Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζεττακι :D:D:D:D Γεια σου!!

Τωρα πραγματικα παω για υπνο.. Αφου δεν με θελει και το ξηροκαρπιο της παρεας, παω να κοψω τουφες.. (Θεου θελοντος και Μαριας επιτρεποντος :lol:)

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ κάνω το τελευταίο τσιγάρο!

Δεν σας είπα! Παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό το οποίο ακόμα δεν έχω πιάσει στα χέρια μου αφού το έβαλα να φορτίσει και όταν φόρτισε το περιέλαβε ο σύζυγος :lol: τώρα παίζει ένα παιχνίδι με πουλιά και γουρούνια :lol: Εγώ πάλι θέλω να μου βάλει μόνο UNO!

A και φυστκάκι να κανονίσουμε κανά παιχνίδι στο Dod.... όχι με κόλλησες και είσαι άφαντη :P

Διαφημίσεις

Ποσο σε νιωθω φυστικι δεν λεγεται. Αυτο το να εισαι μονη σου με ενα παιδι αρρωστο και μεσα στην γκρινια και να θες 5 λεπτα να ηρεμησεις και να μην υπαρχει κανεις για να παρεις μια αναπνοη. Σου ερχεται το εγκεφαλικο πραγματικα ομως.

Ο δικος μου χθες σκαρφαλωνε συνεχεια πανω στο τραπεζι χτυπαγε την τηλεοραση αδειαζε την βιβλιοθηκη πεταξε ολα τα σιντι εσπαγε τις μπαλες του δεντρου. Χαμος ποσα μη μπορει να πει καποιος μεσα σε 5 λεπτα, σπασαμε ολα τα ρεκορ.

Καλημέρα :) Τρίτη μέρα μόνη μου με το παιδί στο σπίτι και είμαι σε περίεργη κατάσταση... Καταρχήν ξυπνήσαμε πάλι με δέκατα. Το βράδι δεν θέλετε να σας το περιγράψω. Αρκεί να σας πω πως εγώ κοιμήθηκα στον καναπέ γιατί ο καλός μου έπιασε ψιλή κουβεντούλα μαζί της όταν ξύπνησε για να της δώσουμε το αντιπυρετικό! Να δω πότε θα καταλάβει ότι τη νύχτα δεν μιλάμε στο παιδί!!!!

Έχουμε και αφαγία! Ήπιε μόνο 100 ml γάλα, ζήτησε τυρί το οποίο το έτριψε πάνω στο τραπέζι. Τώρα της την έχει βαρέσει και θέλει να βγούμε έξω (λογικό) αλλά περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να της δώσω φρουτόκρεμα και μετά. Θα την ντύσω σαν κρεμμύδι και θα πάμε βόλτα στο Mall! Για να δούμε... θα το πνίξω σήμερα ή θα μου γλιτώσει; :lol:

Εν τω μεταξύ έχει μία λογοδιάρροια άλλο πράγμα! Όταν θα αρχίσει να μιλάει πραγματικά δεν με σώνει τίποτα!!!

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις ευτυχως ειχαμε ησυχο βραδυ, δεν ξυπνησε ουτε μια φορα και με αφησε να ξεκουραστω. Σημερα κανει παλι τις γνωστες μακακιες αλλα οκ, καλυτερα απο εχθες. Ορεξη καλα, πυρετο καθολου, θελω να πιστευω πως τη γλιτωσαμε προς το παρον.

Ο Βασιλης σχολασε στις 12 (ηταν 6 το πρωι με 12 το μεσημερι σημερα) και πιστευω σε κανενα μισαωρο να ειναι εδω.. Αυριο εχουμε τις ετοιμασιες για τη γιορτη του.. Μπουφες, γενικη στο σπιτι και παει λεγοντας.. Ποσο θα γελασω που θα τρωμε για κανενα μηνα μονοι μας δεν λεγεται! :lol:

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ποιος ψεκασε με εξαφανιζολ να τον δειρω? :lol:

Που ειστε ολες κοριτσακια? Εμεις σημερα πηγαμε Συνταγμα.. Πολυ χλιαρα πραγματα, ουτε δεντρο στολισμενο, ουτε σπιτακια, ουτε το καρουζελ... Μονο κατι Αγιο Βασιληδες για να βγαζουν φωτογραφιες τα παιδια και μπαλοναδες.. Μετα περπατησαμε στην Ερμου μεχρι την Καπνικαρεα και γυρισαμε στο αμαξι.. Το ευχαριστηθηκε και η Μαρια γιατι ειχε και αρκετο κοσμο και στολισμενα μαγαζια.. Ξεθεωθηκε και στο περπατημα! :lol: Στο γυρισμο σταματησε ο Βασιλης σε ενα σημειο του δρομου και μας ειπε να περιμενουμε να παει να μας φερει το tivo που ειχε δωρο το βιβλιο με τους mazoo and the zoo. Γυρισε πισω με το βιβλιο και με ενα καναρινι με ολα τα κομφορ (κλουβι, ποτιστρα, ταϊστρες, τροφη κλπ.). Το εβγαλε Τρυφωνα γιατι το κεφαλι του ειναι λες και εχει αφελειες :lol::lol::lol: και του θυμιζε -λεει- τον Τρυφωνα Σαμαρα :roll: Η Μαρια απο 'κεινη την ωρα δεν σταματησε να λεει "τσιου - τσιου" :lol:

Μετα γυρισαμε σπιτι, καναμε μπανιο, στεγνωσαμε τις μπουκλες με τη φυσουνα, καναμε μασαζ με την ενυδατικη μας, τραβηξαμε τις βλεννες με τη μυξορουφηχτρα και κοψαμε και τα νυχια μας με το νυχοκοπτη (χερια και ποδια). Ηπιαμε το γαλα μας με κεϊκ και την εβαλα μισοκοιμισμενη στην κουνια. Εξαντληθηκε η καψερη! :lol:

Εσεις που βρισκεστε?

gM4vp2.png

εγώ εδώ... κάνω τελευταιο τσιγάρο και πάω να δώσω αντιπυρετικό και να κοιμηθώ αγκαλιά με τη μικρή... τα τι και πως τα έχω γράψει στην Ηλιούπολη και στο "Το παιδί μου είναι πάλι άρρωστο"...

Αυτή την βόλτα στο Σύνταγμα την είχα σχεδιάσει κι εγώ με τη μικρή αλλά φευ... είχε άλλα σχέδια εκείνη όταν εγώ έκανα πλάνο δραστηριοτήτων!

Το ότι η Μαρία τρώει πριν κοιμηθεί και γάλα και κέικ με τρελαίνει ειδικά μετά από μια μέρα που κυνηγούσα την Κωνσταντίνα σε όλο το σπίτι για να φάει! Μέχρι και το ποδήλατο επιστράτευσα και το αλογάκι που θα μας έτρωγε το αχλάδι για να την κάνω να φάει!

Α ρε φυστίκι πως σε σκεφτομουν σήμερα :lol:

εγώ εδώ... κάνω τελευταιο τσιγάρο και πάω να δώσω αντιπυρετικό και να κοιμηθώ αγκαλιά με τη μικρή... τα τι και πως τα έχω γράψει στην Ηλιούπολη και στο "Το παιδί μου είναι πάλι άρρωστο"...

Αυτή την βόλτα στο Σύνταγμα την είχα σχεδιάσει κι εγώ με τη μικρή αλλά φευ... είχε άλλα σχέδια εκείνη όταν εγώ έκανα πλάνο δραστηριοτήτων!

Το ότι η Μαρία τρώει πριν κοιμηθεί και γάλα και κέικ με τρελαίνει ειδικά μετά από μια μέρα που κυνηγούσα την Κωνσταντίνα σε όλο το σπίτι για να φάει! Μέχρι και το ποδήλατο επιστράτευσα και το αλογάκι που θα μας έτρωγε το αχλάδι για να την κάνω να φάει!

Α ρε φυστίκι πως σε σκεφτομουν σήμερα :lol:

:lol: Οντως η Μαρια ειναι πολυ καλοφαγανη.. Εγω συνηθως καταλαβαινω πως δεν ειναι καλα οταν δεν ζητησει φαγητο. Δεν εχω παραπονο σε αυτο. Και σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο απο το παιδι, ειναι συνεργασιμη, υπακουει, συνεργαζεται.. Απλα ειναι καποιες μερες που σηκωνεται και λες "Αποκλειεται αυτο το παιδι να ειναι δικο μου, παρτε τηλ. το μαιευτηριο να το ενημερωσετε πως το επιστρεφω".. Αλλα στο κατω - κατω οπως εγω δεν σηκωνομαι με το ιδιο κεφι καθε μερα, δεν εχω την απαιτηση απο το παιδι να σηκωνεται καθε μερα κεφατο.

Διαβασα τα νεα σας και ηθελα να σε ρωτησω μηπως μεσα σε ολα τα αλλα ευθυνεται και το δοντι σας για τον πυρετο? Δεν λεω πως σονι και ντε κανει τοσο υψηλο πυρετο μονο απο εκει, απλα μηπως το επηρεαζει και αυτο? Τι να πω ρε Χριστινακι.. Μακαρι αυριο να σηκωθειτε και να μην εχει απολυτως τιποτα το μαναρακι μας.. Κριμα ειναι κι αυτο, και εσυ!

gM4vp2.png

Υποψιάζομαι ότι από το δόντι είναι οι μύξες! Και γι' αυτο είναι λευκές... οι μύξες δε, φέρνουν τον βήχα! Γιατί γενικά βάζει πράγματα στο στόμα να δαγκώνει και ζητάει συνέχεια την "μπία" της (πιπίλα). Παίζει όμως το σενάριο να την πονάνε τα ούλα από τον πυρετό. Πως πονάνε εμάς τα κόκκαλά μας; Ένα τέτοιο πράγμα!

Ρε συ Φαίη παρασύρθηκα από τα δικά μου και δεν είπα το σημαντικότερο! Να το χαίρεστε το πουλάκι σας :D Τι ράτσα είναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...