Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την αφιέρωση Φαίη :lol:

Μπράβο στο Μαράκι που έφαγε μόνη της και με το κουτάλι! Αυτό το παιδί είναι αστέρι λέμε με το φαγητό! Έχει γονίδια φαίνεται :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο γονιδια αλλο τιποτα! :lol:

Αυτο με τις κουνιες το κανει και η Μαρια εδω και πολυ καιρο! Οποτε κοντευουμε να φτασουμε σε ορισμενες που τις γνωριζει λεει το γνωστο ασμα "μουνια - λελα - παπαγιελα".. Οπως επισης και αν κοντευουμε να φτασουμε στη μαμα μου, αναγνωριζει τη διαδρομη και φωναζει "γιαγια".. Αν τυχει -δε- και περασουμε κατω απο το σπιτι χωρις να σταματησουμε (πραγμα που γινεται αν δεν βρουμε παρκινγκ), βαζει αμεσως τα κλαμματα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

maria_s & Γατούλα: τα προβλήματα της εγκυμοσύνης σας δεν αφορούν το παρόν thread icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

Λέτε να το καταλάβει; Μπα ε; :lol:

:lol: :lol: λες ε; Εγώ απορώ πάντως... με 4 μηνών παιδί... πως μπόρεσε και ήταν online όλη μέρα και απαντούσε συνεχώς! Τι σκατά; Θήλαζε και το άλλαζε πάνω από το pc? :confused:

Διαφημίσεις

δεν έχω άλλο χιούμορ, στέρεψα...τα είπα συνοπτικά και όποιος κατάλαβε...το γατόνι που της έκανε τα μούτρα κρέας, επέλεξε να το αγνοήσει...

φιλάκια χριστινιώ μου, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα απόψε

Φιλάκια Μαράκι, καλή ξεκούραση... κι εγώ το ελπίζω... ήδη είναι λίιιιιιιιγο καλύτερα... με το δεύτερο χάπι αντιβίωσης... ελπίζω να κοιμηθούμε όλοι ήσυχα χωρίς το κομπρεσέρ μου :lol:

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!! Τι τέλειος ο baby sylvester! Μου φτιαξες τη μέρα κιουλτάκι :D

Ήθελα να γκρινιάξω λίγο για την κίνηση αλλά τώρα μου πέρασε :lol:

χαχα καλημερα κουκλες!

πωπω εχασα επεισοδια χτες...!

ασχετο! πηγαμε παιδιατρο χτες και μας ειπε να κανουμε το εμβολιο της κοινης γριππης (το φετινο περιλαμβανει και τον Η1Ν1 μεσα). Το εχετε κανει εσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς το κάναμε Μελινάκι και την προηγούμενη παρασκευή κάναμε και το επαναληπτικό.

Καλημερα και απο 'δω!

Πως ειστε ομορφες μανουλες?

Εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο! Βεβαια εγω εξακολουθω να νυσταζω αλλα δεν εχει σημασια!

Culte οντως τελειως ο baby Sylvester!! :D

Aerikoυλι εχει και σημερα απεργειες? Οχι πως εδω που ειμαι τωρα σημαινει κατι αυτο, απλα κουβεντα να γινεται! :lol:

Μelina οχι, ουτε εμεις το καναμε! Βεβαια εμεις δεν ακολουθουμε ουτε την κανονικη ροη των εμβολιων και ουτε προκειται να τα κανουμε ολα γιατι γενικοτερα μειναμε πισω στο θεμα εμβολιων με τη νοσηλεια μας στο Παιδων λογω μηνιγγιτιδας, οποτε το κοιταμε με προσοχη (και οσο μπορουμε απο μακρυα)! :)

Ξερει καμμια σας κανενα "γιατροσοφι" για τον πονοκεφαλο? Δεν θελω να παρω παυσιπονο, τις τελευταιες 3 μερες με την περιοδο που κυριολεκτικα με ξε***σε, εχω τρελλαθει να παιρνω φαρμακα... Κατι αλλο υπαρχει να ηρεμησει λιγο ο πονος? Καποια μαλαξη, καποιο μασαζ, κατι τελος παντων? Δεν ξερω γιατι ξυπνησα ετσι σημερα! Μιλαμε τα μηνιγγια μου κοντευουν να σπασουν και με χτυπαει μεσα στα ματια ολο αυτο... :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...