Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνια εισαι κουκλα?

τα παιδια λογικα θα φυγουν τις επομενες μερες (εξαλλου αυριο ξεκιναει το σχολειο και ηδη θα χασουν μια μερα)

και το πλανο λεει οτι ξεκιναμε αμεσα τις νομικες διαδικασιες ωστε να ερθει η μικρη σε εμας μονιμα απο το καλοκαιρι (με οτι αυτο συνεπαγεται, αλλαγη σπιτιου, ευρεση σχολειου κλπ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Έχει ωραία μέρα και λέμε να πάμε παιδική χαρά στον Βύρωνα! Σας φιλώ σταυρωτά

ο μικρος ειναι μια χαρα τωρα, αρχισε και να τρωει...

απο αυριο που ξεκιναμε παιδικο, να δουμε τι θα τσιμπησουμε παλι...!

η ζωιτσα περασε το ιδιο με τον δικο μου και το μπειμπι φυστικι?

καλημερα αερικο, καλα να περασετε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημέρα αερικό καλά να περάσετε!

όχι μελινάκι η ζωίτσα είχε μόνο φλέμματα δεν έκανε βροχγίτιδα..αλλά επειδή έκανε και πυρετό και ήταν γεμάτη με υγρά στοιχεία της έδωσε ελαφριά αντιβίωση...

εμείς σήμερα θα πάμε στον μπαμπά στη λούτσα...

Καλημερα σε ολες!!!!!

Φαιη λυπαμαι πολυ για την γιαγια σας.

Το μαρκοπουλακι καλα ειναι απλα μια ιωση τριγυριζε εμενα αλλα την περασα ξωφαλτσα ευτυχως. Περαστικα σε ολα τα ζουζουνια,κουραγιο περναει η μπορα σιγα σιγα.

Μελινακι καλη επιτυχια στη προσπαθεια με το κοριτσακι σας και ευχομαι ολα να γινουν οπως θελετε και το παιδακι να προσαρμοστει ευκολα σε ολες τις αλλαγες. Θα δεις ολα καλα θα πανε.

Καλημερα κοριτσακια!

Κι απο εδω ησυχιες για σημερα!

Ο Βασιλης δουλευει μεσημερι και σηκωθηκε εκεινος για τη μικρη, κοιμηθηκα λιγακι παραπανω σημερα!

Τωρα για τη γυναικα που λεγατε, καλα κανετε και τη φερνετε! Απλα εγω ειμαι λιγακι αλλης νοοτροπιας σε αυτο (χωρις να τη "λεω" στις υπολοιπες, ετσι? ;)).. Καταρχην αφου ειμαι μεσα στο σπιτι οοοοολη μερα, γιατι να φερω γυναικα αφου μπορω να τις κανω εγω? Επειτα εγω εχω και την αλλη ιδιοτροπια... Δεν θελω να πειραζει αλλος τα πραγματα μου, να βαζει χερι σε αυτα.. Δεν ξερω αν το καταλαβαινετε, αλλα γενικοτερα, ουτε τη μαμα μου δεν αφηνω να μου κανει δουλειες.. Δικη μου "πετρια" κι αυτο, απλα δεν θελω ρε παιδι μου ενας ουσιαστικα ξενος να γυροφερνει σπιτι μου και να ξερει που βαζω το καθετι! Αυτο βεβαια απο την ασφαλη θεση που ειμαι τωρα (βλεπετε ενα παιδι και ανεργη, οποτε απλετος χρονος ;)).. Τωρα για το σιδερο ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Ειναι η μοναδικη δουλεια που σιχαινομαι, δεν τη θελω με τιποτα! Οποτε ή που καταληγω να τα ψιλοπαταω με την πρεσσα, ισα να φυγει η πολλη τσαλακωσια ή που τα στελνω σε σιδερωτηριο (αν και αυτο το αποφευγω γιατι... -please μη με δειρετε, αλλα- σιχαινομαι!!)

Αντε, αυτα απο εδω!

Τα λεμε και αργοτερα! Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια σας! τί κάνετε? ελπίζω να περάσατε τέλεια!

μπήκα για λίγο και εννοείται δεν διάβασα καθόλου τις προηγούμενες σελ.

ακόμα δεν γύρισα, την άλλη κυρ επιστρέφω και θα τα λέμε συχνότερα. ελπίζω δηλ γιατί επιστρέφω στη δουλειά.

εμείς καλά περνάμε αλλά χωρίς ιντερνετ, όπως καταλάβατε.

φιλούθκια!!!!!!!!!!!!!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Εχω νεα!! Κλεισαμε σπιτι στον Αγιο Δημητριο, κοντα στην Αγιου Δημητριου!! Ειναι 100 τετραγωνικα, χρονολογιας 2010, εχει τζακι, 3 υπνοδωματια (στο παιδικο εχει δικο του wc), μεγαλο μπανιο, μια βοηθητικη βεραντουλα και μια μεγαλη μπροστα στεγαζομενη. Επισης εχει φυσικο αεριο, μποϊλερ, ηλιακο θερμοσιφωνα και το κυριοτερο: ΔΕΝ εχει κοινοχρηστα!!

Στις 17/01 ο Βασιλης βγαινει σε αδεια και καπου εκει θα αρχισουμε να πηγαινουμε τα πραγματα μας προς τα εκει, να το καθαρισω, να κλεισουμε και μεταφορικη και το αργοτερο μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε μπει μεσα. Σημερα υπογραψαμε τα συμβολαια και μας εδωσε το κλειδι!

Ειμαι πολυ χαρουμενη! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...