Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και τα δύο κοκκινιστά λέω να τα κάνω εκτός αν ο κρεοπώλης προτείνει διαφορετικά! Έχω έναν κρεοπώλη μερακλή! Όλα τα λεφτά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε αυτή την πατατοσαλάτα κάνε το εξής: Αντί να βάλεις την πιπεριά φλωρίνης μέσα χτύπησέ την στο μουλτι με λάδι και ξύδι (αρκετό λάδι για να πάει παντού κανά 50άρι γρ) και ανακάτεψε...

Επίσης πολύ ωραία γίνεται αν αντί για ζαμπόν βάλεις μπέικον που θα έχεις ψιλοκόψει και σωτάρει μαζί με κρεμμυδάκια (φρέσκα ή ξερά).

Ανάρπαστη πραγματικά :D

τέλεια θα το δοκιμάσω στο Σάββατο :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Αχ παίζεις με τον πόνο μου ε; Προ παιδιού τέτοιες μέρες είχα τρελλές ετοιμασίες. Το κλασσικό τραπέζωμα της οικογένειας το μεσημέρι των Χριστουγέννων και μπουφέ το βράδυ με ποτό για τους φίλους... Τώρα... μόνο το μεσημέρι και αν έρθουν τίποτα φίλοι από μόνοι τους :( Περιμένω πως και πως να ξεπεταχτεί η μικρή! Να μπορεί να έρθει κόσμος στο σπίτι και να το ξενυχτήσουμε και να χορέψουμε και να περάσουμε καλά... Τώρα θα είμαι με το άγχος... τι ώρα θα κοιμηθεί τι ώρα θα ξυπνήσει... σνιφ σνιφ

τι να κάνουμε αερικούλη έτσι έχουν τα πραγματα..

και μεις παραμονή πάντα κανονίζαμε ρεβεγιον με φίλους, ξενύχτι , ποτά...

τώωωωωωωρα τίποτα......

αλλά η λάμψη στα ματάκια της όταν βλέπει τα λαμπάκια, τα δωράκια, τον αη βασίλη χτες στον παιδότοπο...

αναρωτιέμαι αν πριν έκανα πραγματικά Χριστούγεννα....

Να κανονίσουμε ανά τέσσερις να μαζευτούμε τα χριστούγεννα να παίζουμε μπιρίμπα, να κοιμούνται αυτά και να λέμε για τα περασμένα μεγαλεία :lol:

με συγκινησες ρε κοριτσακι...

μεσα απο τα ματια των παιδιων παιρνουν αξια τα χριστουγεννα!

(νταξ, καλα ηταν και πριν, ευκαιρια για καθισιο, εξοδους και ξενυχτια - αυτο μονο)

απλα φετος ειδικα, δεν ξερω, δεν εχω μπει στο κλιμα. καθολου...

αγχωνομαι μη χασω τη δουλεια μου, και γενικοτερα για το "που παμε ωρε?"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

χαχα ψηφιζω μπιριμπα με χιλια

καλα, καποτε, ειχα μπλεξει με κατι τρελλες μπιριμποβιες και μια φορα στη θεσσαλονικη παιζαμε δυο μερονυχτα σερι! (με εναλλαγες καφε-μπυριτσα-καφε-κρασοσουβλακια κ.ο.κ.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα ψηφιζω μπιριμπα με χιλια

καλα, καποτε, ειχα μπλεξει με κατι τρελλες μπιριμποβιες και μια φορα στη θεσσαλονικη παιζαμε δυο μερονυχτα σερι! (με εναλλαγες καφε-μπυριτσα-καφε-κρασοσουβλακια κ.ο.κ.)

περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Είμαι να σκάσω με το θέμα της Πέγκυς με τα τρία μωρά που έμεινε το ένα μόνο! Πόσο άδικος μπορεί να είναι αυτός ο φούστης ο Θεός γμτ!??!?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...