Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Το πρωι πηγαμε το καναρινι στην κτηνιατρο.. Τελικα δεν ειχε τιποτα.. Το κοιταξε παντου, το φυσουσε για να ανασηκωνονται τα φτερα και να δει δερμα, αλλα τελικα το πουλι δεν ειχε ιχνος εξωπαρασιτου επανω του.. Ελεγξε και το κλουβι και με μεγενθυντικο φακο μην τυχον και ανακαλυπτε τιποτε αυγα αλλα τζιφος.. Με αλλα λογια, αυτο που ειδαμε δεν οφειλοταν στο πτηνο μας.. Ισως το εφερε καποιος απ' εξω, εμεινε στα ρουχα μας και επεσε εκει. Οποτε κτηνιατρος γιοκ!

Το απογευμα εχουμε παιδιατρο. Ευχομαι να παμε ολα καλα κι εκει. Πρεπει να συζητησουμε σημερα για δυο εξετασεις που πρεπει να κανει η Μαρια. Η 1η ειναι ενα triplex καρδιας επειδη οταν ηταν βρεφακι ειχε φυσημα. Η δευτερη ειναι ελεγχος οπτικης οξυτητας επειδη σκονταφτει αρκετα συχνα και επειδη οταν παιζει ή οταν ζωγραφιζει φερνει πολυ κοντα στα ματια της τα παιχνιδια ή το χαρτι που ζωγραφιζει. Ισως δεν βλεπει και τοσο καλα, αλλα αυτο θα μας το πει ξεκαθαρα μονο η εξεταση. Εχω κλεισει ηδη ραντεβου για triplex στο Παιδων Πεντελης για τις 16/05/2011, αλλα ο παιδιατρος μου ειπε καλυτερα να την παω στο Ωνασειο που ειδικευεται στα καρδιολογικα. Εχει και τμημα για παιδια μου ειπε. Τωρα για τα ματια της... Ο Θεος και η ψυχη μας! Ραντεβου διαθεσιμο δεν υπαρχει, μου ειπαν να ξανακαλεσω απο τον Απριλιο και επειτα μηπως υπαρχει τοτε... Ουτε στο Αγια Σοφια εχει, ουτε στο Αγλαϊα Κυριακου, ουτε στο Παιδων Πεντελης... Θα του πω τα καθεκαστα να δω μηπως με στειλει σε κανενα αλλο νοσοκομειο. Θελω να εχουμε ξεμπερδεψει με αυτες τις εξετασεις πριν το Μαϊο που ξεκινανε οι αιτησεις για παιδικο σταθμο. Τελος, εχουμε και εμβολιο σημερα, σας το ειπα και εχθες! Ας ελπισουμε πως θα το περασει αναιμακτα γιατι το βραδυ θα ειμαι μονη μου (ο Βασιλης δουλευει).

Αυτα προς το παρον! Τωρα εχει βγει εξω με τον πατερα της να αγορασουν ψωμι, φρουτα, γιαουρτακια και μπριζολιτσες για εμας αλλα εχουν αργησει, οποτε υποθετω θα κανανε και μια περατζαδα απο κουνιες. Οσο για τους παιδοτοπους νομιζω θα ειναι καλο να τους αποφυγουμε κι εμεις μεχρι τα γενεθλια μας τουλαχιστον, αφου απο οσο εχω ακουσει και απο οσο λετε κι εσεις εδω, γινεται της πουτ@ν@ς με τις ιωσεις.. :roll: Ελπιζω μονο να μην τσιμπησουμε καμμια και το απογευμα στον παιδιατρο!

Αυτα προς το παρον! Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη.....τριπλεξ η απλο καρδιογραφημα η υπερηχο καρδιας κανεις ανετα στο παιδων

και ο Β ειχε τρυπουλα και εκλεισε

τωρα για τα ματια, πηρες 1535?

για εξ αιματος μου λεγανε μετα απο 3 μηνες και παιρνω στο 1535 μετα απο μια βδομαδα και μου βρηκανε μετα απο 2-3 μερες!!! εχουν ακυρωσεις οποτε ψαξτο

Το ξερω Γατουλα!

Εχω ηδη κλεισει ραντεβου στο Παιδων Πεντελης για τριπλεξ. Απλα ο παιδιατρος προτιμα να γινει στο Ωνασειο επειδη εκει ειδικευονται στα καρδιολογικα θεματα. Και η Μαρια δεν ειχε μεγαλο προβλημα. Το φυσημα της ηταν βαθμου 1/6 και μαλιστα εδω και ενα 4μηνο περιπου, ο γιατρος δεν ακουει τιποτα στην εξεταση. Απλα ειχαμε πει να το κανουμε μολις κλεισει τα 2.

Τωρα για τα ματια, πηρα 1535. Δεν υπηρχε διαθεσιμο ραντεβου και μου ειπαν να παρω ξανα κατα τον Απριλιο. Μου εδωσαν κι αλλο ενα νουμερο οταν μιλησα με υπαλληλο (παλι στο 1535, ζητουσα ελεγχο οπτικης οξυτητας και επειδη οι ηχογραφημενες οδηγιες ελεγαν "δεν σας καταλαβα, παρακαλω επαναλαβετε", στο τελος με συνεδεσαν με υπαλληλο). Καλεσα σε εκεινο το νουμερο και ειχε τηλεφωνητη ο οποιος ελεγε "δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου στην οφθαλμολογικη κλινικη" και εκλεινε η γραμμη... Εχω παρει αρκετες φορες και στο 1535 αλλα και στο αλλο νουμερο και τα ιδια μου λενε.. Θα συνεχισω να παιρνω αν και δεν νομιζω πως θα αλλαξει κατι. Δεν εχω να χασω και κατι ομως, οποτε θα το ξαναπροσπαθησω!

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Εν τω μεταξυ γιναμε μπιλιες με τη μικρη πριν λιγο.. Ενω καθομασταν ωραια και καλα στο τραπεζακι της και διαβαζαμε παραμυθια, ξαφνικα της ηρθε και ηθελε να δει τηλεοραση. Της εβαλε ο Βασιλης να δει dvd με παιδικα τραγουδακια και εκεινη πηγαινε και κολλαγε το ματι της πανω στη οθονη :shock::mad: Της εξηγησα μια πως δεν επιτρεπεται γιατι κανει κακο στα ματια μας, της το ειπα αλλες δυο φορες, τζιφος! Στο τελος της ειπα πως την επομενη φορα που θα το επιχειρησει, θα κλεισω την τηλεοραση. Με εγραψε κανονικα και την εκλεισα... Ε, την επιασε κριση! Ουρλιαζε, πεταγε κατω τα ριχταρια του καναπε, τους μαρκαδορους, τα βιβλια και στο τελος πηρε φορα και μου δαγκωσε το ποδι.. :mad: Την πηρα και την εβαλα στο δωματιο της οπου και σπαραξε στο κλαμμα! :(:( Μπηκα κι εγω μετα απο 2 λεπτα, προσπαθησα να της εξηγησω πως αυτο που εκανε δεν επιτρεπεται γιατι δεν κανει να ποναμε τους ανθρωπους (και πολυ που με ακουσε :rolleyes:) και στο τελος λουφαξε κλαιγοντας στο λαιμο μου.. Με εκανε κομματια μιλαμε.. :cry: Μετα ζητησε νανι μονη της και την εβαλα για υπνο. Κοιμηθηκε κατευθειαν..

Θελω να πιστευω πως θα σηκωθει κατα τις 3μιση για να την ταϊσω, να την κανω ντους και να φυγουμε για το γιατρο.

Παω κι εγω να κανω μπανακι και τα λεμε!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πήγαμε παιδίατρο και για να μην τα ξαναγράφω τα κάνω copy/paste:

Πήγαμε κι εμείς στην παιδίατρο σήμερα να μας δει και να ξεκαθαρίσουμε και ένα μπέρδεμα που είχε γίνει με τα εμβόλια. Κάναμε το επαναληπτικό της γρίπης. Μας κοίταξε λαιμούς, αυτιά πεντακάθαρα. Ένα βρασιματάκι άκουσε αλλά μετά κοίταξε το στόμα της!!! Εκτός από τα δύο δόντια που έβγαλε βγάζει άλλα... πέντε!!!! Εκ των οποίων το ένα είναι τραπεζίτης. Εξ ου και η αφαγία, οι μύξες τα σάλια και όλα τα συμπαραμαρτούντα!

Τη ρωτησα αν μπορούμε να δώσουμε κάτι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μου είπε πως ο πρώτος χρόνος του παιδιού παρόλο που είναι ταλαιπωρία για το παιδί με όλες αυτές τις ιώσεις κάνει αυτό ακριβώς! Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό και να μην την φοβάμαι γιατί μέχρι στιγμής τα έχει βγάλει πέρα θαυμάσια χωρίς ωτίτιδες, λαρυγγίτιδες ή κάτι βαρύ. Η αλήθεια είναι πως μόνο μια φορά χρειάστηκε να της δώσουμε αντιβίωση και αυτό στην πρώτη ίωση γιατί συνέπεσε με την βάφτιση και ήθελε η παιδίατρος να είναι σίγουρη ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί και από τη βάφτιση.

Μα 5???? Έλεος δηλαδή! Και 2 που έβγαλε μες στις γιορτές 7????

Οπότε και λίγα μας κάνει το παιδί μου που περνάει το μαρτύριο του γολγοθά!

καλα απο κρισεις οργης ουουου να φαν κι οι κοτες! υπομονη...!

αερικο ειδικα οι τραπεζιτες ειναι μεγαλο πακετο. εγω ουτε που καταλαβα ολα τα υπολοιπα δοντια του μικρου (ουτε υπερβολικη γκρινια, ουτε ξενυχτια, ουτε δεκατα, ουτε τιποτα).

ε! τους τελευταιους μηνες που βγαζει τους κατω τραπεζιτες το παρακαταλαβαμε! και ακομα δεν εχουν βγει τελειως (αργουν αυτα τα αναθεματισμενα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

η δικια μου ξερναγε σα γατι χτες τη νυχτα... ααααααααααααλλα παλι.... δεν ξερω τι ηταν, ισως τυχαιο λεει ο γιατρος... να δουμε...

τωρα εντωμεταξει, εχω φουντωσει ασχημα.... ηθελα να χαρισω κατι πραγματα, ειχα πει ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ.... ειχε λυσσαξει μια να της τα παω ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, στην αλλη ακρη του κοσμου.... τες πα, ειπα να τα αφησω πατησια, που μενει ο πατερας μου, να τα παρει απο εκει... δεν εχω προλαβει με τις αρρωστιες της μικρης να τα παω.. ε, μου τα χει κανει τσουρεκια....

δειτε εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1854397&posted=1#post1854397

αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που ειπα οτι χαριζω γκρρρρρρρρρρρρρρ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

η μικρη καλα ειναι σημερα? μηπως παραφαγε χτες? (μη βαρεσεις!)

οσο για την αλλην μη συγχιζεσαι, γραφτην! αμα γουστα να ρθει να τα παρει οχου!

εφαγε κανονικα, ενα μπολακι τραχανα με κρεας... στις 8... εμετο εκανε στη 1...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Φυστικακι γραφτην να μην πω τιποτα χειροτερο να πουμε! Αντε με τον καθε ενα που κοιταει να βολεψει μονο την παρτη του! Κατσε ασχολησου με τη μικρη να συνελθει εντελως το παιδι και μετα ασχολησου και με τα υπολοιπα!

Φευγουμε κι εμεις για παιδιατρο! Αν η Μαρια βεβαια αποφασισει να σηκωθει απο το γιογιο στο οποιο απλα καθεται (ουτε τσισα, ουτε κακα).. Ειλικρινα δεν ξερω τι εμοτικον να βαλω, να κλαψω θελω απο τα νευρα μου.. Κι εχω και τον αλλο να με πρηζει πως μεχρι στις 7 πρεπει να εχει φυγει απο Λαγονησι! Φυγε ρε φιλε δηλαδη! Θα μεινω στη μανα μου αν δω πως δεν μας παιρνει η ωρα, τι με πρηζεις?????? :evil::evil:

Διορια αλλα 5 λεπτα! Αν δεν κανει μεσα σε αυτα, τη σηκωνω και φυγαμε!

Φιλια κοριτσουδια! :)

gM4vp2.png

Καλέ αφήστε την φυστίκω να ξεδώσει δίπλα να της φύγουν και τα νεύρα από την κλεισούρα :lol:

Εμείς πριν λίγο τελειώσαμε το μεσημεριανό... να δω τι ώρα θα της δώσω το απογευματινό έτσι που τα κανε! Πρέπει το αργότερο 5.30 να έχει φάει γιατί 7.40 μπαίνουμε πισίνα!

Γεια σας και παλι!

Γυρισαμε απο τον παιδιατρο, ολα καλα κι απο εκει! Δεν εχει τιποτα, τα αυτια της καθαρα, μας πατησε και το εμβολιο!

Εν τω μεταξυ απεβιωσε η γιαγια του Βασιλη. Οποτε αυριο θα πρεπει να ξεκινησουμε κατα τις 6 απο 'δω (αφου ο Βασιλης σχολαει σημερα στις 2), να ειμαστε Πατρα εγκαιρως για να παει ο Βασιλης με τους υπολοιπους κατω στο χωριο. Η κηδεια ειναι στις 11. Κατα τις 2 θα πρεπει να ξεκινησουμε απο Πατρα για Αθηνα γιατι ο Βασιλης παλι δουλευει νυχτα αυριο. Σκοτωμα κανονικοτατο λεμε..

Απο τη μια σκεφτομαι πως το παιδι θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ, απο την αλλη δεν εχω που να το αφησω και ο Βασιλης ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση για να ταξιδεψει μονος του. Μερα ειναι, θα περασει.. Ε, κοριτσια?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...