Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Χρονια πολλα Χριστινα μου γιορταζεις κιολλας σημερα!!!!!!!!!!!!

Τι ωραια που κοιμηθηκατε πολυ ζηλευω,και εγω καπως ετσι τα φανταζομουνα τα Χριστουγεννα με γελια μαγειρεματα και κατσαρολες και αντι γιαυτα κυνηγαω σαν τον Ηρωδη και κανω κεφαλοκλειδωματα στον Μαριο για να του φυσηξω τις μυτες με το τουμποφλο το ειδικο. Σαν να τον κακοποιω νιωθω με τοσο κλαμμα που κανει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά σε όλους!

Έκανα ρεβεγιόν με σιδέρωμα και δουλειές και πήγα για ύπνο κατά τις 3, την ώρα που αποφάσισε να ξυπνήσει ο μικρός. Σήμερα όμως περάσαμε ωραία.

Περαστικά στους αρρωστούληδες.

Ευχαριστώ για τις ευχές :D Ανταποδίδω στο έπακρο :D

Μαρκοπουλάκι αν το ρούφηγμα της μύτης είναι κακοποίηση τότε εγώ είμαι εγκληματίας που το κάνουμε δύο φορές την ημέρα τουλάχιστον :lol: Κουράγιο... τα πρώτα 100 ρουφήγματα είναι με τύψεις... μετά απλά συνηθίζεις (εσύ! το παιδί όχι)...

Εμείς βρήκαμε κάπως το φως μας όταν κάναμε πως ρουφάγαμε εγώ τη μύτη του μπαμπά και ο μπαμπάς τη δική μας και μετά ένας από τους δύο της Κων/νας ;)

Διαφημίσεις

Μπα το κανουμε και εμεις το κολπακι αλλα δεν πιανει φυσαει την δικη μας μυτη αλλα την δικη του δεν θελει να την πειραζουμε. Αν ακουνε οι γειτονες τα ουρλιαχτα που κανει παιζει να καλεσουν και την προνοια, θα νομιζουν οτι το σφαζω. Το ξυλο που τρωω για να τον κανω καλα μονη μου μιας και ο μπαμπας δεν αντεχει να το κανει.

Καλημερα σε ολους!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, περαστικα στους ασθενεις...

Σημερα ειμαστε καλεσμενοι στους δικους μου. Κι αλλα δωρα για τον μικρο... Δεν ξερει με τι να πρωτοπαιξει, του ερχονται απο παντου. Ο,τι μπορω το κρυβω μπας και τα αλλαξ ω για μεγαλυτερες ηλικιες...

Εμεις βρηκαμε κολπο για να μπαινει για μπανιο. Του λεει οτι θα τον κανει ο μπαμπας μπανιο και αυτος χτυπιεται "οχι, μαμα!"

Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει και αυτο...

Φιλια σε ολες!!!

Τριτη εχετε καρουσελ ε?

Θα μας βγει λετε και καμμια μερα για σιμπα ή μουτζουροπυργο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες :) Ξυπνήσαμε στις 9.45 :lol: Το είπα χθες βράδυ για πλάκα και το έκανε πραγματικότητα το παιδί μας! Κοιμήθηκε βέβαια μαζί μας από τις 2.00 τη νύχτα αλλά δεν βαριέσαι! Κοιμηθήκαμε :D

Κιουλτάκι σου έγραψα και δίπλα για τη νονά...

Εμάς ήρθαν χθες οι δικοί μας νονοί φάγαμε παρέα και έφυγαν κατά τις 6.30 αφού συναρμολόγησαν το δώρο της και έπαιξαν μαζί της :D Τους έβλεπα πως την καμάρωναν και την έπαιζαν και στεναχωριόμουν για όλες εκείνες τις άσχημες σκέψεις που έκανα για εκείνους. Το αγαπάνε μωρέ το μωρό μου :D

χελλ-οου...

χρονια πολλα κοριτσια!! με υγεια... να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!

εμεις εδω, τιποτα ιδιαιτερο... εγω ψιλοσυνηλθα, η μικρη εχει ξεφυγει εντελως απο το προγραμμα της, κοιμαται και ξυπναει εντελως ακυρες ωρες...

το απογευμα περιμενουμε τα καλτακια για κανα κρασακι, και αυριο τη μελινα....

αντε, να κανονισουμε κατι, να δω και τις υπολοιπες!!

φιλακια κουκλες!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλησπερα κοριτσακια!! Μολις μπηκαμε σπιτι μας.. Ημασταν απο το μεσημερακι στην Αθηνα, κατσαμε και φαγαμε στη μαμα μου και πριν λιγο ηρθαμε Λαγονησι, τακτοποιησαμε βαλιτσες, δωρα και λοιπα συμπραγκαλα και ειπα να κατσω να σας διαβασω!

Ολα καλα εμεις, αν εξαιρεσουμε δυο - τρια ευτραπελα, κατα τα αλλα ολα οκ. Μπορω να πω και καλυτερα απο οσο το ειχα φανταστει. Την πρωτη μερα (την Πεμπτη), πηγαμε μια βολτουλα στη γειτονια των παππουδογιαγιαδων στην Εγλυκαδα. Ειχαν στολισει και τις πιο κοντινες σε εμας κουνιες, το Μαρακι κουνιοταν και ελεγε συνεχεια "πωπωπω ωαιο" (=πω-πω-πω ωραιο) :lol: Παραμονη Χριστουγεννων μας ξυπνησανε νωρις τα παιδακια που ελεγαν τα καλαντα! Η Μαρια βεβαια χορευε καθε φορα που ξεκινουσαν να λενε "Καλην ημερα αρχοντες" :lol: Λιγο πριν το μεσημερακι πηγαμε στο Achaia Clauss, αλωνισαμε, τρεξαμε με την καρδια μας, δοκιμασαμε και λιγο κρασακι (εμεις οχι το παιδι) και αφου γραψαμε στο λευκωμα φυγαμε. Το απογευμα πηγαμε στην πλατεια Αγιου Γεωργιου, ειχε πολλους Αγιους Βασιληδες, στολισμενη φατνη, μπαλοναδες, πονυ και τον gummy bear ντυμενο Χριστουγεννιατικα. Η Μαρια χαιρετισε ολους τους Αγιους Βασιληδες (απο μακρια βεβαια με επιφυλαξη) και μετα διαλεξε μπαλονι και φυγαμε απο εκει. Συνεχισαμε τη βολτα μας στα Ψηλα Αλωνια, στις κουνιες και αποκαμωμενοι γυρισαμε σπιτι. Εμεις βεβαια αφου κοιμηθηκε η Μαρια βγηκαμε με τον κουνιαδο μου και την αρραβωνιαστικια του.. Ριξαμε και ενα ματς με το Βασιλη στο αυτοκινητο οι δυο μας "λογω της ημερας" και κατα τις 3 το ξημερωμα σπασαμε. Ανημερα των Χριστουγεννων γινοταν ενας ψιλοπανικος στο σπιτι γιατι ειχε μαζευτει ολο το σοϊ του συζυγου, η Μαρια ειχε και τα νευρα της γιατι της τσιμπουσανε ολοι τα μαγουλα :twisted: , τσακωθηκα και με μια θειτσα, την αποτελειωσε ο Βασιλης και μια χαρα! :cool: Μεσημερι δεν κοιμηθηκαμε, μια ο κακος χαμος, μια που η Μαρια παλευε να κανει κακα, το πηγαμε σερι μεχρι το βραδυ. Το απογευμα πηγαμε στη Veso και ξεσαλωσε το ταλιμπανακι και το βραδυ μολις την κοιμισα, μαζεψα βαλιτσες, φορτωσαμε τα πραγματα στο αυτοκινητο και βγηκαμε μια βολτα με τον Μπιλη. Σημερα το πρωι, ταϊζω τη Μαρια τη γαλα της, χαιρετιομαστε και μπαινουμε στο αυτοκινητο να φυγουμε κατα τις 10. Αμ δε! Καηκε -για πολλοστη φορα- ο ενας απο τους τεσσερις πολλαπλασιαστες του αυτοκινητου και το αμαξι πηγαινε λες και εκανε 10 ριχτερ σεισμο.. :roll: Πεταει και το θεϊκο το πεθεριδιο να κατσουμε αλλες δυο μερες!!! :rolleyes: Τελικα εδωσα στο Βασιλη ολα τα λεφτα που μου εδωσε η μανα μου πριν φυγουμε για να εχω κι εγω κατι επανω μου και φωναξαμε μεσω ΕΛΠΑ εναν απο το Ριο. Μας αλλαξε το εξαρτημα, τσεπωσε και 120 ευρα λογω αργιας και ξεκινησαμε για Αθηνα..

Κατα τα αλλα μια χαρα! Λιγο κομματια ειμαστε και κοιταω ποτε θα παει 8μιση να πεταξω τη μικρη στην κουνια να κατσω να κανω ενα μπανιο και να χαλαρωσω!

Χρονια πολλα σε ολες και ευχομαι να εχετε υγεια και ευτυχια και εσεις και τα παιδακια σας!

Σας φιλω ολες και απο εδω και στο εξης θα τα λεμε καθημερινα!

Καλο βραδυ! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...