Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας,σημερα θα ερθει ο γιατρος να κανουμε εμβολιο και θα μας ακουσουν μεχρι εκει που μενετε. Με το που μπαινει ο γιατρος μεσα στο σπιτι ο Μαριος αρχιζει το κλαμμα πριν καν τον αγγιξει.

Φαίη μου έχει στάσεις εργασίας. Και φυσικά γινόταν το πρωί το έλα να δεις στους παράπλευρους δρόμους για Κατεχάκη όπως και στην ίδια την Κατεχάκη!

Καλημέρα marag Καλημέρα Μαρκοπουλάκι :D

Δικός μου είναι ο Μάριος... βλέπω ένεση και τρέχω :lol: Μόνο στην εξωσωματική και στην εγκυμοσύνη μπόρεσα να το αντιμετωπίσω αναγκαστικά λόγω των ηπαρίνων και ινσουλίνης! Μιλάμε για ένα τρύπημα στην κοιλιά κάθε μέρα σε όλη την εγκυμοσύνη και από τον 5ο και μετά 2 τρυπήματα για την ινσουλίνη! Θέλοντας και μη τα έκανα αλλά όταν πλησίαζε η ώρα τους με έπιανε κατάθλιψη.

μαρκοπολακι κι εμας ετσι εκανε μεχρι 2 ετων περιπου, τωρα τουλαχιστον κλαιει μονο οταν τον αγγιζει ο παιδιατρος. οταν δεν τον αγγιζει, του γελαει κιολας!

ο παιδιατρος μας ειναι της γνωμης να το κανουμε το εμβολιο. δεν το πολυκατεχω κι εγω το θεμα, αλλα λεει οτι ο ντορος που εγινε περσι εγινε για το καινουριο εμβολιο της Η1Ν1 που βγηκε. της κοινης γριππης ανανεωνεται λεει καθε χρονο και περιλαμβανει τα νεα στελεχη καθε φορα. αφου λεει καναμε και περσι της κοινης γριππης και αφου παμε παιδικο, να το κανουμε.

ουφ παω να ενημερωθω και απο διπλα, αν και φοβαμαι οτι θα μπερδευτω περισσοτερο!

κουλτακι το πηραμε το θερμομετρο και ηταν πολυ χρησιμο στην αρρωστεια του μικρου μεσα στις γιορτες. μεγαλη υποθεση να μπορεις να βλεπεις τον πυρετο ενω κοιμαται το παιδι. απλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη για την ακριβεια του. στην αρχη που προσπαθουσα να το διασταυρωσω και με το απλο συμβατικο θερμομετρο δεν εβγαλα ακρη. σιγουρα δειχνει λιγο παραπανω απο τη μασχαλη... τουλαχιστον εχεις μια ενδειξη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπα εγω εχω παθει ανοσια με τις ενεσεις, εγινα αναιστητη,στην εγκυμοσυνη τις χτυπαγα μονη μου στην κοιλια μου καθε βραδυ. Αφου οταν γεννησα μου ειχαν βαλει και στο λαιμο παροχετευση και εκοβα βολτες. Οποιος ερχοταν να με επισκευτει σκιαζοταν με ειχαν κανει σαν ρομποκοπ.

Καλημέρα και από εμάς!

Είμαι μαζί με το αυτοκολλητάκι μου σήμερα μιας και δε πήγε σχολείο....

Αερικό απορώ με την υπομονή σου δίπλα...κάθεσαι και απαντάς με τόσο ηρεμία που λέω πω το κάνει αυτό;Μπράβο!

Μπα μην νομίζεις Μαρίτα... Στην αρχή έβραζα... μετά χαλάρωσα που κατάλαβα ότι είναι πειραγμένο το άτομο!

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ Μελίνα! Απαντούσε όοοοοοοοοολη μέρα με ελάχιστη διαφορά ώρας... Υποτίθεται ότι θηλάζει κιόλας... τι σκ@τ@ έκανε; Ξεσκάτιζε, τάιζε και είχε το laptop δίπλα της; Και όση ώρα το μωρό ήταν ξύπνιο αντί να ασχολείται μαζί του βάραγε τα πλήκτρα;

Διαφημίσεις

εγω παντως απο την ωρα που γυριζω σπιτι δεν μπορω να κατσω στον υπολογιστη, με θελει αποκλειστικοτητα ο μικρος!

και οταν κοιμαται, που ειναι νωρις γυρω στις 9, μετα γουσταρω να κανω το μπανακι μου με την ησυχια μου, να κανω κανα μαγειρεμα, να φαω, μεχρι να παω να ξεραθω (γυρω στις 11 - νυχτοπουλι ε?)

στο μεταξυ, επειδη εχω κατσει 6 μηνες σπιτι μονη με τον μικρο χωρις καμμια βοηθεια, θυμαμαι οτι εκεινη την περιοδο δεν καθομουν σχεδον καθολου στον υπολογιστη

αντε να ψιλοδιαβαζα το φορουμ οκ, αλλα δεν προλαβαινα να γραψω. αυτη πως διαολο το κανει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ίδια κι εγώ! Ειδικά χθες δεν υπήρχε περίπτωση αφού ήμουν μόνη μου με τη μικρή... διάβαζα αλλά ήταν αδύνατο να γράψω! Καλά χθες ήταν εφιαλτικά... ο καλός μου γύρισε μεν από τη δουλειά και έκατσε μία ώρα με τη μικρή αλλά αφού τελειώσαμε με το μπάνιο μπήκε στο γραφείο και συνέχισε να δουλεύει μέσω ίντερνετ! Υπό ΚΣ θα είχε έρθει καλές 23.00 στο σπίτι! Και αυτό θα συνεχιστεί για δύο εβδομάδες περίπου. Το χειρότερο είναι πως χειροτερεύει κι εκείνος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...