Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουρτα παντως θα σας κρατησουμε..

Και να σας πω και ενα δυσαρεστο: Ακυρο για εμας το απογευμα.. Θα ερθει να μας δει φιλικο ζευγαρι και δεν μπορουμε να λειψουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια? Μαζευτηκατε? :lol: Πως τα περασατε?

Εμεις μια χαρα, αυριο θα παμε παιδιατρο τη Μαρια (προληπτικο ελεγχο για το μαμουνοειδες που βρηκα στο πουλι), κτηνιατρο το καναρινι να δουμε τι παιζει και εκει και μετα γρηγορα σπιτι ξανα γιατι ο Βασιλης δουλευει νυχτα (8 - 2) και κατα τις 7 το αργοτερο πρεπει να παρει τη μηχανη απο το χωρο σταθμευσης στο Λαγονησι. Υπαρχει μια πιθανοτητα αυριο στον παιδιατρο να κανει και εμβολιο η Μαρια (πλησιαζει ο καιρος και ισως μας το κανει νωριτερα).. Εχει της Ηπατιτιδας Β.. Εσεις το εχετε κανει? Τι παρενεργειες ειχε (αν ειχε)?

Maria_s χαζευα διπλα στο parents και "ανακαλυψα" :mrgreen: πως εχουμε τον ιδιο γυναικολογο! Τον Τρουβα εχεις και εσυ ρε θηριο? Εμενα με πηρε και τηλ. σημερα να μου ευχηθει χρονια πολλα! (Δεν γιορταζω σημερα, αλλα ολοι σημερα μου λενε τα χρονια πολλα και με το δικιο τους)..

Αυτα κοριτσουδια! Παω να φτιαξω μια πατατοσαλατα που διαβασα τη συνταγη της στο cook.gr και μου αρεσε πολυ! Ισως τα πουμε και αργοτερα (αν δεν παθω τροφικη δηλητηριαση :lol:)

Μακια σας!! :D

gM4vp2.png

Εγώ απολαμβάνω τσιγαράκι με ησυχία αφού ο μπαμπάς μας σήμερα ανέλαβε τάισμα και κοίμισμα... έχει ανοίξει βέβαια την ενδοεπικοινωνία και τον ακούω που προσπαθεί να την κοιμήσει και τραβάει ακριβώς τα ίδια με εμένα οπότε δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι παρά το γεγονός πως η μικρή έχοντας ξεσαλώσει στον παιδότοπο φαινόταν ότι θα ξεραθεί... Ίδωμεν.

Αερικουλι υπομονη! Παντως και η δικια μου ετσι εκανε σημερα! Δεν ξερω τι την επιασε..

Ευτυχως που της μιλησε ο πατερας της και ηρεμησε σχετικα γρηγορα γιατι εμενα δεν θες να ξερεις που με εχει γραμμενη.. :roll: Πραγματικα, μπορει να της φωναζω με τις ωρες, να με κανει να κλαιω και με το που θα της πει ο πατερας της ΜΙΑ φορα να κανει κατι (για το οποιο σημειωτεον εμενα μου εχει κουρελιασει τα νευρα), θα το κανει α-με-σως και χωρις πολλα - πολλα!

Ετσι μου ερχεται να πηδηχτω απο το μπαλκονι μιλαμε.. Νιωθω εντελως αχρηστη τετοιες στιγμες! Ασε δε το αλλο: Οταν μπαινει ο Μπιλης σπιτι απο τη δουλεια, θα τρεξει, θα πεσει στην αγκαλια του και θα τον φιλησει στο στομα λες και το περιμενε αυτο ολη μερα.. :roll: Και ο αλλος λιωωωωωνει.. Εμενα με το ζορι με χαιρεταει, εχει να ασχοληθει με την κορη του.. :|

gM4vp2.png

Αχ Φαίη μου! Τα έζησα αυτά... πριν πάω για δουλειά! Βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο από την απελπισία για το πόσο άχρηστη και αποτυχημένη μάνα είμαι να μην μ' αγαπάει το παιδί μου... Από το καλοκαίρι όμως... μετάλλαξη! Άλλο παιδί... βλέπεις σταμάτησε να είναι και η μαμά δεδομένη ;) Οπότε άρχισε επιτέλους να μου κάνει κι εμένα χαρές όταν με βλέπει, να με ζητάει με λαχτάρα, να με ακούει και όλα τα ωραία και θετικά της έλλειψης της μαμάς.

Απλώς σε θεωρεί δεδομένη καλό μου :D Δεν σ' αγαπάει λιγότερο ούτε έχεις αποτύχει. Όταν και αν πιάσεις δουλειά θα το νιώσεις στο πετσί σου (μαζί με άλλα καλά αλλά και κακά ;))

Διαφημίσεις

Α όσο για τον Μπίλη... κλασσική περίπτωση χαζομπαμπά.... μην το παίρνεις προσωπικά :lol: Κι εμείς μία από τα (γ)ίδια! Αφού μπαίνει συνήθως όταν της δίνω απογευματινό, της μιλάει, φεύγει για να αφήσει τα πράγματα στο γραφείο και όταν φτάσει λίγο πριν την πόρτα φωνάζω....

"γεια σου κι εσένα άντρα μου!" :lol:

ε σιγά σιγά το κόβει :lol:

Α όσο για τον Μπίλη... κλασσική περίπτωση χαζομπαμπά.... μην το παίρνεις προσωπικά :lol: Κι εμείς μία από τα (γ)ίδια! Αφού μπαίνει συνήθως όταν της δίνω απογευματινό, της μιλάει, φεύγει για να αφήσει τα πράγματα στο γραφείο και όταν φτάσει λίγο πριν την πόρτα φωνάζω....

"γεια σου κι εσένα άντρα μου!" :lol:

ε σιγά σιγά το κόβει :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Τελικα δεν ειμαστε οι μονοι.. Τουλαχιστον εσενα φευγει μονος του, ενω η δικια μου ειναι γαντζωμενη πανω του. Τον κρατα αγκαλιτσα και ο αλλος δεν την αφηνει εστω να ξεντυθει ρε αδερφε! :lol: Ασε που αμα παω να τον αγκαλιασω κι εγω, με σπρωχνει και μου φωναζει "νταντα".. Τι νομιζες? Εχουμε ξεκαθαρισει ποια ειναι η θεση του καθενος εδω μεσα! :rolleyes: Το μονο που μενει, ειναι να αγορασουν κανενα σπιτακι για σκυλο και να με βγαζουν να κοιμαμαι στο μπαλκονι! :lol::lol:

gM4vp2.png

Που να χωρεσω εκει μεσα ρε? :lol: Ασε που φοβαμαι μην με κολλησει και ψειρες! Ξυθειτεεεεεεε!!! :lol::lol::lol:

Τρυφωνα τον ειπαμε!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...