Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

επισης, αυτο που με καθησυχασε, ειναι που μου ειπε οτι δεν κινδυνευει απο πνευμονια εφοσον παιρνει αντιβιωση

ξερετε τι φοβαμαι? μην παμε και μας κρατησουν μεσα

και αληθεια, που να τον παω αν ειναι? παιδων πεντελης ας πουμε ή κανενα μητερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες icon_smile.gif Με το καλό να μας βγει και ο καινούργιος μπορεί να είναι καλύτερος παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ!

Πάμε τώρα στο ιατρικό ανακοινωθέν icon_lol.gif Το βράδυ τελικά την αφήσαμε στο κρεβάτι της αφού όταν της ξαναδώσαμε αντιπυρετικό (μας έχει πει τη νύχτα να το δίνουμε έτσι κι αλλιώς) είχε 37.8, βήχα και βλέννες καθόλου και το σημαντικότερο... ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ! Ήπιε σιρόπι και βάλαμε θερμόμετρο σε καταστολή! Είπαμε κι εμείς να την αφήσουμε στο κρεβάτι της και να μας ξυπνήσει αν χρειαστεί. Το οποίο έγινε στις 5.00 το πρωί με κέφι τρελό! icon_lol.gif Να μην τα πολυλογώ εγώ ξανακοιμήθηκα στον καναπέ και ο άντρας μου στο κρεβάτι μαζί της icon_lol.gif Ξυπνήσαμε πριν λίγο με κέφια και 37.7 και λίγο βήχα... Κάτι μου λέει πως είμαστε σε ύφεση (ε καλέ μου Άγιε Βασίλη; )

(αντιγραφή από δίπλα για να μην τα ξαναγράφω)

Μελίνα μήπως να του έδινες και prospan τότε; Έτσι κι αλλιώς φυσικό είναι! Εγώ στη θέση σου θα έκανα υπομονή μία μέρα ακόμα.

Διαφημίσεις

Περαστικα αερικουλη!

Βασικα με ανησυχησε ο πυρετος που επιμενει, γιατι ο Κων/νος μεχρι τωρα δεν κανει ευκολα πυρετο...

Λεω να περιμενω και σημερα μηπως ειναι η κρισιμη μερα της βελτιωσης...

Με καθησυχασε αρκετα ο γιατρος...

Παντως ειναι θεονηστικος... Καναμε εικοσι λεπτα να φαει 1/4 αχλαδιου. αυτο μονο απο το πρωι... Αλλα δεν τον πιεζω και πολυ, προφανως δεν γουσταρει να φαει, μη μου τα βγαλει κιολας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι παιδίατρο δεν πήγαμε γιατί είναι του τηλεφώνου η παιδίατρός μας (καλώς ή κακώς δεν ξέρω αλλά έχω προβληματιστεί πως κάνει διάγνωση χωρίς τουλάχιστον να ακροαστεί το παιδί αλλά αυτό θα το εξετάσω μετά τις γιορτές). Μας είχε πει χθες ότι αν συνεχίσει σήμερα ο πυρετός (4η μέρα) θα μας έδινε αντιβίωση (από το τηλέφωνο φυσικά). Μάλλον θα το αποφύγουμε τελικά.

Μελίνα ξέρω πως είναι να μην τρώει ένα παιδί που έτρωγε αλλά σκέψου αυτό που έγραψα δίπλα που έχει βάση: Λένε (οι γιατροί) πως το φαΐ στον πυρετό και στην ίωση δεν είναι απαραίτητο... για την ακρίβεια είναι περιττό αφού πρέπει ο οργανισμός να μπορεί να ασχοληθεί με τον πόλεμο που κάνει στον ιό και τα ρέστα του και όχι στην χώνεψη και στην αφομοίωση των βιταμινών. Και η αλήθεια είναι πως τρεις μέρες τώρα η μικρή μετά το φαγητό ανεβάζει στάνταρτ πυρετό; Τυχαίο; δεν ξέρω αλλά σταμάτησα να την πιέζω χθες!

Αααααααν γίνουμε καλά... πως είναι τα σχέδιά σας για την πρώτη εβδομάδα του επόμενου χρόνου; Εγώ και ο καλός μου είμαστε σε άδεια οπότε είμαστε ελεύθεροι και πρωινά για να εκδράμουμε :D

Ποιες κάθονται πρωί; Σκεφτόμουν μήπως πηγαίναμε σε κανά ζωολογικό κήπο (δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτός στο κορωπί;)

Θα φύγετε; Και ποιος θα μείνει καλέ εδώ; :lol:

Άσχετο η λουκομαμά μας πως είναι; Που βρίσκεται; Έχει μιλήσει κανείς μαζί της;

Χάσαμε και τη Γατούλα! Πήρε τους δρόμους και τα βουνά;

Διαφημίσεις

θα φύγουμε Δευτέρα για καρπενήσι..Παρασκευή γυρίζουμε

η λουκομαμά είναι καλά, έχει άδεια και στο σπίτι δεν έχει νετ για να μπαίνει!!

η Γατούλα εδώ είναι περιμένει παρέα για βόλτα...στο φατσοβιβλίο την έχεις φίλη??

Καλησπερα κοριτσια!!

Πως ειστε? Εμεις μια χαρα αν εξαιρεσετε πως μας ξυπνησε ο Τρυφωνας κελαηδωντας στις 7.. :roll: Στις 8 παρα ξεκινησαν και τα καλαντα και μας αποτελειωσαν!

Η Μαρια στην αρχη αντιμετωπισε τα παιδακια με νευρα.. :? Φωναζε, ηθελε να κλεισει την πορτα και σε ορισμενα ειπε κιολας "νταντα" :lol: Μεχρι που ηρθε να μας πει τα καλαντα ενα αγορακι, σκετο κουκλι! Εκει το κοριτσακι μου το βουλωσε και το ακουγε προσηλωμενη μεχρι τελευταια νοτα! Οταν τελειωσε το αγορακι, πηγε στο δωματιο της και του εφερε ενα μπαλονι! :oops: Να δειτε κλαμμα οταν εφυγε!! :lol: Αφου μετα πηγαινε στην πορτα και αναστεναζε.. :roll:

Ειχαμε παντως ενα καλο βραδυ και ενα ησυχο μεχρι στιγμης πρωινο. Ο Βασιλης σχολαει στις 2 και θα ερθει κατα τις 3 στο σπιτι. Λεω να κοιμισω αργοτερα τη Μαρια σημερα ετσι ωστε να καθησει μαζι μας στην αλλαγη του χρονου! Λετε να αντεξει? Εσεις θα τα κρατησετε ξυπνια τα παιδακια σας ή θεωρειτε πως ειναι κακη ιδεα? Η αληθεια ειναι πως κι εγω προβληματιζομαι αρκετα, αλλα περυσι ηταν μονο 10 μηνων και κοιμοταν.. Φετος θα την ηθελα ξυπνια!

Τι γνωμη εχετε επι του θεματος?

Να ευχηθω περαστικα στο ταλιμπανακι της Μελινας μας οπως και σε ολα τα αρρωστουλικα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα Φαίη μου!!

καλή χρονιά να έχετε και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

εγώ αν γυρίσω νωρίς θα την βάλω για ύπνο και ίσως αντέξει το βράδυ...

αλλιώς το κόβω να κοιμάται από τις 9 όπως χτες!!

Εμείς θα πάμε σε φίλη που έχει συνομίληκο παιδάκι με εμάς και θα είναι και άλλα 2 συνομίληκα παιδάκια (σύνολο 4 δηλαδή δίχρονα....) οπότε φαντάζομαι πως θα παίζουν παρέα μέχρι τις 12...Πρώτη χρονιά θα είναι μαζί μας στην αλλαγη και ελπίζω να αντέξει...το καλό είναι ότι επειδή θα είναι ίδιας ηλικίας θα πάμε όλοι νωρίς και δε θα περιμένουμε να πάει 12 για να φάμε...

λοιπον αυτο με το φαγητο και τις αρρωστιες ισχυει σιγουρα, και το ξερω απο πρωτο χερι.

απο τα 11 μεχρι τα 19 μου εκανα υγιεινη διατροφη για ενα θεμα υγειας που ειχα. καθολου οτιδηποτε ζωικο (εκτος απο ψαρι αραια και που), καθολου αλατι και καθολου φαρμακα. για 8 χρονια δεν πηρα ουτε αντιπυρετικο. η συσταση μαλιστα των γιατρων σε περιοδο ασθενειας ηταν ... αφαγια. μονο νερο δηλαδη...

να φανταστειτε περασα πνευμονια στα 12, με 40 πυρετο χωρις ουτε ενα φαρμακο

δεν ξερω πως το παλεψαν οι δικοι μου, αλλα εγω δυσκολευομαι να το εφαρμοσω στο παιδι μου και ας ξερω οτι σ'εμενα ηταν αποτελεσματικο (δεν αρρωσταινα τοσο συχνα οσο τα αδερφια μου, και πολλα αλλα θετικα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...