Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! εμεις ειμαστε σε κουνια χωρις καγγελο και θα το συνεχισουμε ετσι γιατι μετα θελω κουκετα και ειναι λιγουλακι νωρις να χωσω το Β στα ψηλα χαχχααχαχαχα

Καπου 2+ βγαλαμε τα καγγελα, βασικα ο Β ηδη ειχε καταφερει να ...κατεβει!!!!!!! κανονικοτατα ομως!!!!!!

Τωρα του βαζω μια καρεκλιτσα του ΙΚΕΑ παιδικη μπροστα του και ειμαστε Οκ

Καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!

Νυσταζω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μαριος ολο το βραδυ σηκωνοταν και φωναζε Μαμα μολις πηγαινα διπλα του κοιμοταν αμεσως και μολις εφευγα ξανα τα ιδια. Με ηθελε διπλα του συνεχεια αλλιως ξυπναγε. Απο τα πολλα περα δωθε στο τελος με πηρε ο υπνος διπλα του μιση στο χαλι μιση στο στρωμα.

Τι θα κανω με αυτο το πραγμα ολο το βραδυ με ψαχνει και γελαει οταν με βλεπει.

τα πηγα παιδιατρο εχτες

βασικα την Α την εχει λυπηθει η ψυχη μου, βηχει απο τη παρασκευη, ξερναει 1-2 και 3 φορες τη μερα. τη ξεκινησα αμεσως αερολιν-αεριους

ε τελικα, τιποτα, συνεχιζω τα ιδια δε της βρηκε κατι αλλο ευτυχως μεν, αλλα παιδευεται

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ειπα να σας πω μια καλημερα στα πεταχτα γιατι παλι ειμαι μονη μου με τη ζουζουνα και καταλαβαινετε...

Για το κρεββατι που λετε, της εχει αγορασει η μαμα μου παιδικο απο τα τελη Νοεμβριου και στρωμα μαζι. Ελεγα πως θα τη βαλω τα Χριστουγεννα που ειχε αδεια ο Βασιλης αλλα τοτε πηγαμε στην Πατρα.. Μετα ειπα πως θα τη βαλω τωρα, αλλα τωρα εχουμε τη μετακομιση και δεν θελω να της κανω δυο αλλαγες ταυτοχρονα (και αλλαγη σπιτιου και αλλαγη κρεββατιου), οποτε μαλλον παμε για αρχες Μαρτη.. :? Το σκεφτομαι να εχουμε μπει στο νεο μας σπιτι, να εχει περασει ενας μηνας ωστε να εχει συνηθισει το χωρο και μετα τη βαζω να κοιμηθει εκει..

Σας αφηνω προς το παρον γιατι ο Χανιμπαλ κοντευει να κατεδαφισει το σπιτι! :lol: Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γιατι σου εδωσε αντιβιωση? μηπως ειχε αμυγδαλιτιδα???? ο Β μολις ειχε τελειωσει..τον ειδε και αυτον γιατι μυριζει το στομα του, αλλα μου ειπε μονο ορους

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς έχουμε κατεβάσει το κάγκελο από τον Αύγουστο όταν ήταν δηλαδή περίπου 22 μηνών και από τότε κοιμόμαστε έτσι...δεν είχαμε προβλήματα γιατί μόλις κατεβαίνει μία φορά υπάρχει ο φόβος να σηκωθεί το κάγκελο οπότε τη 2η το ξανασκέφτεται...

Αερικό φάση μωρέ είναι με τη μικρή...πιστεύω ότι δε μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο από τα δόντια και αντιδράει έτσι στα άλλα παιδάκια...αν δε σου έχει ξαναδώσει τέτοια σημάδια δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς...

Μελίνα είστε ακόμα ''πολύτεκνοι'' στο σπίτι ή φύγαν τα άλλα παιδάκια;

Εμείς έχουμε το αντίθετο με το γάλα...δε χορταίνει...πιστεύω ότι πίνει 800 μλ την ημέρα και δε ξέρω πως να της το μειώσω...και τώρα που κόψαμε και τη πιπίλα ζητάει γάλα για το ψιλοπήδημα...ευτυχώς όμως δε κοιμάται με αυτό το στόμα, δε το πιπιλάει δηλαδή για να κοιμηθεί αλλά το πίνει με φωνάζει να πάρω το μπουκάλι της και γυρνάει πλευρό και κοιμάται...

Το πιστεύετε ότι έχουμε 1 μήνα χωρίς πιπίλα;;;!!!!!

Φαίη το δοκιμάσατε εσείς το κρεβάτι στη μικρή; ή κατευθείαν στο καινούριο σας σπίτι; Καλορίζικο κιόλας...μόνο χαρές να έχετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...