Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την didimomamoula και εγω στην ιδια κατασταση αυπνιας ειμαι αλλα εχω ενα παιδακι. Σε εμας εχω καταλαβει οτι παιζουν πολυ ρολο τα δοντια. Αποψε του εδωσα ντεπον και καταφερε και κοιμηθηκε 5 ωρες σερι πραγμα εξαιρετικα σπανιο. Αλλα δεν γινεται να του δινω καθε ημερα ντεπον.

Αλεξακι καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!!!!!!! Αερικο πως ειναι η μικρη???? Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια και ευχομαι να συνελθουν πολυ γρηγορα. Ο Μαριος ειναι καλυτερα σημερα ευτυχως δεν του εκανε βηχα την περασε σχετικα ελαφρυα την ιωση.

Οχι δεν τα καταφεραμε ακομα γιατι ο Μαριος ηταν αρρωστος οποτε δεν ηταν για παιδοτοπο.

Ληγει τελος του χρονου οποτε αν ειναι καλυτερα απο αυριο μπορει να παμε.

Καλημέρα :) Εμείς ξυπνήσαμε με 37.5 αφού πρώτα ψηθήκαμε όλο το βράδυ. Αυτό σημαίνει β βέβαια ότι έχει ξυπνήσει με τρελά κέφια και δεν έχω καταφέρει να κάτσω 2 λεπτά. Τώρα είμαι στο λαπτοπ στο σαλόνι κι αυτή μου πειράζει το πληκτρολόγιο!!! Οπότε θα ξαναμπώ αν και εφόσον κοιμηθεί. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα ξεραθεί να ηρεμήσω κι εγώ λίγο! είμαστε 3 ώρες στην τσίτα ήδη!

Διαφημίσεις

εγω σερνομαι, η μαρια χοροπηδαει σα κατσικι και ταυτοχρονα βηχει, πνιγεται, κανει εμετο... και συνεχιζει....................................................

ρε παιδια, μεσα στην κοιλια αυτα 9 μηνες πρεπει να κολυμπαγανε μεσα σε ρεντ μπουλ,δεν εξηγειται αλλιως, κατι ειχε μεσα το αμνιακο υγρο...........

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ, η Μαρια ξυπνησε μονο 2 φορες αλλα μολις της εδινα φιλακι, ξανακοιμοταν. Πυρετο δεν εχει καθολου, ουτε καν δεκατα, ομως εχει τρελο μπουκωμα και μαζι με αυτο ΠΟΛΛΗ γκρινια.... Δεν την παλευω μιλαμε, θελω να ανοιξω τη μπαλκονοπορτα και να την πεταξω απο το μπαλκονι, μου εχει σπασει τα νευρα...

Ή που θα κανει ζημιες, ή που θα μυξοκλαιει.. Πριν λιγο της πατησα μια φωνη και εβαλε τα κλαμματα.. Πνιγηκε και με τις μυξες και ολα κομπλε.. :rolleyes: Κι οχι τιποτα αλλο, αλλα εφυγε και ο Βασιλης στις 11 παρα και μεχρι τις 7 που θα γυρισει την εχω εγω εργολαβεια τη μικρη.. Παντως απο ορεξη καλα παμε, εφαγε 200 ml γαλα με ψωμι και βουτυρο, αυγο "υπερπαραγωγη", τοστακι και πριν λιγο τη φρουτοκρεμα. Κατα τις 2μιση θα της δωσω το μεσημεριανο της και θα τη στειλω για υπνο.. Μου την εχει βαρεσει στο σταυρο μιλαμε.. :roll:

Ελπιζω απλα να ειναι μια ασχημη μερα και να φυγει..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα cultaki.. Το εχω πει στον παιδιατρο μας και μου εχει πει πως αφου κινειται και το καιει και αφου ειναι εντος καμπυλων, να της δινω απλα να προσεχω να μην τρωει σαχλαμαρες (πατατακια, γαριδακια, σοκολατες, μπισκοτα κλπ.).

Τι να την κανω που ζηταει ολη την ωρα? Κι αμα πεις πως δεν της δωσεις ξεσηκωνει τον τοπο...

Τα κιλα της ειναι 12 και το υψος της 85. Ειναι καλα προς το παρον δηλαδη. Το καλο με εμας ειναι πως τρεχει ολη την ωρα, αλλιως θα ειχε γινει baby sumo! :lol:

gM4vp2.png

Εμενα ο δικος μου αυτα δεν τα τρωει ουτε σε δυο ημερες συνολο. Μπραβο βρε Φαιη στο κοριτσι σου!!!!!!!!!!!!!!!! Στο υψος καλα τα παμε εμεις στο βαρος περνουμε με το σταγονομετρο.

Το ξερω και την εχω στο νου μου.. Γι' αυτο οποτε ζηταει της δινω ειτε απο το δικο μας φαγητο, ειτε φρουτα, ειτε γιαουρτακι, ειτε τοστακι μονο με τυρακι...

Κι εγω τη φοβαμαι γιατι μικρη ημουν κι εγω αδυνατο κι οσο μεγαλωνα τοσο ανοιγα και γι' αυτο εχω διπλα το νου μου! Προσπαθω τις σαχλαμαρες να μην της τις δινω! :)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...