Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

37.9, αλλα ρε παιδι μου, βαζω το χερι μου στη πλατη της και ακουω ατμομηχανη απο μεσα!!!!!! δε μπορω να σου περιγραψω το θορυβο απο τα πνευμονια της!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσακια?

Εμεις τωρα μπηκαμε σπιτι, ειχαμε παει Σ/Μ και σε καποια φαση την επιασε μια γκρινια τη Μαρια αλλο πραγμα... Τι κανει λοιπον ο Βασιλης? Παιρνει μια καρτελα σαλαμι αερος, το ανοιγει και της το δινει.. :roll: Δεν ξανακουστηκε η κυρια.. Ελιωσε στη μασα.. :shock: Αν δεν ξερασει μεχρι το απογευμα, καλα θα ειμαστε! Ψωνισαμε τα βασικα γιατι Πρωτοχρονια γιορταζει ο αντρακος μου και θελω να κανω μπουφε.. Βεβαια αυτο που γινεται καθε χρονο δεν το μπορω.. Γιατι λενε στη γιορτη δεν καλεις, αλλα επειδη πεφτει Πρωτοχρονια και ειναι οικογενειακη γιορτη ή που τρωμε μια εβδομαδα οσα εφτιαξα ή που δεν μας φτανουν και κανουμε τους Κινεζους.. Φετος δε που μενουμε Λαγονησι, πολυ φοβαμαι πως θα τρωμε για κανενα μηνα.. Πολυ χλωμο να ερθει κανεις ως εδω.. Μονο τη βενζινη που θα καψει αν υπολογισει, θα κατσει στα αυγα του.... :? Τελος παντων!

Που λετε για τη συναντηση αυριο στο Καρουζελ, εμεις δυστυχως δεν θα τα καταφερουμε.. Ο Βασιλης δουλευει 2 το μεσημερι με 8 το απογευμα βαλτε και καμμια ωρα τα πηγαινε-ελα, δεν βολευει με τιποτα. Σκεφτηκα να κοιμηθω στη μανα μου απο αποψε αλλα ηρθε μια θεια απο το χωριο (ξαδερφη της μαμας μου) για εξετασεις και δεν υπαρχει χωρος και για εμας.. :( Αν κανονισετε τιποτα για κανενα πρωινο, ισως τα καταφερουμε, αλλα για αυριο μην μας υπολογιζετε.. :(

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στη λουκομαμα να ειναι παντα γερη, ευτυχισμενη και κουκλα οπως τωρα! :D Επισης να ευχηθω στο φυστικακι το μικρο και στο cultaki το μικρο ταχεια αναρρωση και ο νεος χρονος να ειναι για αυτα χωρις δειγμα ιωσουλας! :D

Αερικουλι αν κατσω να γραψω λεπτομερειες, θα σας γεμισω με 3 σελιδες το λιγοτερο.. Παντως το πεθεριδιο συγκρατηθηκε αρκετα οφειλω να ομολογησω.. Πεταξε 2-3 "καλα" ομως σε γενικες γραμμες, ηταν αψογη... Καταρχην δεν με αφησε να σηκωσω τιποτα να το παω απο 'δω εως εκει ας πουμε.. Μεχρι και καφε μου εφτιαχνε καθημερινα :shock: Ο πεθερος τα ιδια σε γενικες γραμμες, καλα με τα κουνιαδια (ειναι και τα 3 αγορια) ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα! Αυτη που πεταξε ΤΑ θεϊκα ηταν η προγιαγια του Μπιλη.. Βεβαια εγω ημουν στο στυλ "λεγε εσυ και εγω θα στα σπασω τα νευρα" και αφου ειδε πως δεν επιαναν οσα ελεγε, μας ανακοινωσε πως η Μαρια ειναι ΟΛΟΪΔΙΑ ο Βασιλακης της και πως εγω μαλλον σκεφτομουν κατι αλλο την ωρα που την "πιασαμε"! :lol::lol: Τα υπολοιπα απο κοντα! ;)

Γατονι κι εγω τους φοβαμαι τους κλοουν.. :? Καλα οχι σε σημειο να κλαιω και να στριγγλιαζω αλλα προσπαθω να αποφευγω τη βλεμματικη επαφη μαζι τους.. :lol:

Το απογευμα λεμε να παμε ΙΚΕΑ! Θα μας αφησουν να ανεβουμε με τη Μαρια επανω ή οχι? Δεν εχω παει ποτε με το παιδι και δεν ξερω! :roll:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα :) Τώρα κατάφερα να μαζευτώ σπίτι!

Χρόνια Πολλά στη Λουκομαμά και περαστικά στα φυστικοκαλτάκια!

Η Κων/να είναι καλύτερα αν και συνεχίζουν οι μυξούλες. Πήγε παιδικό σήμερα και ήταν λιγότερα παιδάκια και το καταδιασκέδασε... Την μάζεψα από εκεί στις 3.10 και ξεράθηκε στο αυτοκίνητο. Εγώ αλήτευα στην ξαδέρφη μου γιατί δεν έχω δει την μπέμπα από τότε που γεννήθηκε. Το παιδί μου φάνηκε μια χαρά αν εξαιρέσεις την ταχύπνοια. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να κάνουν και την εξέταση για το Σύνδρομο Νούναν για να ησυχάσουν μιας και κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν αφού 2 καρυότυποι δεν βρήκαν τίποτα! Ήταν ωραία να κρατάω πάλι 2 μηνών μωρό (αν και σε μέγεθος είναι όσο ήταν η Κων/να τις 15 μέρες) και να ξανακούω νιαούρισμα :D Είμαι μια χαζοθεία :D

Φαίη μου οι προγιαγιάδες ειναι χειρότερες από τις γιαγιάδες :lol: Μία έχουμε κι εμείς και ξέρω :lol:

Θα σου έλεγα να σε φιλοξενήσω εγώ αλλά νομίζω πως δεν θα βολευτείς στον καναπέ γμτ!

Αύριο θα τρέχω για το δίπλωμα του αυτοκινήτου! Την Τετάρτη το πρωί θα κάτσω μπάστακας στο σπίτι να περιμένω το καινούργιο μου κινητό jubel.gif και θα πάει ο Λευτέρης τη μικρή στον παιδικό αν και εγώ θα ήθελα να την κρατήσω σπίτι. Θα δούμε.

στεφανία χρόνια σου πολλά (έλα, ούτε 1 1/2ώρα δεν άργησα!)

περαστικά στα αρρωστούλια μικράκια φυστικάκι, κουλτάκι και αερικάκι

φαίη καλώς μας ήρθες πίσω!

κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά ακόμα καλύτερα! κυριακή μπάντμιγκτον (ξετρελάθηκαν), σήμερα -δηλ χτες- μολ για πατιναζ κα. και... πολλά πολλά δώρα! (δυστυχώς γιατί τα δώρα φέραν και νεύρα-γκρίνια, μη ρωτήσετε λεπτομέρειες, μόνο από κοντά). μου φαίνεται από δω και πέρα θα λέω στις νονές, γιαγιάδες κτλ να δίνουν λεφτά. (θα είναι γαϊδουριά?)

φιλιά σε όλες και σε όλα τα παιδάκια σας. καληνύχτα

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! κάτι για ιντερνική ίωση ακούω, αληθεύει? περαστικά σας

σήμερα χλωμό για καρουζέλ. θα πακετάρουμε τις βαλίτσες, γιατί αύριο 6 το πρωί πετάμε για κύπρο :D αλλά χωρίς το νίκο :(.

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

δε θα έρθει :(. βλέπεις το σάββατο έχει εφημερία και δεν μπορεί να λείψει, αλλιώς θα ερχόταν για 5 μέρες. τώρα για 2 μέρες δε λέει γιατί τα εισητήρια είναι ακριβά.

πώς είναι η ζωίτσα? καλύτερα?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...