Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι κοντά στη Θήβα αλλά ανήκει στο νομό Αττικής...μισή ώρα από εδώ που μένουμε (Μάνδρα) πηγαίνουμε συνέχεια αλλά τα Χριστούγεννα μας αρέσει γιατί είναι συγγενείς φίλοι κτλ..και παλιά και πολλά ξενύχτια και ποτά..τώρα άστα να πάνε!

Ο ενας παπους δυστυχως δουλευει ο αλλος ειναι την Κρητη και ο τριτος δεν ειναι πολυ στα καλα του. Ναι εμεις εχουμε τρεις παπουδες παγκοσμια αποκλειστικοτητα και μια γιαγια την μαμα μου.

Τα Χριστουγεννα στο σπιτι ησυχα θα περασουμε και την Κυριακη εχω τραπεζι στους νονους και σε ξαδερφια. Την Πρωτοχρονια ισως φυγουμε για το χωριο.

Και εμείς 3 έχουμε Μαρκοπουλάκι!!!Αλλά θα τους δούμε και τους 3 τα Χριστούγεννα!!Με τους 2 μένουμε και στο ίδιο σπίτι στο χωριό...

Μια χαρά τα σχέδια σας!!Που είναι το χωριό σας εσάς;

Διαφημίσεις

Εχει καμια ωραια συνταγη για μακαρονοσαλατα????? Ξερω μια αλλα ψαχνω καμια καινουργια.

Θα κανω αρνακι στον φουρνο με πατατες και φιλετα κοτοπουλου με την συνταγη που ειχα γραψει στο αερικο. Θα κανω μια πρασινη σαλατα και σκεφτομουνα να κανω και μια με ζυμαρικα. Να κανω και κανενα τζατζικι, κανενα λουκανικο η ειναι υπερβολη ολα αυτα????

marcopolaki θα εχεις πολυ κοσμο?

το κοτοπουλακι με τι θα το συνοδευεις? κανενα ρυζακι?

δεν ξερω τι μακαρονοσαλατα φτιαχνεις, εμενα μου αρεσει πολυ με : καλαμποκακι, κοκκινα φασολια, φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο, χρωματιστες πιπεριες ψιλοκομμενες και ντρεσινγκ μαγιονεζας.

μερικες φορες βαζω και τονο μεσα, αναλογα με τα κεφια

μια αλλη πολυ ωραια και διαφορετικη σαλατα ειναι με μαυροματικα φασολια, δεν ξερω ομως αν σε ενδιαφερει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερες.....αφηστε τους πωπους ησυχους!!!!!!!

της εβαλα μια φορα υποθετο και δεν ηθελε να ξαναρθει στο κρεββατι μου χαχαχχαχχαχαχα

Α ναι; :EmoticonPouTriveiXairekakaTaXeriaTouGiatiVrhkeLushNaMhnKoimataiHKwnstantinaStoKrevatiMas:

Διαφημίσεις

εγώ βάζω βίδες, αυγό, καρότο, αρακά , σάλτσα από μουστάρδα και μαγιονέζα , αγγουράκια τουρσί και είτε τόνο ή στήθος κοτόπουλο!!

και εμένα και εμένα !!!

Μαρκοπουλάκι μου μπορείς να φτιάξεις και αυτές

http://www.sintagespareas.gr/sintages/droseri-makaronosalata.html

ή αυτή (σε μικρότερη ποσότητα) http://www.sintagespareas.gr/sintages/makaronosalata-sinantisis.html

ά.....δες και μιά άλλη πρόταση (βασικά αυτή η πατατοσαλάτα όσες φορές την έχω φτιάξει έχει εξαφανισθεί μιλισεκοντ) :lol::lol:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pentanostimi-germaniki-patatosalata.html

λουκομάμι μου διάβασα για το τουτου σας:-(:sad: κοριτσάκι μου παλιοσίδερα είναι μην στεναχωριέσαι εσείς να είστε καλά !!:D

καλημέρες είπα δεν είπα :-D:grin:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Α πιάσαμε τις συνταγές;

Σας ειπα; Δεν σας είπα... Το μενού του Σαββάτου περιλαμβάνει Ελάφι και Αγριογούρουνο. Το Ελάφι μοιάζει με μοσχάρι καιτ ο φτιάχνω κάθε Χριστούγεννα και το ευχαριστιούνται σχεδόν όλοι! Το αγριογούρουνο θα το φτιάξω πρώτη φορά.

Και τα δύο θα είναι μαριναρισμένα από το χασάπη μου και απλώς θα τα φτιάξω :D

Θα τα συνοδέψω με ρυζάκι και τηγανιτές πατατούλες...

Θα βάλω και την πεθερά να μου φτιάξει μια ωραία σαλάτα λάχανο, καρότο που φτιάχνει... θα φέρει και η κουμπάρα τα περίφημα τορτελίνια της οπότε είμαι κομπλέ..

Μου λείπει κάτι που ξεχνάω;

ά.....δες και μιά άλλη πρόταση (βασικά αυτή η πατατοσαλάτα όσες φορές την έχω φτιάξει έχει εξαφανισθεί μιλισεκοντ) :lol::lol:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pentanostimi-germaniki-patatosalata.html

Σε αυτή την πατατοσαλάτα κάνε το εξής: Αντί να βάλεις την πιπεριά φλωρίνης μέσα χτύπησέ την στο μουλτι με λάδι και ξύδι (αρκετό λάδι για να πάει παντού κανά 50άρι γρ) και ανακάτεψε...

Επίσης πολύ ωραία γίνεται αν αντί για ζαμπόν βάλεις μπέικον που θα έχεις ψιλοκόψει και σωτάρει μαζί με κρεμμυδάκια (φρέσκα ή ξερά).

Ανάρπαστη πραγματικά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...