Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Expand  

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Λυσσαξατε πια μεσημεριατικα! :lol:

Ουτε εγω μπορω να μπω διπλα τωρα.. :|

Μεσημεριανο ειχαμε κι εμεις μπιφτεκακια με πατατουλες φουρνου. Εφαγε και η Μαρια και μαλιστα μονη της εντελως! Γενικα εχω να πω πως τρωει τα παντα μονη της αρκει το περιεχομενο του πιατου να τσιμπιεται με το πηρουνι.. Σε κουταλοειδες δεν την εχω δοκιμασει γιατι πραγματικα φριττω μονο στη σκεψη του πως θα γινει με το ζουμι και το κουταλι... :shock: Απαπαπαπα!! :mrgreen: Σημερα παντως ηπιε μονη της γαλα με το καλαμακι (ελαχιστο, μη φανταστειτε και αυτο με τα χιλια ζορια.. Ξεκινησαμε τη νηστεια γαλακτος παλι!), φρουτα μονη της με το πηρουνακι και μπιφτεκια με πατατουλες παλι μονη της.. Το απογευμα εχει γιαουρτι.. Να της το δωσω να το φαει μονη της? (Με επιασαν ριγη στη ραχοκοκκαλια, προσεξτε τι θα απαντησετε!!! :lol::lol::lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εμεις πλεον φαι στο τραπεζι στη κουζινα εκτος και αν τα ταισω

βασικα δε πρπει να τα ταιζω, αλλα αμα τα αφηνω καθονται και γελανε και φαι δε τρωνε

εκτος και αν ειναι σουβλακια! ο Β τα παει αμασητα κατω!

Οκ, με ψησατε! Θα τη γδυσω και την αφησω να το φαει μονη της... Θα τη βαλω στο ψηλο καρεκλακι φαγητου και θα της βαλω τη μεγαλη σαλιαρα με τα μανικια. Αλλα επειδη ειναι η πρωτη μας φορα, θα εχω κι εγω το δικο μου κουταλακι να της δινω καμμια κουταλιτσα, να μην παει στραφι ολο το γιαουρτι.. Μεγαλωσανε τα σκατουλια και τρωνε μονα τους.. Απιστευτο μου φαινεται!! Αλλα γουσταρω κιολας τρελλα!!

Να σας πω την αληθεια δεν με επιασε καμμια πρεμουρα, απλα μου ειπαν πως πρωτα πρεπει να μαθει να χρησιμοποιει το κουταλι και μετα το πηρουνι... Η Μαρια ο,τι κανει το κανει με το πηρουνι.. Με το κουταλι δεν την εχω φερει σε επαφη και δεν ξερω! Θα κοψω αντιδρασεις σε λιγο και θα σας πω!

Γατουλα κι εμενα με τα σουβλακια εχει ερωτα! Βεβαια επειδη κι εγω φοβαμαι για παιδικη παχυσαρκια και τα λοιπα (κι επειδη κι εγω μικρη ημουν αδυνατη αλλα με τα χρονια ξεχειλωνα), της παιρνει ο Βασιλης καλαμακι κοτοπουλο και την αφηνει να παλευει :lol: Επισης εχουμε τρελο ερωτα (ΕΡΩΤΑ με κεφαλαια) με τις τηγανητες πατατες, τη φετα και τον τραχανα! Μπορει να ζησει με αυτα ολη της τη ζωη χωρις να ζητησει κατι αλλο!

Απο την αλλη με το γαλα..... ΜΙΣΟΣ! (Κι αυτο με κεφαλαια! :lol:)

gM4vp2.png

Τωρα ειδα το αρθρο που παρεθεσε το αερικουλι και λεει για τα κριτηρια επιλογης των παιδιων στους παιδικους και για την εγγραφη τους.

Και να σας το πω? Αχνοφεγγει μια ελπιδουλα μεσα μου.. :D Μακαρι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γατουλα είπε:
φαιη οποτε βρεθουμε θα σε κανω αναλυση σε τρυπες

απο οσα εχω ακουσει!!!

Ναι ρε γατουλα και σε ευχαριστω πολυ!

Και για να μην παρεξηγηθω: Αν δεν την παρουν, δεν χαθηκε και ο κοσμος.. Απλα θα ηταν καλυτερα και για εκεινη αλλα και για εμενα.. Εκεινη να συναναστραφει παιδακια, να ξεδωσει κι εγω να βγω λιγακι εξω και να βγαλω και κανενα λεφτο.. :mrgreen: Αν δεν την παρουν, δεν θα πεθανουμε κιολας! Θα γραφτουμε κολυμβητηριο, ζωγραφικη ή κατι αλλο για να βγαινει κι εκεινη! Απλα θα ζοριστουμε αλλη μια χρονια οικονομικα!

Μην με παρεξηγησετε κι εσεις, δεν το εχω βαλει αυτοσκοπο και ουτε θελω να παρουμε τη θεση καποιου αλλου παιδιου που εχει περισσοτερη αναγκη. Απλα θα ηταν καλη φαση να πηγαινε! ;)

gM4vp2.png

http://img193.imageshack.us/img193/3079/6proswpiko.jpg

Τωρα αν καταφερα κατι δεν ξερω, παντως ελπιζω να φανει το αρθρο!

gM4vp2.png

Να 'μαι ξανα! Το εγχειρημα "τρωω μονη μου με το κουταλι" πετυχε! Βοηθησα κι εγω βεβαια αλλα κι εκεινη δεν τα πηγε καθολου ασχημα! Βεβαια δεν μπορουσε να πιασει πολλη ποσοτητα και τις περισσοτερες φορες βουτουσε το κουταλι μεσα στο γιαουρτι και μετα το εβαζε στο στομα της. Παρολαυτα σε ενα τεταρτο ειχαμε τελειωσει (εγω της εδωσα γυρω στις 4 κουταλιες, το υπολοιπο το εφαγε μονη της)! Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο το κοριτσακι μου!! :D:D

Κατα τα αλλα καλα! Πηγαμε απο το καινουριο μας σπιτι σημερα.. Το ψαξαμε πιο εξονυχιστικα, ειδαμε καλυτερα τους χωρους και καναμε σχεδια για τη διακοσμηση. Σημερα παρατηρησαμε πως εχει και 3 κλιματιστικα, οποτε δεν θα χρειαστει να βαλουμε εμεις τα δικα μας!

Μετα περασαμε απο τη μαμα μου, κατσαμε λιγο και πριν λιγο επιστρεψαμε.. Τωρα ο Βασιλης προσπαθει να δωσει λιγο γαλα στη Μαρια αν και δεν νομιζω να τα καταφερει! Το γαλα για εμας, αποτελει παρελθον.. Αλλα δεν πειραζει, τρωει ολα τα υπολοιπα!

Εσεις που εξαφανιστηκατε?

Αερικουλι αφιερωμενο:

:lol::lol::lol: Ξεκολλατε ρε 'σεις! Αμα ο αλλος δεν σκαμπαζει, δεν σκαμπαζει.. Τελος! ;)

gM4vp2.png

Μετά από ένα εφιαλτικό απόγευμα μόνη μου στο σπίτ με το θηρίο... ήρθε ο μπαμπάς της να με σώσει στις 20.00... και τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι έχοντας πιει 220ml γάλα απνευστί!

Την τάιζα την χάιδευα στο κεφαλάκι να χαλαρώσει και δεν το πίστευα!

Λοιπόν έκανα και απολογισμό αλλαγών: Η Κωνσταντίνα στο διάστημα αυτών των 15 ημερών που είμασταν όλη μέρα μαζί πέρα από τα γνωστά που τα ξέρετε άλλαξε ωράριο ύπνου ημέρας. Πλέον κοιμάται 13-15 περίπου και μετά ξανά το βράδυ! Ένας λόγος λοιπόν της "γκρίνιας" για τον ύπνο μπορεί να οφειλόταν και σε αυτό. Το παιδί χόρταινε ύπνο με την επιμονή μας να κοιμάται 2 φορές την ημέρα. Το νέο ωράριο κατοχυρώθηκε όταν το ακολούθησε και στον παιδικό όπου εκεί γίνεται το μεγάλο crash test αφού κανείς δεν κάνει ησυχία για να κοιμηθεί η Κωνσταντίνα. Αφού λοιπον εκεί ακολούθησε αυτό το ωράριο... αυτό θέλει. Άρα πρέπει 9.30 το αργότερο να έχει κοιμηθεί το βράδυ για να ξεκουράζεται πραγματικά. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε λίγο.

Άλλη αλλαγή είναι πως επικοινωνεί καλύτερα. Σήμερα ας πούμε έπαιζε το babyradio το Ερεζούμ 31 κ.λπ. και ήρθε και μας πήρε από το χέρι να πάμε κοντά στο ηχείο για να μας δείξει πως το χορεύουν στον παιδικό (εμείς δεν της έχουμε ποτέ δείξει κινήσεις με αυτό το τραγούδι).

Επίσης σήμερα για πρώτη φορά στη διαδρομή για το σπίτι αναγνώρισε και τις δύο κούνιες που πηγαίνουμε και τις ζητούσε. Άρα πρέπει γυρνώντας από τη δουλειά (μέχρι να ανοίξει ο καιρός) να βρίσκω ένα 20λεπτο για κούνιες... και αυτό πρέπει να δω πως θα γίνει γιατί κανονικά γυρνάμε και τρώμε πλέον!

Α και έχω να πω ότι δεύτερη μέρα στο σχολείο δείραμε μόνο 3 φορές! Άρα μπορεί να ήταν και ο θυμός της που μας αποχωρίστηκε. Θα δείξει αύριο :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...