Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο σας!!!!!!

και μένα ρε παιδιά εδώ και δέκα μέρες δεν ξυπνάει λέμε!!!

2.4 χρόνια πέρασαν για να το ζήσω αυτό ή άμοιρη μάνα.....

Και που εισαι ακομα με την Ζωιτσα χοχοχοχ

A καλά με τοπρωινό ξύπνημα έχουμε κι εμείς θέμα! Είτε κοιμηθεί καλά όπως σήμερα είτε όχι (όπως τις προηγούμενες μέρες) το πρωί δεν σηκωνόμαστε λέμε! Θέλουμε να χουζουρέψουμε! Έχει γονίδια το παιδίιιιιιιιιιιιιι

Καλημερες στις υπναρουδες!!! και εγω και εγω υπναρου

καλημερα Μαριτα!

Εγώ δεν είμαι υπναρού! Απλώς έχω μια ασθένεια περίεργη! Δυσξυπνία λέγεται :lol:

ΑΑΑ ναι ε? καλα....χαχαχα εγω παντως ειμαι....και μου εχει λειψει δυο χρονια και κατι τωρα....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

παναγια μου...............

και ο αντρας ειναι πρωινος τυπος....για δουλεια στις 6........σκ στις 7....το παραξηλωνει δε λεω....χαχαχαχα

εγω με την μικρη παιζει απο τις 6 εως τις 8......αναλογα τα κεφια της

αν με αφησεις ομως...πριν τις 9+30 δεν ξυπναω

κουλτακι σορυ, προσπαθω να στειλω πμ και κολλαει

το θερμομετρακι θελει ωρα στο αυτι? 1 λεπτο ας πουμε?

όχι 5 δευτερόλεπτα!!!!!!

γιαυτό το πηρα,αλλιώς δεν κάθεται!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω αυτο του λιντλ ειναι και μετώπου και αυτιου....

στο αυτι ουτε που με αφηνει, στο μετωπο ομως....εχει μαθει το παταει και αυτομετριεται χαχαχα και μολις κανει μπιμπ με φωναζει μαμα μαμα μπιιιιμπ

χαχαχα

εγω εχω αυτο του λιντλ ειναι και μετώπου και αυτιου....

στο αυτι ουτε που με αφηνει, στο μετωπο ομως....εχει μαθει το παταει και αυτομετριεται χαχαχα και μολις κανει μπιμπ με φωναζει μαμα μαμα μπιιιιμπ

χαχαχα

εμένα είναι μόνο του αυτιού...

αλλά κάθεται. τώρα τελευταία μου το αρπάζει και φωνάζει "μόνη μου"!! χαχα

α παπα παπα 80ευρα?? μανουλα μου....

κοιτα λεει και στις οδηγιες οτι εχει μια αποκλιση απο του υδραργυρου δεν θυμαμαι ποσο τις εκατο αλλα σου λεει αν θες κανε τρεις μετρησεις και εχεις τον μεσο ορο, οι μετρησεις γινονται τρομερα γρηγορα σε 2-3δευτερολεπτα και εχεις τον μεσο ορο γρηγορα και μια φορα που ειχα βαλει στον ποπο υδραργυρου ειχε αποκλιση αλλα παντα απο τον ποπο ειναι μεγαλυτερη η θερμοκρασια .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...