Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

φαιη μου welcome back!!

εκτος απο τα αποροοπτα καλα περασατε.και εννοειται εκτος τα τσιμπηματα που εκαναν στο μαρακι!!φιλια πολλα στα τσιμπημενα της μαγουλακια!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλωσήρθες φαίη..

μόλις γυρίσαμε από τη φυστικοοικογένεια...οι μικρές παραλίγο να σφαχτούν...η δικιά μου έπαιρνε όλαλ τα παιχνίδια της Μαρίας και φώναζε "δικά μου" και το Μαράκι πήγαινε όταν δεν την βλέπαμε και την ζούλαγε και την τσίμπαγε χαχα...

καλύτερα σε παιδότοπο..πιο ήσυχες είναι...το γκρεμίσαμε το σπίτι του φυστικιού!!

Πήγαμε κούνιες και ξεσαλώσαμε με βόλτες γιατί έτρεχαν οι μύτες της και φοβήθηκα να την πάω στα δύο πάρτι που είχαμε :( Την έπιασε όμως υπερένταση και κοιμήθηκε στις 10.35 :S Ελπίζω να μην μας ταλαιπωρήσει τη νύχτα γιατί αύριο έχει παιδικό αυτή και δουλειά ο Λευτέρης. Εγώ θέλω να πάω στην ξαδέρφη μου που πήγε επιτέλους με το μωρό στο σπίτι να της δώσω τα φώτα μου γιατί με όσα έγιναν δεν της έδειξε κανείς πως να πλένει το μωρό :lol: Πρέπει να οργανώσω και μια μέρα για να πάω να βγάλω το δίπλωμα του αυτοκινήτου γιατί από τότε με την κλοπή κυκλοφορώ με φωτοτυπία :lol:

Διαφημίσεις

καλα ρε Φαιη.. να παει 8.30...να πεταξω το παιδι στη κουνια!!!!!!

γαμω το βηχα μου..γελαω και με πιανει.....το μαη θα μου ξαναφυγει!!!!

εμεις γενεθλιασαμε σημερα σε γειτονακι...και ειμασταν τα πιο καλα παιδακια χαχαχαχχα

βασικα φοβηθηκαμε την κλοπουν και ειχαμε κολλησει οι τρεις, για λιγο ξεθαρεψαν μεχρι που ξαναβαλε τα κλαμματα η Α και ο Β σιγονταρισε χαχχαχαχα

ο Β εφγε 1 κομματι πιτσα για πρωτη φορα...ωσαν τεμπελης το κραταγα εγω και το δαγκωνε

η Α μετα απο 45 λεπτα εφγαε τα 2/3 μονη της αλλα μπουχτισε χαχαχαχχαχαχα

(καλα τα ειχα μπουκωσει εγω στις εξι με αρνι και πατατες και γιαουρτι..μη βαρατε)

Kαλημερα σε ολες!!!!! Ελπιζω να περασατε καλα!!!!!!!!!!

Εμεις περασαμε ησυχα την ημερα των Χριστουγεννων με απιστευτη γκρινια του Μαριου. Την Κυριακη ειχα τραπεζι και ημουν αυπνη δυο βραδυα σερι αλλα τα καταφερα, βοηθησε και ο καλος μου και γιναν ολα αψογα. Εκανα ενα απιστευτο τραπεζι με πολλα φαγητα τελικα ευτυχως γιατι ηρθαν και οι νονοι του τελευταια στιγμη και εφτασε και το φαγητο γιατι δεν τους ειχα προβλεψει. Ηταν ολα τελεια αλλα κουραστηκα παρα πολυ δεν πειραζει χαλαλι περασαν ολοι ομορφα και εγω το ευχαριστηθηκα στο τελος.

Τα φαγητα καναν παταγο!!!!!!!!!!!

Μαρακι και Ζωιτσα βλεπω καλοπερασαν!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα μαρκοπουλίνα!!

Οι δικές μας μετά τον χτεσινό τσακωμό είναι άρρωστες..το Μαράκι πυρετό, η Ζωίτσα βήχα...

κορίτσια δεν θέλω μέχρι την πρωτοχρονιά να ακούσω΄/δω/διαβάσω τίποτα για φαγητό μιλάμε θα τα βγάλωωωωωωωωωωω.....

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει κιουλτακι λογω των ημερων επιτρεπεται θα τα χασεις αμεσα μην φοβασαι!!!!!!!

Οταν μεγειρευω εγω ειναι σαν να χορταινω απο την διαδικασια και τις μυρωδιες,οταν καθομαι σε τραπεζι ετοιμο απο αλλον του δινω και καταλαβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...