Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Α, καλα! Τωρα το ειδα!

Να ζησετε Ειρηνη μου! Παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι να ειστε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ζήσετε Ειρηνάκι! Να είστε μαζί ευτυχισμένοι ως τα βαθιά γεράματα :D

Μόλις ξεστολίσαμε :D Και του χρόνου να μαστε καλά!

Ξέσπασα στα εξωτερικά φωτάκια τα νεύρα μου χαχαχα

Διαφημίσεις

Πωπω μου έχει κοπεί η μέση στα δύο! Καθάρισα χόρτα πριν λίγο και στα τελευταία μου 'ρθε να τα πετξάω από το παράθυρο! Άντε να μεγαλώσει να μπορώ ξανά να καθαρίσω χόρτα καθιστή και όχι στο νεροχύτη!

Καλημερα cultaki! Πως περασατε?

Ευχαριστω για τα συλληπητηρια! Τελικα δεν πηγε κανεις μας κατω.. Ο Βασιλης ειναι καλυτερα αλλα δεν το ριψοκινδυνευει γιατι κι εχθες στα ξαφνικα τον επιασε. Ειναι και ο δρομος καρμανιολα προς τα κατω, οποτε ειπαμε να το αφησουμε και να παμε σε ενα απο τα μνημοσυνα που θα ακολουθησουν.

Οι υπολοιπες ολα καλα?

γεια σου καλο μου.ισως καλυτερα που δεν πηγατε για να μην εγινει χειροτερα ο βασιλης.ειναι καλα τωρα?πηγε σημερα στην δουλεια ?

4ywWp2.png

Μολις εβαλα για υπνο τη μικρη αφου μαθαμε να λεμε το δεκα, να δειχνουμε τα ποδια μας οταν μας ρωτανε που ειναι και να να κανουμε μπιπ πατωντας τη μυτη της μαμας. :lol:

Τωρα θελω να βαλω μια ταξη μεσα στο αχουρι και να απλωσω ενα πλυντηριο. Ο κακος χαμος γινεται εδω μεσα.. :?

Ειρηνη ευχαριστω για το ενδιαφερον. Καλα ηταν ο Βασιλης σημερα, επαιξε με τη μικρη αρκετα και ξεχαστηκε. Εφυγε κανονικα για δουλεια και μεχρι στιγμης τουλαχιστον δειχνει καλα..

Οσο για το 2011.......... Μου φαινεται πολυ αχωνευτη χρονια... Δεν ξερω ρε παιδι μου, οχι πως μου ετυχε κατι τοοοοοοοοοοσο σοβαρο, αλλα νομιζω πως ειναι απο τις χρονιες που ξεκινανε ψιλοστραβα για να σε αποτελειωσουν στο τελος! Αυτη την εντυπωση εχω εγω, τωρα πως θα κυλησει... Αγνωσται αι βουλαι..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ολα καλα θα πανε καλο μου μην ανησυχεις.και εγω αρχισα θεραπεια...........

λιγη θετικη σκεψη πρωι μεσημερι βραδυ.ευτυχως απο την πρωτοχρονια δεν εχω σκεφτει βλακειες.προσπαθω να το παλευω.ολα καλα θα πανε ,μονο καλα!!και σε σας που το χρωσταει θα παει ακομα καλυτερα.ποτε θα ερθετε απο τα παλια σας μερη μπας και πιουμε κανα καφε στο mall.αντε να ξαmallισουμε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χαρά στο κουράγιο σου αερικούλη!

εμένα μου ρχεται να πετάξω τα ρούχα που σιδερώνω και να πάρω καινούργια :)

μια απ τα ιδια.... :|

ψαχνω γυναικα, δεν την παλευω...

Parents are the last people on earth who ought to have children

καλημερα κοριτσια!

φαιη συλληπητηρια...

ειρηνη να ζησετε!!!

εμεις εδω φιλοξενουμε απο χτες ενα φιλο των παιδιων (3 τα δικα μας + 1 = 4) οποτε καταλαβαινετε τι γινεται... ο δε μικρος εχει ξεσαλωσει! ολη μερα παιζει μαζι τους, τους διαταζει κλπ ευτυχως ξεραινεται τα βραδυα...! χτες κοιμηθηκε στις εννια και ακομα να ξυπνησει! να δω πως θα ξεκινησουμε παιδικο αυριο...!

οσο για τη γυναικα, να παρετε κοριτσια, αν το αντεχει η τσεπη σας...

εγω 15 μερες και βαλε τωρα, αν δεν ειχα την γυναικα ή θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο ή θα ειχα σπιτι-σταυλο (κυριολεκτικα!)

το γλυκο μαρκοπολακι που ειναι? αρρωστουλι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...