Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα πέρα ως πέρα :)

Κοιμήθηκε στο κρεβάτι της επιτέλους μετά από 1.5 εβδομάδα. Ξύπνησε 2 φορές πήγα έβαλα το χέρι μου στην πλάτη της και ξανακοιμήθηκε σε 10 λεπτά. Αυτό βέβαια για τη μέση μου είναι ό,τι χειρότερο αλλά καλύτερα να πονάει εμένα η μέση μου και να ξεκουράζεται αυτή στο κρεβάτι της. Κακά τα ψέμματα δεν ξεκουράζεται μαζί μου γιατί έρχεται και κοιμάται πάνω στα μαξιλάρια μου.

Ποιες έχουμε μείνει; Που είστε οι υποδέλοιπες;

Φυστίκι συνήλθες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ζω καποιες "οικογενειακες" καταστασεις περιεργες... (η πρωην του αντρα μου δημιουργει διαρκως προβληματα)

κραταει χρονια αυτη η κολωνια, αλλα εχω κουραστει πλεον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα μαρκοπολινα!

ειναι μεγαλη ιστορια, η ουσια ειναι οτι παντρευτηκα εναν ανθρωπο που εχει αυτην την προιστορια, που σημαινει οτι εν γνωσει μου εμπλεξα σε κατι πολυπλοκο

ομως δεν μπορουσα ποτε να φανταστω ποσο πολυπλοκη μπορει να ειναι μια τετοια κατασταση, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι οι συνθηκες μου φαινονταν ιδανικες :

μια εξαιρετικη σχεση μεταξυ των παιδιων και εμενα (και με τον αδελφο τους απο τοτε που γεννηθηκε)

ο πατερας τους ειναι παντα διπλα τους και τους παρεχει και οικονομικα τα παντα ετσι ωστε να διευκολυνεται και η μαμα τους στην ανατροφη τους

και ομως... μονιμως προβληματα, μονιμως παραπονα, μονιμως αναστατωση

εχουν αρχισει και πεφτουν οι αντοχες μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις δικιο αλλα αφου δεν μπορεις να αλλαξεις την κατασταση της μητερας επικεντρωσου στην σχεση σου με τον καλο σου και τα παιδια. Ειναι πολυ θετικο που δεν ζηλευουν το παιδι σου και το αγαπουν τα παιδια. Τωρα για την μητερα των παιδιων δεν ξερω πραγματικα ποσο περναει απο το χερι σου για να κανεις κατι. Καλη δυναμη ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου για να ειναι η καθημερινοτητα σου οσο το δυνατον πιο ηρεμη.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Κι εμεις μονες μας σημερα! Ο Βασιλης δουλευει πρωι και θα σχολασει σε λιγο. Δεν την πολυπαλευαμε ομως παλι μεσα μανα και κορη και αφου φαγαμε αυγο και φρουτοκρεμα πηγαμε μια βολτιτσα ποδαρατη μεχρι κοντα στον κεντρικο (που απο το σπιτι μας στο ρυθμο που περπαταει η Μαρια -περπαταω 2 βηματα, σταματαω, χαζευω, θυμαμαι να ξαναξεκινησω, γυρνω πισω και μετα ξανα προς τη δοξα τραβω-, ειναι γυρω στη μιση ωρα.) Μετα καναμε και μια επισκεψη στη γειτονισσα απο κατω, παιξαμε με το μωρακι της και πριν λιγο ανεβηκαμε να μαγειρεψουμε τιποτα γρηγορο και να φαμε. Μετα ισως την πεσουμε για υπνο αλλιως ολο και κατι θα βρουμε να κανουμε, θα εχει επιστρεψει και ο μπαμπας μας αλλωστε! :D

Το απογευμα περιμενω μια συμφορουμιτισσα φιλεναδα με το παιδακι της να παιξουν με τη Μαριω!

Αυτα τα λιγοστα μας νεα!

Αερικουλι υπομονη.. :| Κανενα βολταρεν για τη μεση δεν θα βοηθουσε? Τουλαχιστον κοιμηθηκε στο κρεβατακι της.. :D

Γατουλα σε ποιανου την κηδεια θα πας? Περαστικα για ακομα μια φορα!

Μελινακι κουραγιο και υπομονη.. Εχεις δικιο!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλα ειμαι μαλλον. Αν και απο το πρωι νιωθω να με γυροφερνει καμια ιωση, λαιμος και τα λοιπα. Πανω που συνηλθε ο Μαριος με βλεπω τεζα. Χτυπησα και μια ρακη μπας και κανει τιποτα και γλυτωσω τα χειροτερα.

Για σενα δεν ρωταω, υπνους βλεπω κρασια βολτουλες μια χαρα φιλεναδα. Ασε που βλεπω τι τρωει το παιδι σου και μου ερχεται να κλαιω. Ο Μαριος χθες σταματησε την απεργεια πεινας και κατι εβαλε στο στομα του. Αφου τον εκανα μπανιο χθες και μετραγα την ακτινογραφια. Ψηλωσε κιολλας και ειναι σαν τα παιδια της μπιαφρας. Εχασε στανταρ μισο κιλο τωρα που αρρωστησε.

χαχα κι εγω οταν ειχα διαβασει τι τρωει το μαρακι της φαιης τα ειχα δει ολα (φτου φτου στο κοριτσακι σου)

μαρκοπολο κι εμενα μια απο τα ιδια. επι μια εβδομαδα ετρωγε ε λ α χ ι σ τ α! κοκκαλακια μετραγα κι εγω...

απο χτες κατι παει να κανει, αρχισε να ψιλοτρωει παλι...

ελπιζω να μην κολλησες κι εσυ και να ειναι ξοφαλτσο ο,τι κι αν ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρκοπουλίνα σα να μου φαίνεται ότι διάβαζες το θρεντ για τα άρρωστα :lol: Ρακές ακούω :lol: άντε γειά μας!

Εμένα η καταρροή πάει από το κακό στο χειρότερο... ο βήχας δεν το συζητώ μου έχει σπάσει τα νεύρα και είμαι με σερβιέτες γιατί από τον πολύ βήχα δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα :lol:

Καταφέραμε και κοιμηθήκαμε για μεσημέρι και μάλιστα σε καλή ώρα για να φάει όταν ξυπνήσει και να περάσει το δίωρο πριν το κολυμβητήριο :D Πήγανε κούνιες με τον πατέρα της και μπόρεσα και κλάδεψα το νυχτολούλουδό μας που το είχε πάρει και το είχε σηκώσει το κακόμοιρο. Τώρα πρέπει να ποτιστούν αλλά ο κλήρος μάλλον θα πέσει στη θεία Τζο :D Ευτυχώς έχω φαγητό και για μας και για το παιδί και δεν θα κουραστώ άλλο για σήμερα.

Τελικά λιγότερο κουράζομαι σωματικά στη δουλειά! Εκεί τουλάχιστον κουράζομαι μόνο ψυχολογικά και μόνο στα χέρια... Τώρα πονάω ολόκληρη λέμε! Ναι ναι έχω γκρίνια (σταματήστε με :lol: )

Μελινάκι κουράγιο. Μην δίνεις βάση σε ό,τι σου χαλάει την ηρεμία της οικογένειάς σου! Προσπάθησε να τα αγνοείς.

Μαρκοπουλίνα εύχομαι να μην σηκωθούμε εγώ και το φυστίκι και πέσεις εσύ!

Γατουλίνα περαστικά και σε εσένα.

Μήπως να ανοίγαμε ένα αναρρωτήριο; :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...