του την άλλη μέρα. Άσε που πλέον με την αποτοξίνωση με πιάνουν και λιγότερα ποτηράκια :lol:

Πάντως καθημερινά θα πιω ένα ουζάκι ή ένα κρασάκι! Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι :D

α και γω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή μια μπυρίτσα το καλοκαίρι το κατεβάζω καθημερινά!

αλλά τι να μου κάμει ένα = κανένα!!!!!!

Κι εγω που νομιζα πως ειμαι η μονη αλκοολικη του τοπικ! :lol:

Κι εγω πινω καθημερινα, τουλαχιστον ενα ποτηρακι κρασι ή μπυριτσα..

Θυμαμαι μια φορα με ειχε κανει η μικρη τουρμπο και μολις την εβαλα για υπνο κατεβασα ενα ολοκληρο μπουκαλι τεντουρα (πατρινο ποτο) σε σφηνακοποτηρα.... Μιλαμε για τρελλα ομως! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...