Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

πως θα παω τον αλλο μηνα στο ΙΚΑ???? καντηλες βγαζω!!!!

εβαλα το γιατρο εχτες να μου γραψει και επαναληπτικες αιματολογικες και γαι στιγμα.

Αλλα γαμωτω ξεχασα τη χοληστερινη...πρπει να ξαναπω...αλλα πιο πριν θελω να δει την Α η ενδοκρινολογος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη με το σπιτι η ερευνα πως παει?

Αχ, αχ, αχ, δεν με προσεχεις!!! :lol::lol::lol:

Κλεισαμε σπιτι, μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε εγκατασταθει εκει! Αγιο Δημητριο, κοντα στην Αγιου Δημητριου. Τα χαρακτηριστικα του σπιτιου τα εχω γραψει μια σελιδα πριν. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως σε αυτο το σπιτι που ειμαστε τωρα δεν χωραμε ουτε να κλ@σουμε και στο καινουριο δεν εχουμε με τι να το γεμισουμε (ειναι 40 τετραγωνικα πιο μεγαλο: 60 αυτο που μενω τωρα, 100 το καινουριο στον Αγιο Δημητριο)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη γράφαμε μαζί...μου απάντησες πριν καν σε ρωτήσω!!!χαχαχα

Χαχαχα!!!

Ευχαριστουμε και για τις ευχες Μαριτακι! :D

gM4vp2.png

Αχ, αχ, αχ, δεν με προσεχεις!!! :lol::lol::lol:

Κλεισαμε σπιτι, μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε εγκατασταθει εκει! Αγιο Δημητριο, κοντα στην Αγιου Δημητριου. Τα χαρακτηριστικα του σπιτιου τα εχω γραψει μια σελιδα πριν. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως σε αυτο το σπιτι που ειμαστε τωρα δεν χωραμε ουτε να κλ@σουμε και στο καινουριο δεν εχουμε με τι να το γεμισουμε (ειναι 40 τετραγωνικα πιο μεγαλο: 60 αυτο που μενω τωρα, 100 το καινουριο στον Αγιο Δημητριο)

το μεγαλο σπίτι κάνει για μικρό πίστεψέ με...

εμένα είναι 190 και πάλι δεν χωράμε, κυρίως τα παιχνίδια της μικρής....

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Εμείς φυσικά είμαστε ακόμα στην κούνια. Προχθές έβγαλε ο Λευτέρης την πάντα γιατί την είδε ότι την έκανε σκαλοπατάκι για να βγει. Δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε το κάγκελο τώρα σύντομα γιατί ειδικά τώρα χωρίς την πάντα κοπανάει το κεφάλι της και στα κάγκελα και στην κορυφή. Μέχρι να βεβαιωθώ ότι σταμάτησε να κοιμάται κολλητά με το κάγκελο θα μείνει.

Για το ξύλο λοιπόν την πρήξαμε σήμερα το πρωί. Ότι τα παιδάκια είναι φίλοι μας και τους φίλους μας τους αγαπάμε και τους κάνουμε οοοο όπως η μαμά και ο μπαμπάς την κωνσταντίνα, και τα παίρνουμε αγκαλίτσα ή τους πιάνουμε το χεράκι. Για να δούμε πως θα πάει.

Τρίτη μέρα με ύπνο σερί αλλά έλα που δεν με αφήνει να το ευχαριστηθώ ο κωλοβήχας μου! Έκλεισα ραντεβού σε ωρλ την Πέμπτη αλλά μου φαίνεται θα την πάρω την κλαριθρομυκίνη μου μόνη μου! Είναι πολύ μακριά η Πέμπτη! Σήμερα είχα και αίμα με τις βλέννες στη μύτη (σόρρι κορίτσια). Το χειρότερο είναι που μου έκανε λίγο βήχα χθες η μικρή και φοβάμαι μην ξανακολλήσει! Ελπίζω να ήταν τυχαίο!

Φαίη εγώ θα της το άλλαζα μαζί με την μετακόμιση και θα το έκανα ακόμα πιο δελεαστικό ώστε να πάρει όμορφα και την μετακόμιση ;)

Σήμερα το πρωί παραδόξως ήπιαμε όοοοολο μας το γάλα με το κίνητρο "πιες το γάλα να πάρουμε την γιαγιά να της πούμε ότι ήπιες όλο το γάλα" και την πήραμε και έλεγε με τρελλή περηφάνεια το "όοοοοοοοοοοολο" :D

το μεγαλο σπίτι κάνει για μικρό πίστεψέ με...

εμένα είναι 190 και πάλι δεν χωράμε, κυρίως τα παιχνίδια της μικρής....

Το μονο σιγουρο! :lol:

Ρε 'συ Ειρηνακι πως το φερνεις βολτα το 190αρι? :shock: Σκεφτομαι πως ξεπατωνομαι στην τρυπα που μενω τωρα.. Εκει τι θα κανω? :?

Εσυ πως τα καταφερνεις?

gM4vp2.png

ααααααααα...αερικό αυτό το κόλπο κάνουμε και εμείς για να φάει το φαγητό της....

κρύβεται ο ένας από τους δυο και την ταίζει ο άλλος για να φωνάξει όλοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Το μονο σιγουρο! :lol:

Ρε 'συ Ειρηνακι πως το φερνεις βολτα το 190αρι? :shock: Σκεφτομαι πως ξεπατωνομαι στην τρυπα που μενω τωρα.. Εκει τι θα κανω? :?

Εσυ πως τα καταφερνεις?

με γυναίκα που λέγαμε χτες????

δεν παιζεται αλλιώς.....αν και ο άντρας μου κάνει τα πάντα!

A μπα! Εμείς δεν είμαστε πια κίνητρο για το γάλα! Έχουμε τον Μπάμπη τον κρεοπώλη απέναντι και από σήμερα και τη γιαγιά! Φανταστείτε την τρομάρα και την έκπληξη της γιαγιάς να τηλεφωνάμε πρωί πρωί στη δουλειά της για να πει μπ΄ραβο στην Κωνσταντίνα.

δεν σας προλαβαινω...!

α οκ απ'οτι βλεπω ειναι ακομα αρκετα πιτσιρικακια στην κουνια. και νομιζα πως ειμαστε εξαιρεση...

μαριτακι τα παιδακια εφυγαν χτες. εκει που περιμενα ομως οτι θα γυρισω σπιτι και θα αισθανθω ανακουφιση.... με επιασε μια καταθλιψουλα... μου ελειπαν, αισθανομουν οτι δεν εχω τι να κανω σπιτι, γυρναγα απο δωματιο σε δωματιο... δεν ξερω, ισως επειδη ξερω οτι το περιβαλλον που πανε δεν ειναι και το καλυτερο... ο δε μικρος ρωταγε συνεχεια που ειναι... αστα ψυχοπλακωθηκα λιγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε τον Μπαμπη τον κρεοπωλη χαρες!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ο δικος μου πινει το γαλα παροτι ειναι στριμαδι στο φαγητο. Γαλα και νερο μπορει να πινει μερα νυχτα δεν εχει προβλημα. Καλοριζικο το σπιτι σας Φαιη, να δεις για ποτε θα γεμισει!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...