Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Με αγχώνει από την άποψη πως αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στα έμβρυα τα οποία είναι πολύ λίγα (πλέον 1 μετά την αποτυχημένη ετ) και ο έλεγχος τα «ταλαιπωρεί» πολύ αν είναι και 6ης ημέρας όπως τα δικά μου. Δλδ εφόσον οι πιθανότητες μου είναι όντως μειωμένες λόγω ΠΩΑ, σε αυτή την περίπτωση μειώνονται περαιτέρω γιατί το καθιστά πιο δύσκολο.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και εγω περα απο την μανα μου δεν θα τον αφηνα με αλλον ποτε. πεθερα δεν εχω δεν ζει αλλα και η μανα μου δουλευει και ενα Σαββατο που καθεται την λυπαμαι να της φορτωσω και τον Μαριο. Ασε που τωρα εκανε ενα χειρουργειο στο χερι και δεν μπορει να κανει εντελως τιποτα.

Κοριτσια αληθεια υπηρξα και εγω παχουλουλα δεν κανω πλακα. Απλα τωρα κινουμαι πολυ περισσοτερο απο οτι οταν δουλευα. Αφου οταν εμεινα εγκυος ο γιατρος δεν με αφηνε να παρω κιλα και με αγχωνε σε καθε ραντεβου και ετσι πηρα μονο 7 κιλα στην εγκυμοσυνη γιατι γεννησα και προωρα. Δυο χρονια πριν μεινω εγκυος νοσηλευομουνα συχνα και επαιρνα πολυ κορτιζονη και ημουν συχνα στο κρεβαττι και εκει τα πηρα ολα τα κιλα.

Εχουμε γενεθλια cultaki σε λιγο???? Να τα περασεις τελεια ευχομαι!!!!!!

Μελινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

την παρασκευή...

έχω πάρει άδεια και εγώ και ο άντρας μου και λέμε να πάμε έξω να φάμε τα δυο μας..

η μικρή θα είναι στο σταθμό...

και με την μικρή βγαίνουμε αλλά κάθε φορά παίζουμε κυνηγητό στις ταβέρνες...

άσε που δεν μπορούμε να πάμε σε κάτι λίγο πιο κυριλέ γιατί θα μας πετάξουν έξω..χαχα!

Διαφημίσεις

Οταν το παιδακι ειναι ζωηρο και δεν κοιμασαι σχεδον ποτε τα χανεις πιο ευκολα τα κιλα. Να και ενα καλο απο την αυπνια.

Αποψε τον κακομοιρη τον Μαριο τον εφαγαν κουνουπια και ξυπναγε νευριασμενος ολο το βραδυ.

μαρκοπολινα καλημερα!

σχετικα με τις ταβερνες, ψαχνω πλακα πλακα για καμμια φιλικη προς παιδακια. να εχει δηλαδη και καποιο μερος για να παιξουν μετα το φαγητο...

καλα το τρεξιμο δεν το γλυτωνουμε βεβαια ουτως η αλλως

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μένα την είχαν φάει μια μέρα πριν συναντηθούμε στον παιδότοπο...

είχε και στο μάγουλο , έντονα άν θυμάσαι...

της έβαλα φουτζικόρν (κάπως έτσι) μια κρέμα με κορτιζόνη για να περάσουν...

Τελεια αποδραση, ραντεβουδακι!!!!!!!!! Ετσι πρεπει που και που να θυμομαστε πως ημασταν πριν ερθουν τα μικρουλια στη ζωη μας. Ειναι τονοτικη ενεση και αυτο!!!!!!!! Και εμενα μου λειπει καποιες φορες η ξεγνοιασια που ειχαμε με τον καλο μου πριν ερθει ο Μαριος στην ζωη μας.

μαρκοπολινα καλημερα!

σχετικα με τις ταβερνες, ψαχνω πλακα πλακα για καμμια φιλικη προς παιδακια. να εχει δηλαδη και καποιο μερος για να παιξουν μετα το φαγητο...

καλα το τρεξιμο δεν το γλυτωνουμε βεβαια ουτως η αλλως

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1711068#post1711068

επικεντρώσου στο Βασίλη και πάμε.......χαχα

Διαφημίσεις

μαρκοπολινα εμενα τον τσιμπησε την πρηγουμενη βδομαδα ενα %$#%^&κουνουπο που φυσικα το εξυσε μεχρι που το ματωσε και μαλλον μετα επαθε αλλεργια γιατι πρηστηκαν τα ποδαρακια του και εβγαλε κατι φουσκαλιτσες, που τις εσπασε κι αυτες και γεμισαμε πληγουλες!

το πρωι πριν παμε σταθμο ειχαμε

1. ορο στη μυτη

2. μασκα για τα ακροαστικουλια

3. φουσικορτ στα ποδαρακια

4. και αταραξ σιροπι για την αλλεργια και για να μην εχει φαγουρα

ουφ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι την εχω αυτη την αλοιφη θα του βαλω του κακομοιρη γιατι τον κανανε σουρωτηρι.

Ταβερνα με τον Μαριο δυσκολο σπορ, ειναι θεμα αν θα προλαβεις να βαλεις μια μπουκια στο στομα σου. Ασε που βραδυ δεν παιζει γιατι ειναι η ωρα που του βγαινει ολη η κουραση και η υπερενταση της ημερας και δεν συνεργαζεται. Κανενα μεσημερακι μονο σπανια.

Ειρηνη για πες γνωμη εσυ που εχεις πειρα (δυστυχως) απο αλλεργιες

ρωτησα τον παιδιατρο αν πρεπει να του κανω καποια εξεταση, γιατι γενικα απο τσιμπηματα κουνουπιων πρηζεται πολυ ευκολα, αλλα μου ειπε οχι. τι να του πρωτοκανεις λεει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ το καυμενο Μελινακι, ολα μαζι τσιμπιματα χαμος!!!!!!!!!!!!! Καποια τεστ αιματολγικα μου ειπε ο παιδιατρος οτι υπαρχουν για τις αλλεργιες αλλα και παλι δεν ξερω αν τις καλυπτουν ολου του ειδους τις αλλεργιες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...