Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κοιτα ερωτευμενοι μπορει να μην ειμαστε φουλ καθε ημερα ειδικα απο τοτε που ηρθε το μωρο πεσανε ζορια πολλα, αλλα ειναι ο ανθρωπος μου και οτι καλυτερο μου εδωσε ο Θεος σε αυτη την ζωη μαζι με τον Μαριο μου. Λιγοι αντρες μπορουν να σταθουν σε μια γυναικα οπως μου σταθηκε εμενα ο συντροφος μου.

Ειναι πολυ ιδιαιτερος ανθρωπος και ειμαι ευλογημενη που ηρθε στην ζωη μου. Εχει δωσει εξετασεις απιστευτες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλεξακι, σε βλεπω να γινεσαι αλεξ5 !!!!! με το καλο, να ζησετε κουκλα μου, γεροι να χαρειτε μαζι παιδια κι εγγονια!!!

καλα ειμαστε μαρκοπουλακι μου..... εδω... την παλευουμε......... πως παει ο μαριος με τον υπνο??? βγαλατε και τα καγκελα....... μια χαρααααααααααααααα, δεν περιοριζεται ο μαριος παιδι μου, ουτε στον υπνο!!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Στα πατωματα η καλυτερη του. Καθε 5 λεπτα την νυχτα αλλαζει πλευρο. Ημιδιπλο στρωμα και τεντωνεται σαν πασας. Παρολαυτα ξυπναει βεβαια παλι αλλα οχι καθε μιση ωρα οπως ξυπναγε στην κουνια.

Αυτο το παιδι πραγματικα δεν περιοριζεται με τιποτα!!!!!

καλημέρα Ειρηνάκι! ξύπνια από τις 7! ξέρεις ετοιμασίες 3παιδιών για τα 3 σχολεία! ευτυχώς τα πήγε όλα ο καλός μου σήμερα και χουζούρεψα στο διπλό με το μωρούλι, που θα το φάω, δεν αντέχω!

η Ζωίτσα τί κάνει?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

διαβαζω για γκαρσιες, ταξιδακια και χασιμο κιλων πρωι πρωι...!

φυστικι ειδες παιδι μου που τελικα οι πολυ ωραιοι παντα καποιο κουσουρι εχουν?

μαρκοπολακι ομορφο αστα εισαι κορμαρα. εγω οταν ξεμεινα απο δουλεια και ημουν σπιτι με τον μικρο που μ'ετρεχε ολη μερα οχι να χασω, αλλα πηρα και καμμια 10αρια κιλα!

αλεξακι γλυκο τι τελεια που θα πατε ταξιδακι! ποσο θα ηθελα κι εγω να πηγαινα ενα ταξιδακι τα δυο μας, αν και αυτην την περιοδο εχω τα θεματακια μου μαζι του... βασικα και μονη μου δε με χαλαει. με περιμενουν κατι φιλες στο παρισι και θελω να την κανω καποια στιγμη για κανενα τετραημερο... (ολο ετσι λεω και μετα δεν θελω να αφησω τον μικρο)

ειρηνη καλημερα η ζωιτσα καλα?

εγω σερνομαι, μ'εχουν πιασει οι αυπνιες μου και κοιμαμαι ελαχιστα γμτ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βασικα καπως ετσι ειναι και για μενα στην πραξη...

στη θεωρια ομως... ουουου ολο θελω να φευγω!

εμενα το θεμα μου ειναι αλλο. οι γονεις μου δεν βοηθανε ιδιαιτερα σε τετοιες περιπτωσεις και η πεθερα μου ειναι μεγαλη αρα δεν παιζει.

αν οι γονεις μου γουσταραν τρελλα θα εφευγα ευκολοτερα. δυο τρεις φορες που τον εχουν κρατησει τριημερο δεν το εχω ευχαριστηθει παντως. αφενος γιατι μου ελειπε ο μικρος και αφετερου γιατι αισθανομουν διαρκως οτι κουραζε τους γονεις μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε καταλαβαίνω απόλυτα Μελινάκι

εμένα η μητέρα μου έχει πεθάνει, και η πεθερά μου ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη

ίσως γιαυτό έχω δεθεί τόσο με τη σκατούλα, δεν την έχω αφήσει ποτέ ούτε για να βγω βράδυ, πέραν του παιδικού βέβαια....

και ξερεις τι γινεται? με τον παππου και τη γιαγια περναει τελεια, τους ξερει καλα και τους αγαπαει πολυ. οποτε μπορω να ειμαι ησυχη.

απλα η μανα μου τωρα πια κοιταει την παρτη της και καλα κανει. ειναι συνεχεια στα ταξιδακια, στις εξοδους κλπ. και το θεωρει μαντρωμα το να εχει το μικρο. δεν μου εχει πει ποτε οχι, τον λατρευει, αλλα.... αλλα. δεν αντεχει πολλα πολλα.

ο αντρας μου μου εχει πει κανα δυο φορες να τον αφησουμε στην κοπελα που την ξερει τοσο καλα και την αγαπαει, αλλα αυτο δεν παιζει ουτε με σφαιρες. αντε με τους γονεις μου οκ. αλλα να τον αφησω στην κοπελα για να παω εγω τριημερο? δεν γινεται...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ξερεις τι γινεται? με τον παππου και τη γιαγια περναει τελεια, τους ξερει καλα και τους αγαπαει πολυ. οποτε μπορω να ειμαι ησυχη.

απλα η μανα μου τωρα πια κοιταει την παρτη της και καλα κανει. ειναι συνεχεια στα ταξιδακια, στις εξοδους κλπ. και το θεωρει μαντρωμα το να εχει το μικρο. δεν μου εχει πει ποτε οχι, τον λατρευει, αλλα.... αλλα. δεν αντεχει πολλα πολλα.

ο αντρας μου μου εχει πει κανα δυο φορες να τον αφησουμε στην κοπελα που την ξερει τοσο καλα και την αγαπαει, αλλα αυτο δεν παιζει ουτε με σφαιρες. αντε με τους γονεις μου οκ. αλλα να τον αφησω στην κοπελα για να παω εγω τριημερο? δεν γινεται...!

ε ναι ..άλλο ο παπούς και η γιαγιά και άλλο το παρκάρισμα στη νταντά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...