Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αερικάκι!

Εμάς ξύπνησε χτες στις μία με κλάμματα και ήρθε στο δωμάτιο μας και δεν ήθελε με τιποτα στη κούνια...σαν να φοβήθηκε με κάτι...οπότε την αφήσαμε και όταν κοιμήθηκε την πήγα πάλι στο κρεβάτι της.

Αερικό να ξέρεις πως τα δόντια που βγάζει μαζεμένα τα επηρρεάζει όλα αυτά...μπράβο πάντως για το 2ο σερί σας!

Ναι Μαριτάκι μου το φανταζόμουν έτσι κι αλλιώς αλλά όταν μας είπε η παιδίατρος για τα 5 δόντια που έχουν σκάσει μύτη είπα "ε και λίγα μας κάνει το παιδί μου"! Οπότε μπορεί να φταίει κι αυτό... ότι εγώ ηρέμησα και κατανόησα και άρα τώρα μπορώ να είμαι και πιο υπομονετική και πιο αποφασιστική. Γιατί πριν δεν ήξερα... ήταν φόβος; Αρρώστια; ψαχνόμουν.

Ναι καλή μου, 5 δόντια και μάλιστα κάποια τραπεζίτες είναι πάρα πολά για το παιδάκι...εμείς ξέραμε όταν ξύπναγε τα βράδια και δεν ήξερε τι ήθελε ήταν δόντια. Οπότε κάναμε υπομονή μπορεί και 1 μήνα και κοιμόμασταν αγκαλιά από τα ξημερώματα και μετά... στην αρχή είμουν τόσο κατηγορηματική που έφερνε περισσότερη ένταση στο παιδί...τελικά ηρέμησα, και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου. Αν με θέλει αγκαλιά το βράδυ επειδή πονάει θα το έχει! Και όλα γίναν πιο εύκολα! Κοιμόμασταν όλοι καλύτερα!

Μόλις έβγαινε το δόντι γινόντουσαν όλα όπως πριν..κοιμόταν σερί στη κούνια της...αλλά πάντα μα πάντα το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι της και αν ξύπναγε την έπαιρνα στο δικό μου αν δεν γινόταν τίποτα άλλο...

Θέλει πολύ υπομονή...

Yπομονη και ειναι και πολλα τα ατιμα τα δοντια αλλα καλυτερα Αερικακι που τα βγαζει μαζεμενα παρα σαν και εμας που βγαζει 1 το διμηνο και τριμηνο και ποναει τοσο καιρο.

Ευχαριστω για την βαφτιση,πραγματικα βγηκε οπως την ειχα ονειρευτει με πολυ κοπο ομως γιατι δεν υπηρχε πουθενα ως θεμα οποτε επρεπε ολα να τα σκεφτω μονη μου πως θα τα κανω. Πραγματικα ομως το απολαυσα. Και με την ευκαιρια εγραψα και το πρωτο μου παραμυθι για τον γιο μου και εγινε το προσκλητηριο του.

Πιο πολυ απο ολα χαρηκα που μαζεψαμε χιλια ευρω παροτι ηταν κλειστη βαφτιση χωρις παρα πολλους καλεσμενους για το χαμογελο του παιδιου. Ο Μαριος δεν πηρε δωρα αλλα χαρισε στα παιδακια τα χρηματα που θα εδιναν σε δωρα οι καλεσμενοι.

Διαφημίσεις

μαρκοπολινα εκεινη την περιοδο (αν ειδα καλα τελος μαιου), μολις ειχα βρει την κοπελα που θα μου κρατουσε τον μικρο οταν θα επιανα δουλεια ενα μηνα αργοτερα...

και για να μην καθομαι, τα μεσημερια που κοιμοταν ο μικρος, πηγαινα εθελοντρια στο χαμογελο και εφτιαχνα μπομπονιερες... και ιδιως σπιτακια! λες να εφτιαξα εγω τα δικα σου? χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αληθεια??? Θα χαιρομουνα πολυ αν ηταν απο τα χερακια σου!!!!!!! Της ειχα παρει απο το γραφειο του χαμογελου που ηταν κοντα στο Θεατρο Λαμπετη. Το γλεντακι μας το καναμε και εμεις στον κηπο της εκκλησιας και ηταν υπεροχα,απλα ειχα γραψει στο προσκλητηριο οτι αντι δωρου θα επιθυμουσαμε να εριχναν στην καλπη που ειχαμε στον κηπο το ποσο που θα θελανε για τα παιδακια.

Το κετερινγκ ηταν τελειο και με παγωτατζη μεσα στην τιμη και ολο το προωπικο αψογο. Το ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο τον γαμο μου που ειχα δωσει πολλα χρηματα για πολλους ανθρωπους. Αυτη την φορα καλεσα οσους πραγματικα ηθελα χωρις ασχετους συγγενεις και βλακειες.

Ο μεγάλος άρχισε τη μουρμούρα το πρωί

Ωχ δε θέλω να πάω σχολείο , γιατί τελείωσαν τα Χριστούγεννα και διάφορα τέτοια

Του μαλάκωσα τη καρδούλα λέγοντας ότι αν δεν έφευγαν τα Χριστούγεννα δε μπορέσουν να έρθουν οι αποκριές και έτσι πως θα βάλει τη στολή του ?

Ο μικρός όπως πάντα ξύπνησε στις 10 παρά και το καθήκον το καλεί [ σκανταλιές και πάλι σκανταλιές :evil:]

Εγώ τώρα τελείωσα το σπίτι – φαγητό και ετοιμαζόμαστε για τις εξωτερικές δουλειές!

Κάτι άσχετο ….μήπως γέννησε αυτές τις μέρες καμιά γνωστή ʽʼκοπέλα στο Iασω ?

Θα πάω αύριο να δω τη ξαδέλφη μου και έλεγα μπας και έβλεπα καμιά γνωστή από το forum:grin:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εβαλα μυαλο Μελινα γιατι στον γαμο μου φυγαν πολλα λεφτα τσαμπα απο την πολυ χαρα μας. Ετσι ηθελα για την βαφτηση του παιδιου μου να πιασουν τοπο. Επελεξα την συγκεκριμενη εκκλησια γιατι ολα τα λεφτα που δωσαμε πηγαν στο γηροκομειο Αθηνων στους παπουδες. Για τα παιδακια που ζουν στα σπιτια του χαμογελου σκεφτομουν οτι δεν εχουν την τυχη του Μαριου που εχει τους γονεις του διπλα του οποτε αυτο ηταν αρκετο κινητρο για να το κανουμε.

Χαρηκα πολυ ομως που το στηρηξαν και οι καλεσμενοι μας και καποιοι ηταν τοσο φιλοτιμοι που φεραν και στον Μαριο δωρο παροτι δεν χρειαζοταν. Ενιωσα οτι καναμε ενα παρτυ μεν αλλα αυτη την φορα επιασε τοπο.

Ηρθα και εγω για μια γρήγορη βολτούλα. Απο μια ματιά σε προηγούμενα ποστ:

Φαίη μου, καλότυχο να είναι το καινούριο σας σπιτι. Μόνο χαρές να ζήσετε με το κοριτσάκι σας! Λυπάμαι πολύ για τη γιαγιά σας...

Μαρκοπουλάκι μου, ενθουσιάστηκα και εγω με τη βάφτιση του Μαριάκου. Ολα υπέροχα, σαν εσάς άλλωστε....

Cultaki, να ζήσετε με τον καλό σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

Μελίνα, Μαρίτα, Αερικό, Marag, Φυστικάκι εύχομαι όοοοοοοοολοι να έχουμε μια καλή εβδομάδα.

Φιλιά και τα ξαναλέμε το συντομότερο.

λουκομαμά μου τι κάνετε????

μας λείψατε!!

άντε να κανονίσουμε να βρεθουμε βρε, ερχόμαστε και στον παιδότοπό σας αν δεν έχετε τουτου ακόμη.....

Cultaki μου είδα τις φωτό και φαντάζομαι οτι περάσατε τέλεια. Και εμάς μας έχετε λείψει αλλά για τον επόμενο καιρό θα αποφύγουμε παιδότοπους και τα συναφή. Ολα τα παιδάκια άρρωστα είναι και δε θέλω να την πατήσει ο μικρός. Αν αποφασίσετε βόλτα κάπου έξω, θα έρθουμε όπου και αν είναι. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε και το αυτοκίνητο.

Η Ζωίτσα καλά????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...