Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τραγικο αυτο που συμβαινει στην κοπελα μακαρι να μην γυρισει σπιτι με αδεια αγκαλια, μακαρι να τα καταφερουν τα δυο μωρακια η εστω το ενα. Λυπαμαι πραγματικα πολυ για ολο αυτον τον πονο που τραβαει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε metro mall! Τι το 'θελα; Βασικά της πήρα το πρωί από Benetton μία καρώ πρασινό μπλε φουστίτσα η οποία χρειαζόταν σκούρο μπλε καλσόν και δεν είχε το Benetton! Και ήθελα η βλαμμένη να την βάλει αύριο στο σχολείο παραμονή Χριστουγέννων. Είχαμε και μία μπλούζα από Zara του Λευτέρη για αλλαγή και είπα να πάμε να ξεμπερδεύουμε! Τι το 'θελα ξαναρωτώ αδιάθετη και πτώμα; Πανικός! Και στα Zara και στα H&M. H μικρή δε, πόσο να κάτσει στο καρότσι; Τη μισή ώρα (!) που ο μπαμπάς περίμενε να πληρώσει στα H&M εμείς ανεβοκατεβήκαμε τις κυλιόμενες σκάλες γύρω στις 50 φορές! Κόλλημα χοντρό με τις κυλιόμενες! Κάτσαμε και 20 λεπτά στους πιγκουίνους (άλλαξαν μουσική!) Έλεγα θα γυρίσουμε σπίτι και θα πέσει ξερή! Ήταν ξύπνια από τις 13.30! Αμ δε! Είχε κι άλλη ενέργεια μετά το γάλα! Την έβαλα στο κρεβάτι και τραγούδαγε! lalala.gif Τελικά με τα πολλά πήγαμε στο κρεβάτι μου και κατάφερε να ξεραθεί!

Κωνσταντίνα off! Μαμά επίσης off! Θέλω ξεκούυυυυυυυυραση!!!!

Εσείς που είστε όλες;

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!

Να τα πείτε να τα πείτε!!

Και επειδή δε ξέρω τι ώρα θα φύγω σήμερα και θα είμαι λίγο στο τρέξιμο... θα ήθελα να σας ευχηθώ να περάσετε τέλεια και να έχετε πανέμορφα και αξέχαστα Χριστούγεννα παρέα με τις οικογένειες σας!!!

709460o8p5kyklfw.gif

Να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας!!!Ας είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου!

Τέτοιες μέρες το αγαπημένο μου τραγούδι είναι Αν όλα τα παιδιά της γης...το ξέρετε εσείς οι μεγαλύτερες;Εμείς το κάναμε στο σχολείο το γαιτανάκι και το βρίσκω πολύ συγκυνητικό...μου θυμίζει λίγο το Imagine των Beatles...Σας το αφιερώνω λοιπόν!!!Αν όλα τα παιδιά της γης σφίγγαν γερά τα χέρια.....

Διαφημίσεις

Είναι όντως και δεν το είχα ακούσει ποτέ!

Σ' ευχαριστώ :D

Τελικά μόνο εγώ δουλεύω σήμερις;

Καλημέρα καλημέρα!

Να τα πείτε να τα πείτε!!

Και επειδή δε ξέρω τι ώρα θα φύγω σήμερα και θα είμαι λίγο στο τρέξιμο... θα ήθελα να σας ευχηθώ να περάσετε τέλεια και να έχετε πανέμορφα και αξέχαστα Χριστούγεννα παρέα με τις οικογένειες σας!!!

709460o8p5kyklfw.gif

Να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας!!!Ας είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου!

Τέτοιες μέρες το αγαπημένο μου τραγούδι είναι Αν όλα τα παιδιά της γης...το ξέρετε εσείς οι μεγαλύτερες;Εμείς το κάναμε στο σχολείο το γαιτανάκι και το βρίσκω πολύ συγκυνητικό...μου θυμίζει λίγο το Imagine των Beatles...Σας το αφιερώνω λοιπόν!!!Αν όλα τα παιδιά της γης σφίγγαν γερά τα χέρια.....

μα είναι υπέροχο τραγούδι! που το θυμήθηκες!

Καλά χριστούγεννα σε όλες σας! Πάντα υγεία και αγάπη να πλημμυρίζουν τα σπιτικά σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...