Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γμτ... στεναχωριέμαι για τη ζωίτσα τώρα... και άρρωστη και ταξίδι θα της πέσει βαρύ! Ελπίζω να μην είναι τίποτα κιουλτάκι και να ταξιδέψετε με ήλιο αύριο :D

Βρε καλώς την Γατούλα! Εμείς είμαστε οι γαϊδάρες! Όχι εσύ που εξαφανίστηκες και γλεντοκόπαγες ενώ εμείς είμασταν πάνω από τα κρεβάτια του πόνου :P

Που τυπώνεις τα photobook? Βασικά αν έχει καλό καιρό και τα θεοφάνεια είναι καλή ιδέα για Zoo αλλά οι μισές θα λείπουν! Λέτε να το οργανώσουμε για Κυριακή;

οποτε εχει καλο καιρο!!!!

ρε δεν ειχα ειδοποιηση σουπα και με τα παιδια δεν εχω 8ωρο παρακολουθησης!!!

στο photomemories φτιαχνω τωρα αλλα πολυ μεγαλο μου βγαινει γαμωτω, 40+ σελιδες και ακομα δε τελειωσα το μαιο. παντως μου ειπανε δωρεαν ασχετα των αριθμο σελιδων, ελπιζω να το τηρησουν

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

ιατρικο ανακοινωθεν? ολοι καλα?

εμεις, επιτελους, αρχισαμε να παιρνουμε τα πανω μας

ειρηνη καλο ταξιδι, να περασετε πολυ πολυ ωραια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες!

Πρώτα πρώτα Χρόνια Πολλά στον Βασιλάκη της Γατούλας και σε όλους όσους γιόρταζαν αυτές μέρες!

Δεύτερον δεύτερον περαστικά σε όοοοοοολα τα αρρωστούλια (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου).

Ημουν σε άδεια 10 μέρες και πέταξα υπολογιστή γι' αυτό με χάσατε. Περάσαμε καλά με εξαίρεση το κρύωμα του μικρού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Δε μιλάω, υπάρχουν και χειρότερα.

Τώρα που είπα τα χειρότερα, Φυστικάκι μου, πώς ξυπνήσατε??

Λουκομαμα καλη χρονια και πολυ πολυ πολυ καθυστερημενα χρονια πολλα για τη γιορτη σου!

Ο μικρος χτες ηταν η πρωτη μερα που δεν ανεβασε πυρετο, οποτε υποθετω οτι το ξεπερασαμε!

Ο Παναγιωτακης τι εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το φυστικακι μαλλον κοιμαται τον υπνο του δικαιου σημερα!!!!!!

θα ξερασω απο το βηχα

εχω σιροπι αο τη προηγουμενη! δε το ανοιξα ποτε χαχχαχαααχαχχα

Λουκο χρονια πολλααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...