Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κοίτα δεν ξέρω πως είναι ο χώρος της τώρα αλλά με ένα τέλειο βαψιματάκι στο δωμάτιο, με ένα Wall από κάτι που θα της αρέσει και φυσικά με ό,τι άλλο δικό της έχει θα κατενθουσιαστεί!

Ειναι ηδη φρεσκοβαμμενο! Αυτο με το wall σκεφτομουν κι εγω!

Επειτα εχει χωρο ρε παιδι μου, δεν ειναι σαν αυτο που ειχε εδω και με το ζορι χωρουσε μεσα το παιδι! Ασε δε που οταν βαλαμε τη σκηνουλα, εκλεισε εντελως ο χωρος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε φτάσει αισίως τα 10500! Δεν την λες χοντρή δεν είναι όμως και τσίρος ή άκωλη που λέει το φυστικάκι :lol:

Μια χαρα ειναι! Η Μαρια τωρα ειναι 12 (κι ας τρωει το καταπετασμα) και εχουν 6 μηνες διαφορα με τη δικια σου!

gM4vp2.png

A καλά! Εμείς την σκηνούλα την έχουμε στο σαλόνι μονίμως πλέον ανοιχτή αφού βάλαμε και το στρωματάκι που της είχαμε για το μπουσούλημα μέσα! Την καταβρίσκει όμως μέσα εκεί.

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε 21 μηνων και μετα την ιωση που χασαμε γραμμαρια φτασαμε στα 11800 παλι. Αλλα ειναι μαλλον ψηλος για την ηλικια του και μετρας κοκαλα.

Μελινακι παρε και την γνωμη ειδικου για να εισαι πιο προετοιμασμενη για ολα.

Καλα το σαλονι μας πλεον δεν ειναι σαλονι ειναι παρκινγκ με ποδηλατα αυτοκινητα τραμπαλα και αλλα πολλα,χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα την καταβρισκει με τη σκηνη! Της αρεσει πολυ γιατι μεσα της εχει βαλει ο Βασιλης ενα σωρο μπαλακια (σαν αυτα που εχουν οι παιδοτοποι) και καθεται και παιζει! Βεβαια αυτο που την ξετρελαινει ειναι να καθεται στο τραπεζακι που μας εφερε ο Αγιος Βασιλης και να ζωγραφιζει με τις ωρες! Μπορει να καθεται και ολη μερα αγογγυστα εκει! Εχω βρει την ησυχια μου μιλαμε, την αφηνω εκει και κανω οποια δουλεια θελω χωρις να εχω αγχος! Μεχρι και μπανιο με αφηνει να κανω! Τωρα ας πουμε της εκοψα τα φρουτα και καθεται εκει και τα τρωει! Με το ενα χερι μουντζουρωνει και με το αλλο τρωει! :lol:

Λοιπον! Εψησα και το Βασιλη να τη βαλουμε κατευθειαν στο κρεββατι της με τη μετακομιση! Στην αρχη δεν ηθελε γιατι φοβαται κι αυτος τα νυχτοπερπατηματα αλλα τελικα τον επεισα! ;)

gM4vp2.png

Μια χαρά είναι αερικούλι τα κιλά της!!!Και εμείς στην ηλικία σας κάπου εκεί είμασταν και τώρα 25 μηνών είμαστε 12.300...ούτε παχές ούτε αδύνατες...γενικά μου αρέσουν τα αδύνατα παιδάκια...είμαι μάλλον η μοναδική που δεν μου αρέσουν τα μπουτάκια και τα μαγουλάκια στα παιδιά!!!

Αφού σκέφτομαι πως γίνεται να υπάρχουν πάνες νο. 5 αφού το 4 είναι μέχρι 18 κιλά και θα τα φτάσουμε μάλλον σε 2 χρόνια...λέτε να φοράμε ακόμα πάνα;;;θα τρελαθώ!

Μαριτακι εμεις φοραμε το νουμερο 5 παντως (11 - 25). Το Νο 4 εχει κιλα εκκινησης τα 7 και εμας μας κανανε διαρροες (σε ολες τις εταιρειες). Με το Νο 5 ειμαστε οκ!

gM4vp2.png

Το παρακατω ειναι το αγαπημενο μας παραμυθι! Μπορουμε να το διαβαζουμε οοοοοοοοολη μερα!:

Ο Προδερμουλης ειναι ξαπλωμενος στο κρεβατι. Ειναι κουρασμενος και ετοιμος να αποκοιμηθει, αλλα πριν κλεισει τα ματακια του, κοιταει παντα για μια στιγμη εξω απο το παραθυρο, εκει ψηλα προς το φεγγαρι.

Μα τι συμβαινει; Το φεγγαρι φαινεται λυπημενο...

-Τι εχεις αγαπημενο μου φεγγαρακι; Γιατι εισαι λυπημενο;

-Να, λεει το φεγγαρι, καθομαι εδω και φωτιζω, αλλα κανεις δεν με κοιταει. Ολοι κοιμουνται οταν εγω βρισκομαι εδω στον ουρανο.

-Αχ, αγαπημενο μου φεγγαρακι, δεν πρεπει να εισαι λυπημενο... Ειναι τοσο ομορφα που βρισκεσαι μαζι μας. Γιατι αμα ξυπνησουμε για λιγο εισαι το φωτακι μας... και οταν ολα τα παιδακια κοιμουνται, εσυ τα προστατευεις.

Το φεγγαρι εμεινε για λιγο σκεπτικο.

-Δηλαδη ειστε χαρουμενοι μ' εμενα;

-Ναι, αγαπημενο μου φεγγαρακι, ειπε ο Προδερμουλης, πολυ χαρουμενοι, εισαι για μας μια ηλιαχτιδα μεσα στη νυχτα!

Αυτο εκανε ξανα το φεγγαρακι χαρουμενο... και ικανοποιημενο πλεον στεκεται στον ουρανο.

Και φεγγει ολο χαρα το σεληνοφως του πανω απο ολα τα παιδακια που κοιμουνται.

Και ο Προδερμουλης εκλεισε τα ματακια του...

-Γεια σου Προδερμουλη, ειπε το φεγγαρακι... Πηγαινε να κοιμηθεις κι εγω θα σε προστατευω!

(Το ειχε δωρο στο παιδι και νεοι γονεις απο το Προδερμ για τη νεα σειρα "sleep easy".. Παντως εμεις το λατρεψαμε! :mrgreen:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι γλυκό παραμύθι είναι αυτό;;;!!!Πολύ ωραίο!!

Το καλοκαίρι που ήταν και πιο μικρή λέγαμε την κοκκινοσκουφίτσα παρέα και η μαμά αυτοσχεδίαζε..κάθε φορά έβαζε άλλο ζωάκι και η Νάντια έκανε την κοκκινοσκουφίτσα που έτρεχε...είναι το αγαπημένο της σπορ άλλωστε το τρέξιμο!!! Και είχε πλάκα γιατί το λέγαμε μαζί: τη ρώταγα και απάνταγε και όλοι γελάγανε!!!Ωραίες εποχές και αυτές όταν ξεκινάνε να μιλάνε και να κάνουνε πράγματα..αλλά και τώρα που μιλάνε κανονικά ωραία είναι!!!

Λοιποοοον... Μολις αλλαξαμε πανα γιατι καναμε κακα..

Συγγνωμη κιολας για τις λεπτομερειες που θα ακολουθησουν αλλα αμαν πια με αυτο το θεμα.. Η Μαρια ειναι δυσκοιλιο παιδι.. Παλαιοτερα καναμε ακομα και κλυσμα.. Πριν κανενα 2μηνο ειχα δει 2 σταγονες (μεγεθους κεφαλιου καρφιτσας) αιμα στην πανα. Πηρα τον παιδιατρο, του το ειπα και μου ειπε πως αφου ηταν σκληρα τα κακα να μην ανησυχω, απο 'κει θα προηλθε.. Σημερα παλι τα ιδια.. Η ιδια ποσοτητα αιματος και τα κακα παλι πολυ σκληρα! Ειχε να κανει απο προχθες.. Τον ξαναπηρα τηλ. και μου ειπε πως προφανως λογω δυσκοιλιοτητας εχει προκληθει καποια ραγαδουλα και απο εκει βγαζει αιματακι..

Στεναχωρεθηκα πολυ ρε γμτ... :(:(

gM4vp2.png

Κι εγώ θα είχα σκάσει αλλά θα περάσει βρε Φαίη. Στο λέει η πλέον δυσκοίλια όλων των εποχών :lol:

Κι εσυ Αερικουλι? Κι εγω μια απο τα ιδια... :( Αφου φοβαμαι μην παθω καμμια αναιμια απο την αιμορραγια... :(

Μελινακι κι εμεις! Απο λιιιιγο πιο πριν απο εσας ξεκινησαμε, αλλα αιμα μου εκανε πρωτη φορα στους 21 μηνες και αλλη μια τωρα..

Ξερω πως θα περασει, απλα ειναι η 1η φρικη που τρως οταν ανοιγεις την πανα και αντικρυζεις το αιμα.. :?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...