Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

geschafft.gifgeschafft.gifgeschafft.gifgeschafft.gif

Mε το καλό Φαίη!!!! Πόσο ψηλά στην Αγ. Δημητρίου;

Ειναι κοντα στο ταχυδρομειο. Στο υψος των goody's!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί δεν μπορεί μακριά μας :lol: Τώρα εγώ να νιώσω ηλίθια που δεν ξέρω που είναι το ταχυδρομείο ε; :rolleyes:

Culte μετακομιζουμε για δυο κυριως λογους: Ο πρωτος ειναι πως πλεον η μαμα μου διευθετησε καποια πραγματα με τη δουλεια της και μπορει να με βοηθα με τη μικρη για να ξελαμπικαρω κι εγω που και που που δεν εχω καμμια διεξοδο απο το σπιτι και κονετυω να σαλταρω απο την κλεισουρα. Αφου λοιπον η βοηθεια πλεον ειναι δεδομενη, παω πιο κοντα της γιατι ως γνωστον εγω δεν οδηγω και δεν μπορω να πηγαινοερχομαι Λαγονησι - Αγιο Δημητριο. Ασε που δεν συμφερει και απο αποψη βενζινης -πια-. Ο δευτερος λογος ειναι πως εδω δεν υπαρχει προοπτικη ουτε δουλειας, αλλα ουτε και παιδικου σταθμου. Ο σταθμος που λειτουργει δεχεται παιδακια απο 2,5 ετων και ανω και μονο αν εχουν βγαλει τις πανες και περαν αυτων ειναι μονο ενας (μιλαμε για δημοσιο) και γινεται της κακομοιρας απο αιτησεις. Οσο για τη δουλεια κι εδω υπαρχουν διαφορες περιστασιακες αλλα 1ον δεν εχει συγκοινωνια και 2ον οι αποστασεις ειναι λιγακι "καπως". Αντιθετα στον Αγιο Δημητριο υπαρχουν περισσοτεροι βρεφονηπιακοι αλλα και να μην την παρουν, υπαρχουν τοσες εξωσχολικες δραστηριοτητες (baby swimming ή οτιδηποτε αλλο) που και ο Βασιλης να μην ειναι στο σπιτι θα μπορω να την πηγαινω εγω με τη συγκοινωνια, πραγμα που εδω οπως προειπα, δεν υπαρχει!

Aeriko να μπουμε με το καλο μεσα και θα σας καλεσω ολες! Ειναι τοσο μεγαλο που πραγματικα χωραμε ολες!! Οποτε θα μαθεις και το ταχυδρομειο και τα goody's! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία ωραία να κάνουμε ένα Know us better :lol:

Μαρκοπουλίνα τώρα είδα τις φωτογραφίες της βάφτισής σας! Ξετρελάθηκα με το παραμύθι και με το κουτί και με το βιβλίο των ευχών :D Εύγε!

καλημερα σε ολες!

μπηκα λιγο χτες να σας διαβασω αλλα δεν προλαβα να γραψω πολλα...

φαιη με το καλο το καινουριο σπιτι

μαρκοπολινα τι ονειρεμενη βαφτιση!!! μπραβο κοριτσι μου...!

αλεξακι κυπρο εισαι?

καλη εβδομαδα, ξεκινησαμε και παιδικο σημερα... του ηρθε λιγο αποτομα του κακομοιρη και ηταν αρκετα δυσκολος ο αποχωρισμος μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Εμείς πάντως πήγαμε σχεδόν καλά! Είχαμε μια προσκόλληση μέχρι να κάνουμε το βήμα προς τα μέσα και λίγο κλάμα όταν έκλεινε η πόρτα αλλά αυτό το είχαμε και πριν οπότε δεν ανησυχώ. Κρατάει ακριβώς μισό λεπτό (το έχω χρονομετρήσει απεξω).

Καλημέρα!

Επιστροφή στη καθημερινότητα για όλους σήμερα...

Εμείς πήγαμε μια χαρά σχολείο...κοιμότανε του καλού καιρού αλλά ξύπνησε καλά κι μπήκε με χαμόγελο στη τάξη της...

Αλεξία εύχομαι να περνάς καλά στη Κύπρο!

Μελίνα μωρέ άφησε και τα παιδάκια σπίτι έτσι δεν είναι; Οπότε μπορεί να στεναχωρέθηκε ο μικρούλης σου...

Ειρήνη πρώτη μέρα δουλειά σήμερα; Καλή προσαρμογή!

Α και δεν σας είπα.... Δεύτερη μέρα που κοιμήθηκε σερί στο κρεβάτι της!!! Φτου φτου μην το ματιάσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...