Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ουφφφφφ..περαστικα ...εμεις μαλλον καλυτερα!

πηγα να τον δει παιδιατρος εχτες και εφυγα μετα απο λιγο! 15 παιδια μεσα, θα εφευγα με 2 αρρωστα! θα επιχειρησω να παω σημερα νωρις νωρις και μετα καρουζελ αλλα σνιφιιιιιιι μια μου εχει μεινει και αν θα ερθει και αυτη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η δικιά μου ξύπνησε με 39.1 την έκανα μπανιο ξαναέδωσα ντεπόν... τι άλλο να της κάνω;

Διαφημίσεις

Ε όχι και άνθρωπος ο πέοπας! ή μάλλον ο όρχης... δεν έχω ακόμα διερευνήσει αν είναι ο αριστερός ή ο δεξής ή απλώς μονάρχης!

Διαφημίσεις

ο μικρος επεστρεψε σπιτι σουμπιτος (τον πηγα χτες στους δικους μου να μεινει 2-3 μερες) καθως ανεβασε 39 πυρετο και αφου πηγαμε παιδιατρο μας ειπε πως ειμαστε και φουλ στα ακροαστικα. αντιβιωση για 10 μερες και μασκες φυσικα. καλως τα δεχτηκαμε...

πριν λιγο εκανε εμετο (την αντιβιωση εβγαλε?το γαλα?αγνωστο)

ο αντρας μου σημερα εκανε την επεμβαση λειζερ και ειναι ολη μερα αγκαλια με κολλυρια και πονο...

τα αδερφια του μικρου θα παραμεινουν ακομα σε μας, αγνωστο για ποσο, καθως η μαμα τους τα'χει παιξει τελειως (κυριολεκτικα)

η μικρη (αδερφη του μικρου) ειναι τιγκα στις ψειρες, οπως καθε φορα που ερχεται. μεσα σε ολα τα αλλα, ειχα και ξεψειριασμα το απογευμα...

τωρα ο μικρος κοιμαται (μεσα στο βηχα γαμωτο), φαγαμε οι υπολοιποι και τωρα πινω το κρασακι μου...

για λιγο, ειναι η δικη μου ωρα, μετα εχω λουσιμο και ξαγρυπνια με τον μικρο...

μια χαρα ολα...

σας φιλω ολες, δεν προλαβα να σας διαβασω καλα καλα, ελπιζω να ειναι ολα οκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω χάσει το λογαριασμό πια... τελικά ποιο παιδί είναι καλά;

Περαστικά μελινάκι και στους δύο. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι τα αδέρφια του μικρού; Παιδιά από πρώτο γάμο του άντρα σου; βλακεία ρώτησα;

ωχ ολα αρρωστα ειναι? (εκτος απο φυστικοπαιδο και ζωιτσα)

περστικα σε ολα τα παιδακια

και ο παιδιατρος μας μας ειπε πως ειναι σε εξαρση τωρα ολα αυτα

αερικουλη δε ρωτησες βλακεια, ετσι ειναι, οπως τα λες (ειχα ανοιξει και θεμα λιγο παλιοτερα στο φορουμ και μου ειχες γραψει κιολας αν θυμαμαι καλα)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ναι τώρα που το λες θυμήθηκα! Με τη μικρή που θέλει να έρθει να μείνει μαζί σας :D

Πως πάει αυτό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...