Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ Χριστινακι!

Ρατσα δεν ξερω και ο Βασιλης που το αγορασε δεν ρωτησε.. :roll: Μπηκε μεσα στο μαγαζι και ζητησε ενα καναρινι, του ειπανε μπροστα απο εκει που τα ειχανε ποιο θελει και ζητησε το συγκεκριμενο γιατι εχει αφελειες.. Πραγματικα ομως δεν εχω ξαναδει τετοιο πουλι.. Ειναι λες και το κουρεψανε! :lol:

Μισο και θα ανεβασω φωτο στο face να το δειτε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις ανεβασα! Φαινονται οι αφελειες απο το πλαϊ και οι αφελειες απο μπροστα! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!

εμεις παιρνουμε αντιβιωση και κανουμε μασκες τεσσερις φορες τη μερα εδω και δυο μερες, και πρωτον ο πυρετος δεν εχει πεσει και δευτερον ο βηχας μας εχει τσακισει!

χτες την ωρα που ξαπλωσε τον επιασε τρελλος βηχας που κρατησε σχεδον τρεις ωρες (τα εβγαλε και δυο-τρεις φορες-κατι βλεννες νομιζω)

δεν ειναι λιγο ανησυχητικο? δεν θα επρεπε να ειναι ηδη καλυτερα?

αγχωνομαι μπας και μας τριγυριζει καμμια πνευμονια ρε γαμωτο

και μερες που ειναι... και λειπει και ο παιδιατρος... να τον παω σε κανα παιδων πεντελης?

ουφ δεν ξερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Ωχ..πολλά παιδάκια βλέπω είναι άρρωστα!!Μελίνα πόσες μέρες έχει πυρετό; Εμενα η δικιά μου είχε μία βδομάδα 40άρια πριν καιρό...δε πήρε αντιβίωση βέβαια γιατί δεν είχε τίποτα μετά από εξέταση του γιατρού αλλά τα είχα δει όλα. Στο τέλος κάναμε εξετάσεις αίματος μήπως και ήταν μονοπυρήνωση..

Τι εννοείς λείπει ο γιατρός; Τον εξέτασε και μετά έφυγε ή την έδωσε την αντιβίωση από το τηλέφωνο;

Χριστίνα πώς είναι η Κωνσταντίνα σήμερα; Το σιρόπι που έλεγες στο άλλο τόπικ με έβαλε σε σκέψεις...Ελπίζω να είστε καλά σήμερα!

Φαίη με γεια τον Τρύφωνα!!!Που το σκέφτηκε ο αντρούλης το όνομα;;Άπαιχτο!

Πίνω καφέ και κοιμάται!!Τι ευτυχία ...!

Καλημέρα σε όλες

Καλημερα Μαριτακι και χρονια πολλα!

Ο παιδιατρος τον ειδε την τριτη αλλα πεμπτη θα εφευγε για διακοπες

τωρα σε λιγο θα τον παρω τηλεφωνο να μου πει και αυτος την γνωμη του

αερικο το προσπαν μας το εχει δωσει κι εμας ο γιατρος μας παλιοτερα, αλλα αυτην την φορα δεν μου ειπε τιποτα. πιστευω κι εγω πως θα τον βοηθουσε να βγαλει τις βλεννες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και μέσα σε 2 μέρες δεν είδε καμία βελτίωση ε;Ο πυρετός συνεχίζει υψηλός;Πω ρε παιδί μου, είναι φοβερό να τα βλέπεις να υποφέρουν και να μη μπορείς να τα βοηθήσεις!!!

Εύχομαι γρήγορα περαστικά και ο καινούριος χρόνος να σας βρει τουλάχιστον χωρίς πυρετό!!Πάρτον τηλέφωνο οπωσδήποτε τον γιατρό....

Χρόνια πολλά και από εμένα!

Η δικιά μου μετά το 39 την άκουγε...μέχρι εκεί είχε μια ενέργεια άλλο πράγμα...της έβαζες θερμόμετρο και είχε 38,8 και αυτή όλη την ώρα τραγουδούσε και χόρευε!

περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια! γμτ μέρες που είναι...

εμείς ευτυχώς αναρρώσαμε..εχτές κοιμήθηκε 9-7 σερί και δεν έβηξε καθόλου!

μελίνα εγώ στη θέση σου θα τον πήγαινα και σε ένα νοσοκομείο σήμερά, έτσι για να μου φύγει η ιδέα ρε παιδί μου!!

δουλεύεις σήμερα??

μπραβο βρε κουλτακι!

εμας τελικα μας την εδωσαν τη μερα σημερα και ετσι, τουλαχιστον δεν δουλευω!

περιμενω να περασει λιγο η ωρα (9.30 καλα δεν ειναι?) για να παρω τον παιδιατρο και μετα παω νοσοκομειο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοιπον μολις μιλησα

Αυτος λέει πως ο βηχας γινεται εντονοτερος στην αρχη λογω αερολιν γιατι καθαριζει τους πνευμονες και αυτο προκαλει βηχα. η αληθεια ειναι οτι ο βηχας απο σπαστικος που ηταν, εχει γινει υγρος

Οσο για τον πυρετο, μετα τα δυο πρωτα 24ωρα περιμενουμε βελτιωση. Αν βεβαια ειναι βαρβατη ιωση πρεπει απλα να κανει τον κυκλο της λεει.

Αυτος λεει οτι εφοσον το παιδι ειναι ευδιαθετο και δεν εχει δυσπνοια, κατα τη γνωμη του δε χρειαζεται νοσοκομειο.

Ωραια μπερδευτηκα περισσοτερο τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινάκι πήγαινέ τον για να σου φύγει η ιδέα!!

την τελευταία φορά που είχε ίωση είχε φτάσει 39.2 την πήγα παιδίατρο...

όλο το βράδυ έβηχε και δεν έπεφτε ο πυρετός...την βούτηξα λοιπόν και την πήγα στο ιασώ!!

δεν της έκαναν τίποτα ιδιαίτερο..αλλά και μόνο το οξυγόνο που της μετρήσανε και μου είπανε μια από τα ίδια με καθησύχασε εντελώς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...