Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Περαστικα σε ολα τα παιδακια που ταλαιπωρουνται και στις αυπνες μανουλες. Εμεις πεταχτηκαμε μεχρι το χωριο την παραμονη και γυρισαμε χθες. Ο Μαριος ειναι καλυτερα και σημερα μπορω να πω οτι ειναι εντελως καλα φτου μην τον ματιασω. Σημερα εφαγε κανονικα μετα απο αρκετες ημερες.

Περονοσπορος εχει πεσει στο θεμα μας,ποιο τελικα παιδακι δεν αρρωστησε??? Της Φαιης νομιζω μονο και το ενα γατακι??? Καλο κουραγιο και γρηγορα να συνελθετε ολοι με το καλο!!!!!!!!!

Ωραία άρα η μόνη εξαφανισμένη είναι η αναξιόπιστη πωλήτρια εκ βορείας Ελλάδος :D

Μαρκοπουλίνα μου κοιμήθηκες καθόλου;

Φτου φτου οντως σε οσα γλιτωσανε!!!!!!!!!!!!!

Αερικακι κοιμηθηκα ελαχιστα δυστυχως ακομα και στο χωριο.Σοι εμπαινε και εβγαινε επισκεψεις να δουν τον Μαριο και το ταξιδι ψιλοταλαιπωρια λογω κινησης. Δεν πειραζει καλα ηταν αλλα λιγο, επρεπε να κατσω καμια εβδομαδα για να καταλαβω ξεκουραση. Ο Μαριος παλι σε μονιμη υπερενταση στο χωριο λογω παπουδων ξεσαλωσε και τους εκανε οτι ηθελε και δεν ακουγε κανεναν.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Σημερα βγηκαμε για φαγητο με τον αντρουλη μου.. Ηπιαμε και κατι κρασους και ολα κομπλε!

Μπηκα να σας διαβασω και να σας καληνυχτισω!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια! Το "τρεχω και δεν φτανω" το ξερετε?

Ε, αυτο λοιπον!

Εσεις που ειστε ολες εξαφανισμενες?

gM4vp2.png

Καλησπερα Μελινακι!

Και με τη μετακομιση τρεχω (εχω δει καποια σπιτια τα οποια δεν με ενθουσιασαν και τοσο) αλλα πιο πολυ σημερα τρεχω με τις δουλειες..

Εφυγε και ο Βασιλης νωρις απο το σπιτι και επειδη εχθες βγηκαμε και δεν προλαβα να κανω τιποτα, μου επεσαν ολα μαζι σημερα! Ηλεκτρικη, πλυντηριο ρουχων, ο νεροχυτης, τα δωματια... Ουφ!

Κι οχι μονο αυτο, αλλα εγω μαζευα και το Μαρακι απο πισω μου τα εριχνε.. :roll: Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και τωρα καθησα να φαω.. Αν προλαβω θα ξαπλωσω και λιγο (αν και χλωμο το κοβω, θα ξυπνησει η Μαρω και bye - bye υπνε)!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :) Κι εμείς τρέχαμε όλο το πρωινό αφού ξυπνήσαμε στις 10.00 πάλι... Να δω πότε θα μπούμε πάλι στο πρόγραμμα των 7!!! Θα έρθει η δευτέρα και δεν θα σηκωνόμαστε με τίποτα. Άρρωστοι κι εγώ και ο Λευτέρης τρέχαμε με τη μικρή στην αθήνα σε κάτι δουλειές και μαζευτήκαμε στις 2.00 να μαγειρέψω, να τα ΐσω και να ξανακοιμηθούμε. Σηκωθήκαμε πριν λίγο και τώρα τρώνε φρουτόκρεμα!

Φαίη είσαι καλύτερα;

Που ειστε κοριτσακια?

Μολις εκατσα! :)

Γατονι επιστρεφω στα παλια μου λημερια! Αγιο Δημητριο!! :D Μιας που ανοιξε και το μετρο μολ :lol: (και καλα), κανουμε κι εμεις την επιστροφη μας!

Αερικουλι αρκετα καλυτερα και καθε μερα που περνα ακομα πιο καλα.. Ειπαμε μεχρι να το χωνεψω ειναι! ;)

gM4vp2.png

Μόλις τελείωσε ένας μαραθώνιος κλάματος για ύπνο με τη μαμά off, την Κωνσταντίνα off αλλά να κλαίει ασταμάτητα και το μπαμπά νικητή... απλά πήγε έκανε ό,τι έκανα κι εγώ και η Κωνσταντίνα κοιμήθηκε traeum.gif Λογικό! Αφού την είχα εξαντλήσει πριν εγώ και αυτή εμένα! Είμαι κομμάτια ψυχολογικά. Πρώτη φορά την άφησα να κλάψει πάνω από μισό λεπτό ungluecklichgirl.gif

ααα το φεγγάρι είναι, μην ανησυχείς...1 ώρα και 10 λεπτά πήρε του σούργελου να κοιμηθεί...και ως συνήθως ο μπαμπάς τα κατάφερε τα τελευταία 10 λεπτά...

μάκια και καλό ξημέρωμα!

καλημερα κορες!

κι εγω το φοβομουν αυτο με τον υπνο (να θελει να κοιμαται μαζι μας γιατι οσο ηταν αρρωστος τον πηρα μερικες φορες στο κρεββατι μας), αλλα ευτυχως, προς το παρον, κοιμαται στο κρεββατι του... βεβαια εχω δωσει μεγαλο αγωνα - να μην κοιμαμαι για εβδομαδες ολοκληρες - παλιοτερα προς αυτην την κατευθυνση (να κοιμαται μονος του)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...