Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελίνα μπορεί να το έχεις ξαναπει αλλά δε το θυμάμαι...είναι 1 αγοράκι και 1 κοριτσάκι;

Πράγματι λίγες θα αντιδρούσαν έτσι!!!Και για να θελουν να ερχονται τα παιδιά σε εσάς πρέπει να σε αγαπάνε και εσένα πολύ!

Ναι ναι άλλοι έχουν τον Μπάμπη τον σουγιά κι εμείς τον Μπάμπη τον κρεοπώλη :lol:

Μελινάκι... ό,τι και να πω λίγο είναι!

Τα παιδια ηρθαν για 1 εβδομαδα και τελικα εκατσαν 3. στο διαστημα αυτο εγω δουλευα συνεχεια, ο μικρος αρρωστησε με παρ'ολιγον πνευμονια, ο αντρας μου για μερικες μερες ηταν οφ με τα ματια του (λειζερ) και εγω τα'παιξα κυριολεκτικα. Περα απο την κουραση, ειχα και εχω ακομη τρομερο αχτι την μανα τους και τις μ@λ@κιες που κανει!

Και επειδη καταληξαμε οτι η μικρη θα ερθει μετα το καλοκαιρι να μεινει μονιμα μαζι μας, ελεγα αντε να πανε στο σπιτι τους καποια στιγμη να ξεκουραστω λιγο, να οργανωθουμε κλπ... Και χτες που γυρισα απο τη δουλεια, ειδα πως η μικρη μου ειχε παρει ενα δωρο, μια καρδουλα κρεμαστη για το λαιμο (για να βαλεις μεσα οποιον αγαπας μου εγραψε)! Και συγκινηθηκα πολυ...

Τελοσπαντων, θα προσπαθησω να ειμαι διπλα στον αντρα μου και στη μικρουλα φυσικα, αλλα δεν το κρυβω πως με φοβιζει αυτη η αλλαγη. Ειναι μεγαλη αλλαγη για μας, αφηστε που φοβαμαι τι μπορει να μας βγαλει η μικρη μετα απο ολο αυτο. Δεν ειναι ευκολες καταστασεις αυτες...

Στο μεταξυ, εχω παρατηρησει οτι εχει τρομερη αναγκη απο αγαπη, λογικο... Ομως μαζι μου εχει μια ανασφαλεια. Παρ'ολο που γνωριζομαστε ηδη 5 χρονια και βλεπει ποσα κανω για εκεινη και σιγουρα νιωθει την αγαπη μου, ετσι και με δει ψιλοστενοχωρημενη ή αν της κανω καμμια παρατηρησουλα (του τυπου το τραβαμε αγαπη μου το καζανακι οταν βγαινουμε απο το μπανιο), ΑΜΕΣΩΣ μαζευεται, μετα απο λιγο με ρωταει αν την αγαπαω κλπ. Ουφ, σιγουρα θα πρεπει να μιλησω καποια στιγμη και με ψυχολογο, θελει ειδικο χειρισμο αυτο το παιδι... Απο την αλλη βεβαια, πιστευω πως εχει αναγκη απο ενα ηρεμο και σταθερο περιβαλλον και πως οταν ερθει θα πατησει καλυτερα στα ποδαρακια της...

Σας ζαλισα ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

λογικό...

αυτό είναι το θέμα πως θια χειριστείς τις παρατηρήσεις που θα τις κάνεις γιατί δεν γίνεται να είστε όλο αγάπες και λουλούδια εννοείται...

σίγουρα χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό μελινάκι

Φαίη εγώ θα της το άλλαζα μαζί με την μετακόμιση και θα το έκανα ακόμα πιο δελεαστικό ώστε να πάρει όμορφα και την μετακόμιση ;)

Για ριξε ιδεες Αερικουλι γιατι κι εγω ψηνομαι να της το βαλω κατευθειαν! Το εχουμε τοσο καιρο στη μαμα μου και το ζαχαρωνω καθε φορα που παω! Ασε που και με τα σεντονακια που της εχουμε παρει ειναι μουρλια το κρεββατι της!

Τι να της πω ομως? Ηδη της εχω εξηγησει πως θα παμε σε μεγαλυτερο σπιτι για να εχει πολυ χωρο να παιζει και πως θα εχει το δικο της δωματιο και το δικο της μπανιο σαν μεγαλη κοπελα! Φυσικα και με κοιταζε σαν εξωγηινος! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγω θα προτεινα να συμβουλευτεις καποιον Μελινακι! Οσο κι αν αγαπαμε εμεις καποια ατομα και οσο κι αν προσπαθουμε, πολλες φορες δεν αρκει!

Σου αξιζουν συγχαρητηρια παντως! Μπραβο σου!

gM4vp2.png

τίποτα να μην της πεις!!!

μαζί με το καινούργιο, καινούργιο δωμάτιο θα έχει και καινούργιο κρεβάτι!!!!!!

ουάου...εγώ είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείιιιιιιιιιιιι

ποτε δεν εχω παει σε ψυχολογο μεχρι τωρα. εννοειται πως δεν το θεωρω ντροπη ή οτιδηποτε αλλο, απλα θεωρουσα οτι ειμαι πολυ δυνατη και οτι μπορω να αντιμετωπισω οποιαδηποτε ζορικη κατασταση...

ομως τωρα δεν εχω αλλη επιλογη, εξαλλου μου'χει φυγει η μαγκια χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελίνα πόσο χρονών είναι η μικρή; Είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις και την ισορροπία μάλλον θα την κρατάει ο μπαμπάς σας θέτοντας κανόνες με φιλικό και ήρεμο τρόπο εννοείται...και φυσικά δε μας ζάλισες!!!

Φαίη θα πάτε να αγοράσετε διάφορα για το δωμάτιο της παρέα και θα την αφήσεις να διαλέξει κάτι η ίδια...έχεις σκεφτείς πως θα κάνεις το δωμάτο της;Τώρα κοιμάται μαζί σας;Δείξτης και φωτογραφίες από περιοδικά με παιδικά δωμάτια και κρεβατάκια ωραία και γλυκά!

Φαιη μου ακουγονται απολυτα λογικα και σωστα οσα σου λενε τα κοριτσια για το καινουριο κραββατι και ισως ετσι να πρεπει να γινει, οντως ευκαιρια ειναι, απλα εγω νομιζω θα του κραταγα το παλιο για λιγο καιρο... αυτο βεβαια εχει να κανει με το δικο μου το παιδι που δεν γουσταρει με τιποτα τις αλλαγες (οπως η μαμα του!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα δεν ξέρω πως είναι ο χώρος της τώρα αλλά με ένα τέλειο βαψιματάκι στο δωμάτιο, με ένα Wall από κάτι που θα της αρέσει και φυσικά με ό,τι άλλο δικό της έχει θα κατενθουσιαστεί!

Ναι, εχω σκεφτει διαφορα Μαριτακι!

Καλα, εχω εκστασιαστει με το δωματιο της Μαριας! Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απο ολα, ειναι πως εχει δικο του μπανακι μεσα (wc δηλαδη, αλλα εχει και ντουσιερα).. Σκεφτομαι πως οταν με το καλο ξεκινησουμε την εκπαιδευση πανας, θα εχει το δικο της χωρο και δεν θα ακουμπαει ή πιανει οπου και εμεις! Ασε που επειδη ειναι μεσα στο δωματιο της, θα μπορει τα βραδυα να σηκωνεται και να μην κοβει βολτες μεσα στο σπιτι για να βρει την δικια μας τουαλεττα. Εχω ξετρελλαθει μιλαμε!! :lol:

gM4vp2.png

Είναι και εύκολο το όνομα Μπάμπης για τη Κωνσταντίνα!!!!Πόσα κιλά είναι η μικρούλα;

Έχουμε φτάσει αισίως τα 10500! Δεν την λες χοντρή δεν είναι όμως και τσίρος ή άκωλη που λέει το φυστικάκι :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...