Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες!!!

Επιτέλους τα παιδάκια σας είναι καλά ε;;;Περαστικά και αγύριστα να είναι!!

Ειρήνη καλά να περάσετε και εύχομαι να μην έχει τίποτα η Ζωή!

Μελίνα κράτησε τόσες μέρες ο πυρετός ε;Πω πω ο καημενούλης σου!

Λουκομαμά μας έλειψες!Η διάθεση ανεβασμένη;

Αερικό καλημέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές.

Γατόνι, κράτα γερά!!!!!!!

Μελινάκι χάρηκα που είναι καλά ο μικρός. Μου είπε τα νεα σου η Νεν και έσκασα βρε...

Ο Παναγιώτης κρύωσε... Βασικά εγώ τον κρύωσα το έρημο... Τον έβγαλα με ζακετάκι μες στο ψωφόκρυο (μου άρεσε το λουκ τρομάρα μου....!!!!) και κρύωσε το παιδάκι. 38,5, γκρίνια, και τα σχετικά. Σήμερα όμως είναι καλύτερα. Θα τον κρατήσω σπίτι αυτές τις μέρες για να συνέλθει και βλέπουμε.

Ολα άρρωστα είναι! Δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο που να μη μου πει οτι το παιδί του είναι άρρωστο.

Καλημερα κοριτσια!

Λουκομανουλα καλως ηρθες παλι! :D

Εδω γινεται ο κακος χαμος, αφου αποφασισα (σημερα που ο Βασιλης δουλευει απογευμα και εφυγε τωρα), να φτιαξω περκα με χορτα για εμας και ψαροσουπα για το Μαρακι.. Ηθελα να παω και μεχρι το κομμωτηριο μολις σχολασει ο Βασιλης να ριξω ενα χτενισμα να μην κυκλοφορω σαν τον Ten - ten αλλα δεν με κοβω να προλαβαινω! Μαλλον θα παρω να κλεισω ραντεβου για αυριο.

Αυτα απο εμας!

Φιλια πολλα σε ολες σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ λουκομανουλα!

Πιστεψε με, αποκλειεται να ειναι σε χειροτερη φαση το μαλλι σου απο το δικο μου! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλή χρονιά κορίτσια! Με υγεία, αγάπη, λεφτά και με ακόμα ένα μωράκι σε όσες το επιθυμούν! :)

Γιωτούλα μου χιλιόχρονο το αντράκι σου!

Φαίη μου να χαίρεσαι και συ το στεφάνι σου!

Εγώ δουλειά σήμερα, αρρωστούλη είχα τον Νικολά την προηγούμενη εβδομάδα και με χτυπημένο στοματάκι αφού σαβουριάστηκε στη μέση του σαλονιού...

περαστικά στα μωράκια σας, πραγματικά δεν έχω ακούσει για παιδάκι υγιές την τελευταία βδομάδα...σκατόκαιρος που ευνοεί τις ιώσεις :(

πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά λουκομαμά και μαράκι :D

Μόλις την έβαλα για ύπνο να ηρεμήσουμε κι εμείς λίγο! Από υγεία είμαστε πολύ πολύ καλύτερα :D Τα κέφια της επίσης καλύτερα και επιτέλους μετά από πολλές μέρες έφαγε όλο της το φαγητό! Βέβαια είχαμε ξυπνήσει στις 11.00 και δεν πήγαμε κολυμβητήριο αλλά πήγαμε απέναντι στο Mall όπου πάω να την βάλω σε ένα από τα εξωτερικά παιχνίδια με τα 2ευρα και ήταν τίγκα στο νερό το καθισματάκι δεν το είδα την κάθισα και μετά έτρεχε ο μπαμπάς στο σπίτι να φέρει ρούχα :lol: Εμείς πήγαμε στις τουαλέτες την έγδυσα, ευτυχώς δεν είχε βραχεί η μπλούζα της, της έβαλα το μπουφάν για παντελόνι και κόβαμε βόλτες με το καρότσι μέχρι να έρθει ο μπαμπάς με τα ρούχα! Το τι γέλιο ρίξαμε με το μπουφάν-παντελόνι δεν μπορώ να σας περιγράψω! Το παιδί πάντως κρατήθηκε ζεστό :lol:

Φαίη μου πως είναι τα κέφια σήμερα;

Κανένα νέο από το Μαρικάκι έχουμε;

Μαρκοπουλίνα που είσαι;

Χάσαμε και την βόρεια τρελλή!

ωωωωωωωωχ μανα μου..

ααααααααααααααχ

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχχχχχχ

μαρικακι καλυτερα.... μαμα μαρικακιου οφφ.. βηχας απιστευτος, δεκατα... μια ομορφια..

μη μη μη.. μη μου μιλατε, αφηστε με σε μια γωνια να πεσω να πεθανω μη.....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Να 'ρθω να σου κάνω τη νοσοκόμα; Εγώ έχω μονο το βήχα και το γδάρσιμο στο λαιμο :D Ο πυρετός ο δικός μου είναι τα δέκατα άρα ακόμα θερμοκρασία έχω καλή :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...