Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κουράγιο Φαίη... Μπορεί να σου κάνει τη χάρη το Μαράκι και να το αντιμετωπίσει σούπερ το όλο εγχείρημα! Το σκότωμα είναι η ώρα που θα ξεκινήσετε! Θα σας έχουμε στο μυαλό μας και τα συλληπητήρια στο Βασιλη.

Εμείς πήγαμε κολυμβητήριο και μετά από πολύ καιρό επιτέλους κολύμπησα με την κόρη μου και βάλαμε τα γυαλιά στον μπαμπά γιατί με τη μαμά κάνουμε πράγματα που με εκείνον αρνούμαστε :emoticonPouKokoreuetai: :lol:

Αν και ήταν έτοιμη για ύπνο στο αυτοκίνητο καταφέραμε να την κρατήσουμε λίιιιγο ακόμα να πιει γάλα και τώρα πίνει γάλα για να κοιμηθεί με τον μπαμπά. Σήμερα έτσι κι αλλιώς θα πιει ντεπόν λόγω του εμβολίου οπότε θεωρώ ότι δενθα έχουμε βραδινά ξυπνήματα απο πόνο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και παλι!

Γυρισαμε απο τον παιδιατρο, ολα καλα κι απο εκει! Δεν εχει τιποτα, τα αυτια της καθαρα, μας πατησε και το εμβολιο!

Εν τω μεταξυ απεβιωσε η γιαγια του Βασιλη. Οποτε αυριο θα πρεπει να ξεκινησουμε κατα τις 6 απο 'δω (αφου ο Βασιλης σχολαει σημερα στις 2), να ειμαστε Πατρα εγκαιρως για να παει ο Βασιλης με τους υπολοιπους κατω στο χωριο. Η κηδεια ειναι στις 11. Κατα τις 2 θα πρεπει να ξεκινησουμε απο Πατρα για Αθηνα γιατι ο Βασιλης παλι δουλευει νυχτα αυριο. Σκοτωμα κανονικοτατο λεμε..

Απο τη μια σκεφτομαι πως το παιδι θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ, απο την αλλη δεν εχω που να το αφησω και ο Βασιλης ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση για να ταξιδεψει μονος του. Μερα ειναι, θα περασει.. Ε, κοριτσια?

τα συλληπητηρια μου κοριτσακι.καλα κανεις και θα πατε μαζι.ας μην ειναι μονος τελειως να εχει και τον ανθρωπο του μαζι.θα ταλαιπωρηθειται λιγακι αλλα δεν πειραζει,τετοιες στιγμες...με το καλο να πατε και να ερθετε

4ywWp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Εγω πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν θα ειμαι μαζι του και την ωρα της κηδειας.. Απο την ωρα που μας ενημερωσαν συνεχεια κλαιει.. Και πριν λιγο που μιλησαμε, ηταν μπουκωμενος που σημαινει πως παλι εκλαιγε..

Και παλι σας ευχαριστω, αν δεν ειχα και εσας εδω μεσα να μου δινετε κουραγιο.......

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι, ολοι θα πανε στο χωριο κι εγω θα κατσω στην Πατρα με τη μικρη. Να την ταϊσω, να παιξουμε αν εχει ορεξη και αν νυσταξει να την βαλω για υπνο. Μονες μας θα ειμαστε εντελως! Και δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως δεν θελω να παω το παιδι σε κηδεια απο τωρα.

Απλα πως να το πω μωρε.. Ηθελα εκεινη την ωρα να του κραταω το χερι.. Να ειμαι διπλα του κυριολεκτικα..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τα συλληπητηρια μου κοριτσακι.καλα κανεις και θα πατε μαζι.ας μην ειναι μονος τελειως να εχει και τον ανθρωπο του μαζι.θα ταλαιπωρηθειται λιγακι αλλα δεν πειραζει,τετοιες στιγμες...με το καλο να πατε και να ερθετε

συμφωνω κοριτσακι μου...

συλλυπητηρια :(

αντε, αλλο κακο μη σας βρει, ολο καλα νεα να σας φυλαει το 2011 :-)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Φαίη δεν ξέρω... εγώ θα πήγαινα μαζί με την μικρή... όσο πιο μικρή εξοικειώνεται με τέτοια θέματα τόσο πιο εύκολα τα πράγματα αργότερα (δες και το θέμα της zopiron δίπλα). Πραγματικά θα την έπαιρνα μαζί όπως την παίρνω μαζί και στο νεκροταφείο στα τρισάγια του κουνιάδου μου. Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας...

Αερικο μιας που το θιξαμε, δες τι μου σουρνει μια κοπελα διπλα μονο και μονο για το θεμα του ταξιδιου.. Που να της πω πως θελω να παω και στην κηδεια. Δες εδω, τα 3 τελευταια ποστ και συμπερανε! :roll:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1854947#post1854947

gM4vp2.png

Ε καλά τώρα το θέμα δεν είναι τι σου σούρνει ή πάσα μία άγνωστη! Το θέμα μας είναι πως θες να διαπαιδαγωγήσεις το παιδί! πάω να διαβάσω και θα επανέλθω είμαι σίγουρη!

Α καλά! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Σταμάτα κι εσύ να παίρνεις παιδί μου τοις μετρητοίς τα πάντα!

Όσο για την ψυχαγωγία της Μαρίας νομίζεις ότι την ώρα που θα την σηκώσετε από το κρεβάτι για να την βάλετε στο αυτοκίνητο η Μαρία θα έχει όρεξη για ψυχαγωγίες με το ωράριο που τηρεί; εγώ νομίζω ότι το παιδάκι επειδή θα είναι και αξημέρωτα θα το ξαναρίξει στο ύπνο!

Διαφημίσεις

Αλλαγη πλανων...

Μολις με ειδοποιησε ενας συναδελφος πως φερνουν τον Βασιλη στο σπιτι.. Πρεπει να εχει ανεβασει πιεση απο οτι καταλαβα γιατι λεει πως ζαλιζεται και εχει ανοιξει 2 φορες η μυτη του.. :roll:

Οποτε μαλλον δεν θα ταξιδεψουμε αυριο.. Αν ειναι ετσι δεν θα μπορεσει να οδηγησει..

Θα με φαει το αγχος τωρα μεχρι να τον φερουν να δω πως ειναι! :?

gM4vp2.png

Α τον πείραξε πολύ ο θάνατος της γιαγιάς! Μήπως να τον έστελνες με τα ΚΤΕΛ στην Πάτρα; να έχεις και το κεφάλι σου σίγουρο;

Γι' αυτό λέω εγώ! Με το θάνατο ΠΡΕΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εξοικεινόμαστε νωρίς! Όλοι αναλώσιμοι είμαστε και δεν μας φταίνε τίποτα οι οικείοι μας να τους κρατάμε σε νιρβάνα!

Α τον πείραξε πολύ ο θάνατος της γιαγιάς! Μήπως να τον έστελνες με τα ΚΤΕΛ στην Πάτρα; να έχεις και το κεφάλι σου σίγουρο;

Αυτο θα κανω Χριστινακι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...