Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Απο το πρωι σας διαβαζω αλλα χρονο να μπω να γραψω δεν εχω βρει.. :(

Ειπα να σας πω στα πεταχτα ενα "γεια" και αναλυτικα να τα πουμε κατα το βραδακι που θα εχουμε ηρεμησει!

Ολα καλα παντως!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι απελπισμένη! Η Κωνσταντίνα σήμερα χτύπαγε τα παιδάκια στο σχολείο! Τι σκατά της συμβαίνει;

Και εσυ αν εβγαζες 5 δοντια ταυτοχρονα μαλλον θα ηθελες να πλακωσεις ολο τον κοσμο στο ξυλο. Μην στενοχωριεσαι φαση ειναι και την περασαμε και εμεις και κοντευα να σκασω.

Μωρέ εγώ αν έβγαζα 5 δόντια ταυτόχρονα θα είχα γκρεμίσει την γειτονιά! Αλλά το παιδί μου δεν είναι επιθετικό σαν κι εμένα :lol:

Και η επιθετικοτητα ειναι στη φυση τους και περνανε τετοιες φασεις για διαφορους λογους. Θα επανελθει θα δεις, εσυ με σταθερη συμπεριφορα θα της τονιζεις ποσο λαθος ειναι.

Διαφημίσεις

Για να δούμε... πάντως ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... γιατί την ώρα που μου το λέει η παιδαγωγός ήταν μπροστά ένα παιδάκι με τη μαμά του και μου λέει: "μου χτύπαγε τα χέρια" "εσένα δεν σου έκανε τίποτα μπροστά σε αυτά που έκανε στα άλλα" λέει η παιδαγωγός! Η μαμά δε... έκανε ράστα εκείνη την ώρα!

Του είπα κι εγώ: Άγγελε άμα στο κάνει και αύριο θα την πάρεις αγκαλιά και θα της πεις "Κωνσταντίνα δεν το κάνουμε αυτό ποτέ και θα της κουνάς το δάχτυλο"!

Τα ιδια εκανε και ο Μαριος πριν λιγους μηνες ξαφνικα οποιο παιδακι εβλεπε το σαπακιαζε στα καλα καθουμενα δεν ηξερα που να κρυφτω η ερμη αλλα ευτυχως το εκοψε, φαση ηταν. Αν και μετα την τελευταια ιωση που περασαμε ειδα να ξαναεμφανιζεται το φαινομενο αλλα εγω σταθερη θα το ξανακοψω, ελπιζω.

Καλησπερα κοριτσακια!

Σημερα ηταν η μερα μου λιγακι εξαντλητικη... Σηκωθηκα το πρωι, εδωσα μια "μαχη" με τη Μαρια γιατι παλι ξεκινησε και δεν πινει καθολου το γαλα.. Μετα την εβαλα να ζωγραφιζει, απλωσα ενα πλυντηριο, εβαλα αλλο ενα, εστρωσα τα κρεββατια και εβαλα το φαγητο. Γιουβετσακι εφτιαξα σημερα για να μας φτασει και για το βραδυ. Επειτα ταϊσα τη Μαρια το αυγο της και εβαλα μια ηλεκτρικη. Καθησαμε λιγο μαζι και διαβασαμε ενα παραμυθακι και μετα της εκοψα τα φρουτα της σε κομματακια και της τα εδωσα με πηρουνακι να τα φαει. Εχουμε εδω και 4 μερες που σταματησαμε το αλεσμα και στα φρουτα. Καθαρισα και τον Τρυφωνα που κοντευε να πιασει μακα, του αλλαξα το νερο, βαλαμε τροφη και βιταμινες, τον ψεκασα και μετα πηγαμε με τη Μαρια να παρουμε ψωμακι. Γυρισαμε, την εβαλα για υπνο, εκανα ντους (εν τω μεταξυ εχω αδιαθετησει και ποναω φρικτα παρολο που ειναι η 2η μερα σημερα), εφαγα και ψιλοξαπλωσα. Στις 5 σηκωθηκα γιατι ξυπνησε παλι η μικρη, την αλλαξα, την ταϊσα, παιξαμε στο δωματιο της με την tefal και τα λοιπα παιχνιδια για καμμια ωρα και μετα βγηκαμε παλι μεχρι το mini market για τσιγαρα. Καναμε και μια βολτα το τετραγωνο με τα ποδια και γυρισαμε σπιτι. Ωστοσο ηρθε και ο Βασιλης απο τη δουλεια! Πριν λιγο την εκανα μπανιο, την ταϊσα με το ζορι 50 ml γαλα και την εβαλα για υπνο. Ζεστανα και το δικο μας το φαγητο και φαγαμε. Σε λιγακι θα παω να βαλω πλυντηριο πιατων και να την πεσω για υπνο γιατι αισθανομαι κομματια (χανω και πολυ αιμα αυτη τη φορα ρε γμτ...)

Δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια γιατι με το ζορι κραταω ανοιχτα τα βλεφαρα μου..

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ πάντως μόνη μου με την Κωνσταντίνα στο σπίτι δεν παίζει να κάνω τόσες δουλειές! Διάβασα δίπλα ότι την κρίση με τον γάλα την περνάνε όλα εκεί γύρω στα 2.

Εμείς είναι 3ο βράδυ που κοιμόμαστε κατευθείαν στο κρεβάτι μας αν και σήμερα την έχει πιάσει πάλι βήχας... ξερός... ελπίζω να της περάσει και να μην είναι η αρχή νέας ίωσης! Η δικιά μου έχει βάλει κόφτη στο γάλα στα 100 ml! Με το ζόρι αλλάζουμε ταχύτητα για να βγει ο κόφτης και να πιούμε το πολύ 50 ml παραπάνω και όχι πάντα με επιτυχία.

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μια πρωινη!

και ο δικος μου εχει μειωσει πολυ το γαλα, γυρω στα 120-150 πρωι και βραδυ και αν...!

οσο για την επιθετικοτητα δεν ξερω γιατι δεν το εχουμε περασει (ακομα?) αλλα απο παιδακια φιλων καταλαβαινω οτι ειναι μια φαση που περνανε ειτε πανε παιδικο ειτε μενουν σπιτι...

ερωτηση: τα κοιμιζετε σε κανονικο παιδικο κρεββατακι? εμεις ειμαστε ακομα στην κουνια... το μονο που με ανησυχει ειναι μην πεσει καμμια ωρα. μεχρι τωρα δεν εχει κανει καμμια βουτια γιατι ειναι και ολιγον χεστης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα μελινάκι!!

εμένα την έχει κάνει ήδητην πρώτη βουτιά...αλλά ευτυχώς είχε το χαλί από κάτω

έτοιμη είμαι να βγάλω τα κάγκελα..γίνεται κανονικό κρεβάτι μετά ευτυχώς

καλημερα κοριτσι!

οσο δεν παραπονιεται και δεν πεφτει, και εφ'οσον χωραει ακομα, λεω να κανω την παπια και να μην βγαλω τα καγκελα... φοβαμαι μην αρχισουμε τα νυχτοπερπατηματα μετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα

εγώ πάντως το μικρό τον έβγαλα από τη κούνια από 15 μηνών

Δε την ήθελε καθόλου , από 13 μηνών ,όταν τον έβαζα μέσα ούρλιαζε και έκλεγε με μαύρο δάκρυ , κοιμισμένο τον έβαζα μέσα και με το που ακούμπαγε στο στρώμα πεταγόταν και τσίριζε. Τέλος για να το εμπεδώσουμε ότι δεν θέλει τη κούνια έδωσε ένα σάλτο και μπουμ με το κεφάλι κάτω!

Έτσι λοιπόν τον έβαλα στο κάτω κρεβάτι της κουκέτας

Αυτό δεν είναι παιδί!

Να σημειώσω ότι ο μεγάλος βρήκε από τη κούνια σχεδόν 5 χρονών ! [ λίγο πριν τον ερχομό του μικρού ]

Καλά ούτε και αυτό είναι παιδί !!!:lol:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...