Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο κρεοπωλείο:

-Θα ήθελα ένα κομμάτι κρέας οκτώ κιλά.

-Είναι οκτώ κι ένα τέταρτο,να τ'αφήσω;

-Όχι θέλω οκτώ ακριβώς.

-Ορίστε. Να το τυλίξω;

...-Αστειευστε; τι να το κάνω τόσο κρέας. Απλώς ήθελα να δω πόσο είναι τα οκτώ κιλά που έχασα στις διακοπές

Διαφημίσεις

Εντάξει πάντως! Από τις αντιδράσεις έχω να δηλώσω ότι είμαι η Χριστίνα και είμαι καλά! :lol: Μέχρι κάποια ώρα νόμιζα ότι όντως εγώ έχω το πρόβλημα :lol:

A Γατούλα έχουμε κι εμείς Κρεοπώλη που τα φτιάχνει και στα δίνει έτοιμα :D Εσύ μόνο τα ψήνεις :D Απέναντι από το σπίτι... ο Μπάμπης ο κρεοπώλης :D Άμα θες σου παίρνω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να δοκιμάσεις :D

Διαφημίσεις

Εγώ τον έχω απέναντι και ξέρω ότι ανεφοδιάζεται κάθε τρεις μέρες γιατί με ξυπνάνε τα φορτηγά τη νύχτα... Το καλοκαίρι μάλιστα τους είχα πάρει και τηλέφωνο (τους φορτηγατζήδες μέσα στο μαγαζί) και τους ζήτησα να προσέχουν με τα τσιγκέλια και πως τα πετάνε στο πάτωμα του φορτηγού γιατί μου ξύπνησαν το παιδί :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...