Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

A έτσι μπράβο! Σήμερα αυτόν δουλεύουμε κι εμείς... έχουμε τρελαθεί στο παιχνίδι στη δουλειά με τη συνάδελφο όπως φαίνεται και στο φατσοβιβλίο :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια και χρονια πολλα σε ολες και καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολες στα σπιτια μας!!!!!!!!!!!!!

Εξουθενωτικη ημερα σημερα με πολυ τρεξιμο αλλα και ομορφες στιγμες. Δυστυχως το ματιασα το παλληκαρι μου και μαλλον περναει ιωση. Ξυπνησε το πρωι με μυξες και τωρα το απογευματακι ανεβασε δεκατακια. Προβλεπεται δυσκολο βραδυ και βλεπω και το τραπεζι να ακυρωνεται μιας και οι νονοι εχουν μωρο και θα τους παρω να τους πω οτι ο Μαριος μπορει να εχει ιωση οποτε να το εχουν υποψην και αν θελησουν ας ερθουν.

Ειμαι κομματια στην κουραση αλλα θελω να χαλαρωσω με ενα καινουργιο βιβλιο που πηρα να διαβασω.

Φιλακια σε ολες και να περασετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά σε όλες!!!!!!!!

χριστινάκι να χαίρεσαι και το όνομά σου!

κι εγώ σήμερα έτρεχα όλη μέρα! είπαμε και τα κάλαντα το πρωί, δηλ ο παν τα έλεγε, η κλέα μουρμούριζε, η ελένη κάτι έλεγε και ο ευθύμης ήταν διακοσμητικό στοιχείο! χαχα! δηλ μη φανταστείτε ότι πήραμε και τους δρόμους, μόνο επιλεκτικά, έτσι για το έθιμο.

μετά ψώνια ... μετά είχαμε επισκέψεις κάποιες νονές ...

και μετά μαγείρεμα για αύριο. έφτιαξα χοιρινό φρικασέ (με πράσα και σέλινα) της μαμάς, κοτόπιτα χριστουγεννιάτικη της αργυρώς μπαρμπαρίγου και κοτοσαλάτα χριστουγ της αργ. αύριο έχω το αρνάκι με πατατούλες και αν προλάβω κανα γλυκό (σοκολατένιο εννοείται). ελπίζω να πετύχουν :rolleyes:. βασικά πρώτη φορά φτιάχνω αυτά της αργυρώς αλλά μόλις τα είδα μου γυάλισαν! μήπως πρέπει να φτιάξω και ρύζι???

πάω να κοιμηθώ γιατί ο νικ αύριο θα μας ξυπνήσει χαράματα για εκκλησία.

πολλά φιλιά και να περάσετε τέλεια! :D ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

φιλια στο Μαριο και στο Φυστικι που ειναι και αυτο ταβλα

ελπιζω δεν εχουμε αλλον στη παρεα τους....

Αλεξ.....του χρονου λεω να το κανω και εγω χαχχαχαχαχα, να παρουμε τους δρομους!!!!!! και ελπιζω να μην ειναι διακοσμητικο στοιχειο ο Β διπλα στην αδελφη του!!!

Χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποψε ειχαμε την νυχτα του Αγ.Βαρθολομαιου, ο Μαριος ολη την νυχτα ξυπναγε καθε 10 λεπτα και εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει, εκανε σαν μοτοσακο. Κλαμμα,γκρινια δεν περιγραφεται. Δεν εχω κοιμηθει καθολου και καπου θα λιποθυμησω σημερα μου φαινεται.

Τι το ηθελα το τραπεζι αυριο αφου ειμαι γκαντεμω, ο Μαριος δεν εχει αρρωστησει ολη την χρονια τωρα Χριστουγεννιατικα βρηκε. Και το φυστικι μαθαινω χαλια??? Περαστικα βρε στο Μαρακι. Και ολες να περασετε τελεια.

Αλεξακι και του χρονου να στα πουνε ολα σου τα πιτσιρικια!!!!!!! Και εσενα Γατουλα!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες και περαστικά στα δύο άρρωστα ζουζούνια. Κουράγιο στις μανούλες τους και πολλά φιλάκια :)

Εμείς ξανακοιμηθήκαμε σερί σήμερα έτσι για δώρο και ξυπνήσαμε μία στις 6.45 μας έφερε ο μπαμπάς (!) στο κρεβάτι, πήραμε αγκαλιά τη μαμά και συνεχίσαμε τον ύπνο μέχρι τις 9.00.

Τώρα μαγειρεύουμε μαζί με τη μαμά! Δηλαδή η μαμά μαγειρεύει και η Κωνσταντίνα έχει κάνει πιατίνια τα καπάκια από τις κατσαρόλες! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...