Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρίσαμε και εμείς!

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!

Πώς περάσατε; Εμείς γυρίσαμε χθες το βράδυ και σέρνομαι λίγο σήμερα αν και κοιμήθηκα αρκετά καθώς το πρωί αναλάμβανε η μανούλα μου και ξυπνούσα γύρω στις 10...

Όλα καλά όμως!Πολύ φαί κρασί και καλή παρέα!

Στεφανία χρόνια πολλά για χτες!Πολύχρονη!

Πολλά περαστικά στη Κωνσταντίνα, Μαρία και Ζωίτσα αν και η τελευταία είναι καλύτερα από ό,τι διαβάζω!

Αλεξία θα είσαι μόνη σου με τα 4παιδιά στο αεροπλάνο;;Μπράβο βρε κορίτσι!Εμείς έχουμε μια βάπτιση στη Κρήτη και επειδή δε μπορεί να έρθει ο μπαμπάς μας το σκέφτομαι να μπω στο καράβι μόνη μου με τη μικρή...

Καλημερα κοριτσακια!

Κατι διαβασα για ιντερνετικη ιωση και με θορυβησατε... :? Παντως να ξερετε πως ουτε εμεις ξημερωθηκαμε εντελως καλα σημερα.. Το Μαρακι ξυπνουσε συχνα κατα τη διαρκεια της νυχτας και κλαψουριζε.. Σηκωθηκε σημερα το πρωι με μπουκωμα και μυξα (πολλη μυξα ομως).. Ελπιζω να την περασουμε στο ποδι, με φυσιολογικο ορο και φυσιομερ, να μην μου ανεβασει κανενα πυρετο.. :roll:

Κατα τα αλλα καλα.. Ο Βασιλης σημερα δουλευει μετα απο 8 μερες αδεια και μου κακοφαινεται η αληθεια ειναι.. Αλλα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.. Ετσι κι αλλιως συνεχεια μονη μου ειμαι με τη μικρη, δεν με φοβιζει πλεον αυτο, απλα ξερω πως θα μου λειψει ο αντρακος μου.. :|

Να ευχηθω κι εγω περαστικα στο Κωνσταντινακι μας! Να μου το φιλησεις Αερικουλι! :)

Αλεξια καλο ταξιδακι και καλα να περασετε!

Μαριτακι καλως μας ηρθατε παλι!

Cultaki μπραβο που την εστειλες παιδικο σταθμο, εγω θα ψιλοφοβομουν, αλλα θα μου πεις και τι να κανεις? Εχεις δικιο!

Παω να ριξω φυσιολογικο ορο και να τραβηξω τις βλεννες με τη μυξορουφηχτρα!

Τα λεμε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

όχι βρε μαριτάκι! (αν κι εγώ είμαι τρελή, θα το επιχειρούσα αλλά δε με αφήνουν :lol:)

θα έρθει και ο πατέρας μου που ξέμεινε πίσω γι'αυτό το λόγο! και τελικά θα έρθει και η αδερφή μου -ευτυχώς βρήκε το προτελευταίο εισητήριο-, οπότε θα έχω σούπερ βοήθεια!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια και ο Μαριος σημερα συνηλθε καπως. Βρε μπας και τα διχρονα μας κολλανε μεταξυ τους ιντερνετικα??????

Αλεξακι καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!!!!! Και εμεις θα φυγουμε μαλλον την Πεμπτη για χωριο.

μαρκοπουλίνα προσπαθώ να σου στείλω π.μ. στο parents δίπλα και λέει είναι γεμάτο!

σβήσε μερικά μηνυματάκια σου...

ήθελα να σου πω μην ασχολείσαι με τον κύριο ρας, μην του δίνετε πατήματα ο άνθρωπος είναι γκάου λέμε...

Κοιμήθηκε το μικρό μου και μπήκα να χαλαρώσω... θα ξεσπάσω στον μόνο που τον τρώει ο κώλος του!

Διαφημίσεις

Αερικουλι χαλαρα ομως, μη φαμε και καμμια καρτα ε? ;)

Εγω ανεβασα φωτογραφιες απο τα Χριστουγεννα στο face! Σε λιγο θα ταϊσω το ταλιμπανακι και θα τη στειλω για υπνο.. Εχουμε ξεκινησει κι εμεις τα δεκατα.. 37 με 37.2

Δεν το γλιτωνουμε το κρεββατωμα μου φαινεται :( Αν σηκωσει πολυ πυρετο ισως την παω αυριο στον παιδιατρο..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειλικρινά σου μιλάω δεν με νοιάζει για την κάρτα! Που θα πει ο αμάμητος πέοπας ότι είμαστε για τον πέοπα! Είμαι έξαλλη από χθες βράδυ μαζί του!

Τι έγινε βρε κορίτσια;Έχασα επεισόδια από δίπλα;

Αερικό τι ωραία η φωτό της ζουζούνας σου!!

Φαίη εύχομαι να μην είναι τίποτα!Περαστικά σε όλα τα παιδάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...