Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αναλυτικά τα νέα της νύχτας τα έγραψα εδώ: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1847044&postcount=165

Αφού σας έγραψα πήγαμε να φτιάξουμε φρουτόκρεμα την οποία έφαγε μισή και με το ζόρι. Εκεί κατάλαβα ότι σήκωνε πάλι πυρετό. Μέχρι να τελειώσουμε είχε ανέβει 38,2. Την άλλαξα την πότισα Depon και κοιμάται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τέτοια γκρίνια σήμερα δεν την περίμενα! το πρωί τίγκα στην ενέργεια σα να είχε πιει ρεντ μπουλ όπως λέει και το φυστίκι παρόλο που ήπιε μόνο 100 ml γάλα. Διάβασε χθες ο Λευτέρης σε ένα ιατρικό σάιτ ότι χωρίς φαΐ ο πυρετός παλεύεται από τον οργανισμό καλύτερα και έτσι δεν την πιέζω για φαΐ. Όχι όμως και να μην φάει καθόλου δεν μπορώ! Πίνει τόσα φάρμακα όσο ελαφριά και να είναι κάτι πρέπει να έχει στο στομάχι της. Χθες το βράδυ μετά το Algofren (παρόλο που είχε πιει αρκετό γάλα) έκανε μια μικρή αναγωγή πριν την πάρω μαζί μου για ύπνο! Τα είδα όλα λέμε! Χέστηκα πάνω μου! Το χέρι μου το δεξί δε, δεν το αισθάνομαι! Είναι πολύ βαρύ το κεφάλι τους τελικά όταν κοιμούνται!

Τώρα μόλις ήρθε και η θεία Τζο! Άντε να βοηθήσει λίγο γιατί τα παίζω λίγο λίγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις την πηρε ο υπνος στον καναπε και την πηγα στην κουνια της.. Δεν πειραζει, ας φαει μολις ξυπνησει!

Παω να τηγανισω καμμια πατατα με κανενα αυγο να φαω κι εγω γιατι με τοση γκρινια σημερα δεν καταφερα να κανω τιποτα απολυτως..

Αερικουλι.. Κουραγιο κι εσυ, κι εγω και ολες μας! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αν σε παρηγορεί πάντως Φαίη κάποια στιγμή σήμερα ήθελα κι εγώ να την πηδήξω από το μπαλκόνι! Δεν είχα μπορέσει εν τω μεταξύ να πιω καφέ και να καπνίσω κι ένα τσιγάρο σαν άνθρωπος και είχα και τα δικά μου νεύρα να αντιμετωπίσω εκτός από τα δικά της!

Που βρισκεστε ολες?

Ειμαι ενα ρακος... Η Μαρια ηταν ορθια απο τις 3μιση και ζητουσε τον πατερα της.. Τοσο που ημουν ετοιμη να την παρω και να παμε με ταξι να τον δει να ησυχασει.. Μεσημερι δεν ξαπλωσα καθολου, μεχρι να μαγειρεψω, να φαω, να μαζεψω το νεροχυτη, ειχε ξυπνησει.. :roll: Γκρινια - γκρινια - γκρινια και ταρζανιες... Ανεβηκε πανω στον καναπε και προσπαθουσε να ριξει κατω το καδρο που εχουμε στον τοιχο.. Πως δεν σκοτωθηκε ή πως δεν της ηρθε το καδρο στο κεφαλι ενας Θεος ξερει... :? Τελικα ηρθε ο πατερας της στις 7 και ψιλοησυχασε..

Πριν λιγο την εκανα μπανιο και την εβαλα να κοιμηθει.. Απο ορεξη συνεχιζουμε να ειμαστε καλα. Εφαγε ολο το μεσημεριανο της, γιαουρτι το απογευμα και πριν τη βαλω για υπνο ηπιε 200 ml γαλα με κεϊκ.. Ουτε πυρετο μου εκανε σημερα, εχει μονο αυτο το μπουκωμα και την ανεξαντλητη γκρινια... :(

Παω να κανω κι εγω ενα ντους και να ξαπλωσω γιατι ο Βασιλης αυριο δουλευει πρωι και μεχρι το μεσημερακι θα ειμαι μονη μου.. Ριξτε καμμια ιδεα για γρηγορο μεσημεριανο γιατι αν ειναι και αυριο ετσι, δεν νομιζω να με αφησει να μαγειρεψω.. Σε εκεινη θα φτιαξω λιγο τραχανα που της αρεσει..

Αυτα κοριτσουδια! Σας φιλω και θα τα πουμε το πρωι ξανα!

Καλο βραδακι σε ολες μας!!

gM4vp2.png

αμα δεν το πλακωσω σημερα, δεν θα το πλακωσω ποτε..

δεν μπορω να σας περιγραψω τα νευρα της, κι αυτα που κανει..

ουτε τα δικα μου νευρα, μου ρχεται να σηκωθω να φυγω να την αφησω μονη της, μεσα στη μυξα, κατουρημενη, λερωμενη, νηστικη, να χοροπηδαει στο τραπεζι της κουζινας..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ωχ! Αυτό είναι πρόβλημα :lol:

Δεν μπορείς αύριο να την αφήσεις για λίγο στους γείτονες να πας μια βόλτα να ξελαμπικάρεις;

ωραια, ριχνε εσυ μια ματια στη μαρια, γιατι δεν υπαρχει κανας αλλος σπιτι

Κι αμα πεταχτω εγω μια στιγμη?

Ε? Φανταστικη φιλεναδα? :D

gM4vp2.png

Φυστικακι παντως να ξερεις πως οποτε χρειαστεις ρε παιδι μου για εμας δεν ειναι κοπος.. Ετσι κι αλλιως κι εγω ολο λεω πως θα κοιμηθω νωρις και ολο βρυκολακιαζω!

Αντε, εκμεταλευσου με οσο μπορεις γιατι σε λιγο καιρο επιστρεφουμε Αγιο Δημητριο και τοτε θα ειναι κομματακι δυσκολο! :lol:

gM4vp2.png

Ωχ! Αυτό είναι πρόβλημα :lol:

Δεν μπορείς αύριο να την αφήσεις για λίγο στους γείτονες να πας μια βόλτα να ξελαμπικάρεις;

τι μου φταινε οι ανθρωποι να ναι ψοφιοι μετα, πρωτοχρονιατικα? η μαρια αυτη τη στιγμη, απ οπου περασει σκορπαει την καταστροφη.... δισεκατομμυρια μικροβια στο διαβα της!!!!

φαιη, ελα.. αλλα μετα θα κανεις καμια 15ρια μερες να δεις την δικια σου.. τοσο θα κανεις για να αναρρωσεις ....

αχ θεε μου..αχ... να χαμε λεει τρελα φραγκα.... και κανα δυο ντανταδες εσωτερικες, στην τεραστια βιλα μας... να τις εχουμε σταντ μπαι...

-τασουλααααααααα (τυχαιο ονομα) η μαρια χεστηκε, ελα να την αλλαξεις και ξαναφυγε....

10 λεπτα αργοτερα

-τασουλααααααααααααααα, ερχεσαι λιγο να σκουπισεις τη μυτη της μαριας??

-τασουλααααααααααα, κατεβασε τη μαρια απο το πολυφωτο!

Parents are the last people on earth who ought to have children

χαχαχαχαχα ωραίο πράγμα τα όνειρα! σε ταξιδεύουν και είναι και τσάμπα :lol:

πάω να φάω... μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φάει τίποτα όλη μέρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...