Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!

Καλη χρονια να εχουμε ολες, μακαρι αυτος ο χρονος να ειναι -τουλαχιστον- λιγοτερο επωδυνος απο τους προηγουμενους!

Εμεις μια χαρα, η Μαρια αντεξε στην αλλαγη, κοψαμε και τη βασιλοπιτα και αφου εφαγε κοιμηθηκε (γυρω στη 1 δηλαδη).. Παρολαυτα ομως, ξυπνησε στις 7μιση.. :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου :) Τελικα είχατε κόσμο;

Τελικά η μικρή έχει πρόβλημα με τα δόντια... δηλαδή οκ... περάσαμε την ίωση αλλά τα ξυπνήματα και η γκρίνια και η αφαγία είναι από τα δόντια και αυτό έγινε παραπάνω από σαφές σήμερα που δεν είχε πυρετό. Τα αυτιά της που μας τα δείχνει δεν έχουν θέμα γιατί τα πιέζουμε και δεν αντιδράει. Όταν όμως τρώει τα χέρια είναι και τα δύο στο στόμα οπότε άντε να δούμε και το τέταρτο. Ελπίζω μόνο τώρα που πήρε φόρα να μην τα βγάλει όοοοοοοοολα μαζεμένα και κρατήσει κανά δίμηνο αυτή η κατάσταση γιατί με βλέπω με ηρεμιστικά.

Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους...!

Εμεις ειμαστε καλυτερα απο βηχα, αλλα ο πυρετος εμφανιζεται ανα 8ωρο περιπου.

Σημερα δεν αντεξα και τον πηγα νοσοκομειο. Δεν εχει πνευμονια, μια επιμονη βρογχιτιδα ειναι, μια ιωση που πρεπει να κανει τον κυκλο της. Ας ελπιζουμε να του περασει συντομα...

Πως περασατε? Τι κανουν τα παιδακια σας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σου μελινάκι, χριστινάκι !!

εμείς πήξαμε στο φαγητό σήμερα, έξω ευτυχώς οικογενειακά με μπαμπά και θεία..αλλά γλυτώσαμε τα μαγειρειά!

τελικα πολύς κόσμος τρώει έξω ρε παιδί μου..και γω νόμιζα ότι τρώνε όλοι οικογενειακά...

μελινάκι καλά έκανες και τον πήγες και γω θα τρωγόμουν να ακούσω μια δεύτερη γνώμη σίγουρα....

Γεια σας κοριτσακια!

Αερικουλι ευχαριστω πολυ! :D Οχι, κοσμο δεν ειχαμε, βασικα δεν καθησαμε καν στο σπιτι :oops: αν και ειμαι σιγουρη πως και σπιτι να καθομασταν δεν θα ερχοταν και κανεις.. Κι εμεις εξω τη βγαλαμε, φαγαμε στη μαμα μου και κοψαμε εκει βασιλοπιτα! Το φλουρι επεσε στον πατριο μου, μενει τωρα να κοψουμε και τη δικη μας βασιλοπιτα εδω να δουμε σε ποιον θα πεσει!

Γυρισαμε σπιτι ψιλοκομματια, μας πηραν και τα πεθερικα τηλ. να μας ευχηθουν και ο πεθερος μου μας εμπιστευθηκε πως η πεθερα μου απο οταν φυγαμε εχει ψιλοσαλταρει... Παει -λεει- και ψαχνει τη Μαρια στο σπιτι, γεμιζει τη μπανιερα και βαζει το παπακι της να επιπλεει.. :roll: Δεν ξερω τι να πω.....

Μιλησαμε και με τα κουμπαρια μας... Πολλη ψυχρα επεσε ομως.. :? Προφανως τους πειραξε πως πηγαμε Πατρα και δεν πηγαμε σε εκεινους να τους δουμε (Αμαλιαδα).. Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου.... Εμεις πρεπει να τους παιρνουμε τηλ., εμεις να πηγαινουμε να τους βλεπουμε, εμεις να κανουμε την πρωτη κινηση για ολα.. Και ψιλοβαρεθηκα κιολας ρε κοριτσια... Δηλαδη ελεος, αν εχεις κατι μαζι μου, αστο να περασει η Πρωτοχρονια και παρε με ξημερατα της 2ης και πες μου ο,τι θες.... Καθε 3 και λιγο εχουμε θεμα.. Γιατι δεν πηρες τηλ., γιατι δεν ερχεσαι, γιατι δεν φερνεις το παιδι.. Ε, αυτοι γιατι δεν το κανουν? Αει σιχτιρ πια, μερα που ειναι!

Τελος παντων... Ανοιξαμε και τα δωρα του Αη Βασιλη, αυτο ξεχασα να σας το πω! Στο δεντρο της γιαγιας ειχε αφησει την κουζινουλα της tefal και ενα ζευγαρι χουχουλιαρικα γαντια με ασορτι σκουφο και γαντια.. Στο δεντρο του σπιτιου μας, ειχε αφησει ενα τραπεζακι με δυο καρεκλιτσες και βιβλια με παζλ, μαγνητες, μπλοκ ζωγραφικης και ολοκαινουριους μαρκαδορους και κηρομπογιες. Στα συν του δωρου :lol: ηταν μια φορμουλα αδιαβροχη για να μην γινομαστε σκ@τα καθε φορα που ζωγραφιζουμε! :) Το Μαρακι καταευχαριστηθηκε με ολα τα δωρα και της εξηγησαμε πως αν και αυτη τη χρονια ειναι τοσο καλο παιδι οσο αυτη που μας περασε (Θεος φυλαξοι :mrgreen:) θα παρει ξανα τοσα δωρα!

Αυτα γλυκα μου κοριτσακια! Τωρα ειναι η ωρα του μπανιαρισματος και της ρουτινας υπνου, οποτε θα σας αφησω! Μετα θα ανοιξουμε μαυροδαφνη με τον αντρακο μου και θα κατσουμε παρεουλα!

Σας στελνω πολλα φιλια και σας ευχομαι να περασετε ομορφα ο,τι κι αν κανετε!

Καλο βραδυ σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να χωνέψω ένα μαραθώνιο γεύμα διάρκειας 5 ωρών. Κανονικά δεν πρέπει να ξαναφάω μέχρι το Πάσχα... :roll:

Χθες βράδυ είχα αφήσει τα δώρα τους κάτω από το δέντρο με ταμπελίτσες με τα ονόματά τους, ήταν ειδυλλιακή εικόνα... το πρωί όμως έγινε το Τέξας, χαρτιά, κουτιά, φωνές, πλακωθήκανε για το πιο πλειμομπίλ θα φτιάξει πρώτο ο μπαμπάς τους :mrgreen: Ο πιο ήρεμος ήταν ο μικρός, μέχρι που τον αγριέψανε οι μεγάλοι που δεν τον άφηναν να παίξει, οπότε πήρε κι αυτός ένα δεινόσαυρο κι άρχισε να κοπανάει το κάστρο, χαμόςςς.

Καλά περάσαμε, είχανε μόνο τρελή γκρίνια πριν κοιμηθούν, ήταν πολύ κουρασμένα.

Καλημερουδια!!

Τι κανετε ομορφες?

Σημερα κοψαμε τη βασιλοπιτα στο δικο μας σπιτι και το φλουρι επεσε στο Μαρακι!!! Χαρηκα παρα πολυ! Η μερα μου ξεκινησε τοσο ομορφα! Ημασταν ολοι αγουροξυπνημενοι και το Μαρακι κρατιοταν με νυχια και με δοντια να μην μας χιμηξει οταν κοβαμε τα κοματια της βασιλοπιτας!! :lol::lol: Μολις βγαλαμε το κομματι της Μαριας και ειδαμε πως ηταν μεσα εσκυψε ο Βασιλης και της εδωσε ενα τοσο γλυκο φιλι... Η πιο ομορφη εικονα για να ξεκινησει η μερα μου ηταν αυτη! :D

Το Μαρακι απο εχθες ζωγραφιζει μανιωδως... Πραγματικα χαιρομαι τοσο πολυ που της αρεσαν τα δωρα μας!! Δεν εχει ξεκολλησει απο το τραπεζακι, ακομα και φαγητο εκει τρωει! :lol:

Culte μου καλημερα!!! Καλα να περασετε και μην ξεθεωθεις στις δουλειες σημερα, χαλαρα για να εισαι ξεκουραστη στο ταξιδι!! ;) Θα περιμενουμε νεα σας μολις γυρισετε! :D

Αυτα τα νεα μας κοριτσακια!!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα καλημέρα :D Η Σκάρλετ (βλέπε thread δίπλα) κοιμήθηκε σερί από τις 2.30 μέχρι τις 11.00!!! Και είναι πολύ πολύ χαρούμενη :D Η μικρή μας είναι στην πεθερά μου και θα την μαζέψουμε later αφού φάμε κι εμείς εκεί.

Cultάκι ελπίζω να στρώσει ο καιρός και να ταξιδέψετε χωρίς βροχή :D Να περάσετε παραμυθένια. Μην ξεθεωθείς!

Φαίη μπράβο στο Μαράκι και να είναι πάντα καλότυχο! Και η δική μας με την σκηνή που της έφερε ο Άγιος Βασίλης ξετρελάθηκε και με τα κουζινικά που της έδωσε η μαμά και ο μπαμπάς έφτιαξε το σπιτάκι της! Τα έβαλε κατευθείαν μέσα στη σκηνή και όχι μονο μας πήρε και μας έβαλε κι εμάς μέσα! Μας κάλεσε να μας μαγειρέψει ή ήθελε να μοιραστεί απλώς το χώρο της μαζί μας; Ποτέ δεν θα μάθουμε αλλά είχε πλάκα :D

Χθες ξέχασα να σας γράψω πως ήρθε από το σπίτι η εξαφανισμένη μας γιαγιά. Οκ έκανα λίγο τον μαμάκα και δεν μπορούσα να την πάω εγώ στο σπίτι της μετά την αρρώστια... υποχώρησε λίγο και ο Λεφτ... και περάσαμε το πρωινό όλοι μαζί. Την κοίταγα πόσο τρυφερή ήταν με την μικρή και πόσο την καμάρωνε και στεναχωριόμουν για όσα έχει χάσει από την ανεγκεφαλιά της αλλά πέραν των όσων κάνω δεν μπορώ να κάνω παραπάνω έτσι όπως τα έχει κάνει τα πράγματα. Το παιδί πρέπει να έχει και τις δύο γιαγιάδες του. Το αστείο είναι πως έμαθε να λέει και το όνομά της γιατί τώρα πρέπει να μάθει ότι έχουμε τη γιαγιά Χ και τη γιαγιά Ψ... ε παρότι το όνομα της πεθεράς μου είναι πιο εύκολο για εκείνη, αυτή έμαθε πιο εύκολα το όνομα της μάνας μου :lol:

Άβυσσος η ψυχή των παιδιών!

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσακια?

Μπηκα ετσι για λιγο γιατι ο Βασιλακης εφυγε για δουλεια και εμεινα μονη με το ταλιμπανακι μου! Της εφτιαξα τραχανα σημερα με τη μονη διαφορα οτι εβαλα της πεθερας μου αντι για τον αλλο που ειχα απο το Σ/Μ!.. Μιλαμε τον κατασπαραξε και μαλιστα αρεσε πολυ και σε εμενα απο αυτο το λιγο που τον δοκιμασα!

Στεναχωριεμαι που εμεινα μονη, ειχα καιρο να κατσω βραδυ μονη μου και τωρα μου κακοφαινεται.. :( Ειναι και ο σκατοκαιρος ετσι και δεν μπορουμε ουτε στην απο κατω γειτονισσα να παμε γιατι γλιστραει η κωλοσκαλα και φοβαμαι μην τσακιστω με το παιδι παραμασχαλα!

Τελος παντων...

Θα τα πουμε και αργοτερα! :)

gM4vp2.png

Έσκασε 4ο δόντι και μάλλον πάμε και για το πρώτο από πάνω... αν είναι να τραβάμε όλο αυτό το ζόρι και να βγουν μαζεμένα... χαλάλι!

Φαίη θα σου έλεγα να έρθεις εδώ... αλλά δεν μου φταίει το Μαράκι τίποτα :(

Γιατι ετσι η Ζωιτσα?

Παντως κι εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας.. Καναμε μπανιο πριν λιγο, τραβηξαμε και τις μυξουλες με τη συσκευη αλλα ρουθουνιζε ρε γαμωτο.. Της ξαναεβαλα τη συσκευη αλλα δεν εβγαλε τιποτα.. Παρολαυτα το ρουθουνισμα επεμενε... Λετε να μου το γυρισει σε καμμια λαρυγγιτιδα παλι? Ημαρτον.. :roll:

gM4vp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!

δε ελαβα ρε σεις κανα ποστ οτι γραφετε!!!!!

τεσπα

εμεις καλα, ολα καλα , εγω μυξα και βηχα, θα ζησω λογικα....

αυριο δουλεια σιτ και παλι σιτ

και γιουπι γιατι μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τα αντεξα χαχχαχαχχαχαχχχαχχαχαχχαχαχα

και φτου σας γαιδαρες μια βδομαδα αδεια και καμια καμια να παμε καπου να πιουμε ενα καφε

σνιφ...συγχωρω γιατι πηξατε στα αρρωστα

τεσπα...αυτα....ξεκινησα το φοτομπουκ για το 2010, ειμαι ακομα στη 1μαγια

φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...