Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Με αγχώνει από την άποψη πως αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στα έμβρυα τα οποία είναι πολύ λίγα (πλέον 1 μετά την αποτυχημένη ετ) και ο έλεγχος τα «ταλαιπωρεί» πολύ αν είναι και 6ης ημέρας όπως τα δικά μου. Δλδ εφόσον οι πιθανότητες μου είναι όντως μειωμένες λόγω ΠΩΑ, σε αυτή την περίπτωση μειώνονται περαιτέρω γιατί το καθιστά πιο δύσκολο.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

γεια σου ρε φυστικάκι! ο γκαρσία τί κάνει? ελπίζω να μην κατήργησες τον πληθυντικό, γιατί θα τα πω όόλα στον κύριο φυστίκαρο! :lol::lol::lol:

το Μαράκι καλά είναι? κοιμήθηκε?

εμείς έχουμε το μωρούλι 2 βράδια να ξυπνάει και να κλαίει χωρίς προφανή λόγο, μάλλον φταίνε τα δοντάκια, τί να πω!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειναι ο γκαρσια, :lol::lol::lol::lol: (λιγο μαμουχαλος ρε γμτ, τελικα... :rolleyes: )

το μωρο ξυπναει και κλαιει? αργει να ξανακοιμηθει μετα?

Parents are the last people on earth who ought to have children

τις περ/ρες φορές κοιμάται μετά από 2-3 λεπτά ή με πιπίλα ή με βυζί, αλλά δυστυχώς είναι αρκετά για να τους ξυπνήσουν όλους!

και μία φορά, αναγκάστηκε ο άντρας μου να το πάει βόλτα στο σαλόνι (να'ναι καλά γιατί εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ)

ευτυχώς κοιμάμαι εύκολα εγώ! :lol::lol::lol:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

κούκλα δεν μπορώ :-(:D

είμαι χαρούμενη γιατί θα φύγουμε πάλι τα 2 μας, πενθήμερο!

μετά την Πράγα, τώρα...

πάμε Ντουμπάι!!!!!!!!!!!!

ναι ναι τον έπιασε τον άντρα μου η όρεξη για εξωτερικό! βλέπεις τόόόόόσα χρόνια (από τα 17 μαζί) ελαχιστότατες διακοπές (γενικά) λόγω ποδοσφαίρου του και μπαλέτου μου, μετά δουλειά (φαρμακείο), παιδιά...

φέτος εμπιστεύεται τη βοηθό στο φαρμακείο για να την αφήσει μόνη μια μέρα- δυο, μπορούνε οι γονείς μου και τα πεθερικά να βοηθήσουν, βρίκαμε παρέα (βασικά αυτοί μας προέτρεψαν) και βουαλά! άσε μην το πεις ούτε του παπά!!! δεν το πιστεύω ακόμα!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Tελεια σουπερ το ταξιδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μηπως τα πεθερικα σου θελουν και ενα πεμπτο παιδακι???? Τι τεσσερα τι πεντε!!!!! Μονο ετσι με βλεπω να πηγαινω εγω ταξιδακι με τον συζυγο μου και Θεο μου!!!!!!!!

Χοντρουλα εχω υπαρξει δεν επεσες εξω. Οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη ημουν συν 17 κιλα απο το πως ειμαι τωρα.

Ρε τον Λεωνιδα και εγω νομιζα οτι ηταν παρεντακι και αυτο. Κουκλι ηταν το ατιμο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Αλεξ απο τα 17 μαζι????? Μπραβο σας!!!!! Εγω στα 17 δεν καταφερνα ουτε βδομαδα να στεριωσω σε σχεση. Μολις αποφασιζα οτι θελω να ειμαι με καποιον μου περνουσε πιο γρηγορα και απο ιωση.

σύζυγό μου και Θεό μου βλέπω! ;) μα τόόόόόσο ερωτευμένη πια?

πλάκα κάνω! κι εγώ έτσι τον βλέπω -τον δικό μου σύζυγο, για να μην παρεξηγούμαστε:lol:-, ιδίως μετά τα ταξιδάκια:lol::lol::lol:

χοντρούλα εσύ? δεν μπορώ να σε φανταστώ! να μου πεις το κόλπο γιατί έχω 15 κιλάκια ακόμα! βασικά 10 -11 αν χάσω θα'μαι πολύ ευχαριστημένη

λέω να την πέσω! ο Θεός μου, αν με δει στο κομπιούτερ, θα γίνει :twisted:!

είναι της υγιεινής ζωής βλέπεις!

καληνύχτα :D

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ναι. με τύλιξε από τα 17! χιχιχι

τί να πώ? έτυχε. στην αρχή μια μαζί και αγαπημένοι, μια μαζί και πλακωμένοι. μαζί δεν κάναμε και χώρια δεν μπορούσαμε! κάτι τέτοιο! ναι, τώρα που το σκέφτομαι είναι απίστευτο που κράτησε αυτή η σχέση (αν δεις την αρχική της πορεία). μετά έδεσε το γλυκό!

7χρόνια μαζί και γάμος

7χρόνια γάμος και ταξιδάκια!

7χρόνια ταξιδάκια... λέέέέέές :lol::lol::lol::lol:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καληνυχτα και σου πακεταρω αυριο το καλυτερο προγραμμα αδυνατισματος. Μαριος λεγεται ειναι λιγο φασαριοζικο αλλα εγγυαται το τελειο αποτελεσμα.

Δεν κοιμαται ποτε σερι ολη την ημερα τρεχει και οταν σου μπει η ιδεα να ανοιξεις το ψυγειο κατι εκεινη την στιγμη θα θυμηθει να κλαψει η να πεσει στα πατωματα οποτε η ορεξη παει περιπατο. Ακομα και αν καταφερεις να φας μια μπουκια σαν ανθρωπος τις επομενες 5 ωρες θα εχεις χασει ολες τις θερμιδες απο το πολυ περα δωθε κυνηγωντας τον.

Αφου οσοι με ειχαν δει πριν μεινω εγκυος και με βλεπανε μετα απο την γεννα καθως μεγαλωνε ο Μαριος δεν πιστευανε ποσο ειχα αδυνατισει.

Και οχι τιποτα αλλο καλομαθα και σκεφτομαι οταν μεγαλωσει και θα λιγοστευσει το τρεξιμο παλι θα τα παρω τα ατιμα τα κιλα.

Να ειστε αγαπημενοι και μαζι μεχρι τα βαθια γεραματα κοριτσι μου!!!!!!!

Σπανιζουν τετοιες σχεσεις η αληθεια ειναι. Αντε και να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...