Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

περιληπτικα γιατι δε μ αφηνει η μικρη, εχει λαλησει απο τν ταλαιπωρια...

η ιωση μας εκανε βρογχιολιτιδα, λοιμωξη αναπνευστικου, και κινδυνο πενυμονιας (στην αρχη το προλαβαινουμε)

απειρα φαρμακα, μασκες, εισπνεομενα, αντιβιωση... μολις την ψευτοταισα, και μετρησα 5 διαφορετικα φαρμακα ποου πηρε, εκτος του φυζιομερ και των ορων για τη μυτη..

ειμαι σιγουρη πως αν δεν ηταν παραμονη πρωτοχρονιας και δεν παιρναμε ηδη 3 μερες τωρα την αντιβιωση, θα μας ειχε στειλει νοσοκομειο ο γιατρος... θα την ξαναδει την τεταρτη, αν δεν εχει καλυτερευσει θα κανουμε εισαγωγη

αυτα

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Online

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι τελευταιες 3 γραμμες του ποστ ηταν απο κοπυ πεηστ που εκανα, απο αλλο τοπικ που τα εγραφα, αγνοηστε τις

Parents are the last people on earth who ought to have children

Περαστικά φυστικάκι, εύχομαι να βελτιωθεί και να μη χρειαστείτε νοσοκομείο. Έτσι είχε περάσει ο μικρός τα πρώτα του Χριστούγεννα, έβραζε ολόκληρος αλλά το είχαμε γλιτώσει το νοσοκομείο.

Περονόσπορος έχει πέσει περαστικά σε όλα τα μωρά.

Έφτιαχνα σήμερα βασιλόπιτα με το μικρό επάνω στον πάγκο της κουζίνας που του αρέσει... και το βλήτο πήγα να ζεστάνω το γάλα μέσα στη μεζούρα που ήταν πυρέξ. Η μεζούρα εξεράγη και κομμάτια μισολιωμένου γυαλιού έσκασαν στην κουζίνα, γέμισε η κουζίνα γυαλάκια ψιλά που έπεσαν μέσα στο αλεύρι, στ' αυγά στο βούτυρο... τα πέταξα όοολα και τα μάζευα με το βετέξ, όπως το 'στιβα μου έμπαιναν στα χέρια. Και το χειρότερο πήγε ένα κομματάκι σα κεφάλι καρφίτσας στο χεράκι του παιδιού και του κανε φουσκαλίτσα, δόξα τω Θεώ δεν πήγε στο μάτι του, τα παιξα... Ευτυχώς τώρα του πέρασε, τον άφησα να σκουπίσει με την ηλεκτρική για να ξεχαστεί. Σε καλό μας. Είχα υλικά και έφτιαξα άλλη.

Περαστικά φυστικάκι για άλλη μια φορά... Ζέττα ανατρίχιασα και μόνο που τα διάβασα όλα αυτά!

Φαίη κι εγώ θα ήθελα να την κρατήσω μέχρι την αλλαγή αλλά δύσκολο... Σίγουρα πάντως δεν θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα αν έχει κέφια να μείνει ξύπνια.

Φυστικακι :(:(:(:( Κριμα ρε γαμωτο, ειλικρινα στεναχωριεμαι πολυ! Για να σε παρηγορησω θα σου πω πως περυσι τα Χριστουγεννα περασαμε με τη Μαρια μια απο τα ιδια.. Ειχε υψηλο πυρετο (39 +) χωρις κανενα αλλο συμπτωμα.. Τρεχαμε για εξετασεις ουρων μπας και ηταν ουρολοιμωξη αλλα ολες οι εξετασεις ηταν καθαρες.. Κοντευα να τρελλαθω θυμαμαι, σκεφτομουν πως και οταν περασε τη μηνιγγιτιδα δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα και κοντευα να σαλταρω.. :( Τελικα εκανε 4 μερες τον κυκλο της, μονο με αντιπυρετικα, αλλαξε και ο χρονος :rolleyes: και ηρεμησαμε.. Τωρα για τα φαρμακα σε καταλαβαινω.. Εμεις να δεις ποσα εχουμε παρει ως τωρα και μαλιστα τα περισσοτερα ενδοφλεβια οσο ηταν βρεφακι.. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω... Κουραγιο και θα στο ξαναπω: Για ο,τι χρειαστεις (μα ο,τι ομως) ριξε μου ενα τηλ.

Ζεττα πριν λιγες μερες κοντεψα να βαλω φωτια στο σπιτι καθως εβαλα το μπλεντερ που ηταν στην πριζα πανω σε ανναμενο ματι.. Και το παιδι διπλα μου ετσι? :shock: Αφου δεν χτυπησατε, μην το σκεφτεσαι καθολου! Και του χρονου! (Η βασιλοπιτα, οχι η ζημια :lol::lol:)

Αερικουλι κι εγω μαλλον ετσι θα πραξω! Θα δω αντιδρασεις και αν την κοψω να αντεχει μεχρι την αλλαγη, θα την κρατησω!

Μαριτα εμεις δεν θα εχουμε αλλο παιδακι στην παρεα μας γι' αυτο κιολας δεν ξερω αν θα αντεξει.. Σκεφτομαι πως ισως βαρεθει με τους μεγαλους, αλλα θα δειξει! Καλα να περασετε!

Culte εγω πιστευω θα αντεξει η Ζωγη! Αλλιως δεν πειραζει, του χρονου σιγουρα θα ειναι ξυπνια τα βλασταρια μας!

Εμενα μολις κοιμηθηκε... Για να δουμε, ποση ωρα θα κοβει τουφες? Αμα ξυπνησει κατα τις 6 με 6μιση, θα αντεξει ανετα πιστευω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου ψευτοέφαγε και κοιμήθηκε. Ο καλός μου λέει ότι μάλλον θα σκάσει και άλλο δόντι! Αρνείται να φάει οτιδήποτε υπό ΚΣ της αρέσει! Ουσιαστικά έφαγε 6 κουταλιές αλεσμένο κόκκορα με κριθαράκι!!! Χωρίς να έχει φάει τίποτα άλλο εκτός από το γάλα το πρωί! Ούτε μπισκότο ούτε μπανάνα τα οποία τσακίζει!

Πάω Mall να πάρω κάτι για τον πεθερό μου και επιστρέφω να χωθώ στην κουζίνα! Είμασταν 2 ώρες στον Δούκα! Α και πήραμε και μποτούλες billowy!!!

Αερικουλι στον Δουκα στη Δαφνη?

Η μαμα μου ειναι υπευθυνη καταστηματος στο Δουκα στον Αγιο Αρτεμιο (Παγκρατι)!

gM4vp2.png

Ναι Φαίη μου στην Δάφνη. Έχει και στον Άγιο Αρτέμιο;

Κι εγώ γύρισα από το Mall και ενώ την είχα βάλει στο κρεβάτι της τους βρήκα στο δικό μου αγκαλιά. Με το που ξεκίνησα να κόβω κρεμμύδια έκλαψε και πήγα κι εγώ μαζί τους μέχρι να κοιμηθεί γιατί φώναζε σπαραξικάρδια "Μαμά μαμά" :lol: Φαίνεται την ενοχλούσε το ροχαλητό του θωρηκτού :lol: Πάντως κοιμούνται σαν πουλάκια. Με άφησαν και μαγείρεψα με την ησυχία μου! Αφού τους λυπάμαι να τους ξυπνήσω... ας κάνω ένα τσιγάρο :lol:

Νομιζω πως ο στοχος επιτευχθη!

Κοιμηθηκε απο τις 3 μεχρι τις 7 παρα 20!!! Νομιζω πως το εχουμε ανετα!!

Χριστινα ναι, εχει και στον Αγιο Αρτεμιο, οπως επισης και στο Νεο Κοσμο, στην Αγιου Δημητριου. Μαλιστα αν γνωριζετε, πανω στην Αγιου Δημητριου υπαρχει ενα Ατλαντικ.. Το συγκεκριμενο Ατλαντικ το πηρε ο Δουκας και απο τη νεα χρονια θα ειναι υπο νεα διευθυνση! Παντως το συγκεκριμενο που δουλευει η μαμα μου στον Αγιο Αρτεμιο, δεν εχει καμμια σχεση με το κεντρικο στη Δαφνη! Ειναι σε στυλ "μινι μαρκετ"!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

*Στο Νεο Κοσμο και στην Αγιου Δημητριου *

(Ετσι οπως το εγραψα ειναι σαν να εννοω πως ειναι ενα καταστημα, ενω ειναι δυο και μαζι με αυτο του Αγιου Αρτεμιου ειναι 3. )

gM4vp2.png

Xa! Θύμησέ μου να σε πω τότε από τον καινούργιο χρόνο :lol:

Εμένα κοιμήθηκαν μέχρι 6.35.... οπότε δεν ξέρω τι θα αντέξει... από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα πάλευε να της δώσει μία μπανάνα και ένα μανταρίνι! Για φαγητό ούτε λόγος!

Πωπω! Έκλεισα το 2010 και ανοίγω το 2011 :D

Καλή χρονιά να έχουμε ρε κορίτσια και ό,τι ζήσαμε στο 10 παρακαταθήκη για το 11 ;)

Τελικά η μικρή άντεξε την αλλαγή του χρόνου, το κόψιμο της βασιλόπιτας και την σαμπάνια (δεν ήπιε όμως σαμπάνια ήπιε γάλα :lol:) Εδώ και 2 ώρες περίπου κοιμάται και ξυπνάει από το βήχα! Αφού φοβάμαι να πάω για ύπνο γιατί θα με ξυπνήσει :lol:

Ο καλός μου επιμένει ότι είναι δόντι! Εγώ πάλι θέλω να πάμε στο Metropolitan το πρωί... ίδωμεν!

Φιλιά πολλά στα μούτρα και αφού δεν είστε online περνάτε καλά :D

Φιλιά στην όμορφη και στην όμορφη μαμά της :D

Ξυπνήσαμε πριν λίγο, ανοίξαμε το δώρο του Άγιου Βασίλη και το δώρο του μπαμπά και της μαμάς και μετρηθήκαμε....

36.4 geschafft.gif

Τώρα παλεύει να πιει γάλα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...