Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Δεν μου φτάνει ο βήχας και τα δέκατα έχω και την τύπισσα δίπλα που ειλικρινά αν είχα... θα μου τα είχε κάνει τσουρέκια! Τι φρούτο είναι αυτή ρε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι εκεί! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77371

Δεν μπορεί! Δεν μπορεί! Πρέπει να περνάει μια κρίση με την επιλόχειο! Δεν εξηγείται πραγματικά διαφορετικά!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ωπ ήρθα! τι κάνετε κούκλες;

Που εισαι εσυ ρε??

Σου ειχα μιλησει καποιες σελιδες πριν αλλα που να το βρω τωρα! :lol:

Εχουμε τον ιδιο γυναικολογο απο οσα διαβασα διπλα!

Δεν ειναι γαματος ο Τρουβας?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

έλα Φαιίτσα μου δεν είδα πιο πίσω! Προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά και να φεύγω και νωρίς...στο σπίτι δε, αφού κοιμηθεί το ταλιμπανάκι την πέφτω στα αγχολυτικά μου (βλέπε cityville!) :lol::lol::lol:

έχουμε τον ίδιο γιατρούλη βρε;;; είναι θεός ο άνθρωπος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...