Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Fystikaki και η Μαρια περυσι ειχε τρομαξει παρα πολυ με τον Αη Βασιλη. Αλλα μολις απομακρυνθηκαμε ηρεμησε. Φετος δεν εχει ερθει σε επαφη μεχρι στιγμης.. :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα! η δικιά μου δεν δωροδοκείται με τίποτα :lol::lol::lol:

ουτε και η δικια μου..... βασικα, οντως τρεμει οτιδηποτε μεταμφιεζμενο... ειχε ξαναδει εναν τεραστιο κουνελο αλλη μια φορα, περυσι... επισης ειχε φαει φρικη...

εδω που τα λεμε...

τεραστιος

κοκκινος

με μουσια παντου.. να μην φαινεται η μουρη του....

ε, ειναι λιγακι τρομαχτικος:?

θυμηθηκα εμενα μικρη...

με ειχε παει η μανα μου στο μινιον, σε χρστουγεννιατικη γιορτη...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και καλα να κατσω στην αγκαλια του αη βασιλη...

ναι καλα, πως το θες????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

εγώ άσχετο, δεν ήθελα με τίποτα τη γιαγιά μου όταν ήμουν μικρούλα. και διαπιστώσανε ότι έφταιγαν τα μαύρα ρούχα :shock:. για χάρη μου τα έβγαλε και εννοείται ανταμείφθηκε από την αγάπη μου!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Κοριτσακια εμεις μολις φορτωσαμε τα πραγματα στο τουτου.. Λεω να παω να ξαπλωσω αν και εχω υπερενταση (παντα με πιανει πριν τα ταξιδια)..

Σας ευχομαι ολοψυχα Καλα Χριστουγεννα με αγαπη και υγεια και να περασετε ομορφα ο,τι κι αν κανετε με τα 2χρονακια σας!

Παρτε και το αγαπημενο μου τραγουδακι αυτη την εποχη:

:D

Σας φιλω ολες και θα τα ξαναπουμε -πρωτα ο Θεος την Κυριακη-!

Καλο ξημερωμα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

πλυθηκαμε ρε !!! δεν τ μαθατε??? το παν και στις ειδησεις!! αχχαχαχαχαχαχαχχα

πηγαμε στον παιδοτοπο με τη μελινα και τα καλτακια... αλλα μας βγηκε ξυνο.... εκλασε μεντες η δικια μου με τον αγιο βασιλη, και ειχαμε ιστοριες...

τωρα κοιμαται με τον πατερα της, σφιχταγγαλιασμενοι... αμα παει να κουνηθει ο αντρας μου, κλαψουριζει η μικρη........... μιλαμε φοβηθηκε παρα πολυ

πλάκα κάνεις ε?????????

Διαφημίσεις

καλημερα ειρηνη, καλημερα σε ολες!

ωραια ηταν χτες, απλα τρομαξε το μαρικακι! ισως να ηταν και λιγο κουρασμενη, ποιος ξερει, προς το τελος ειχε λουφαξει στην αγκαλια του φυστικιου...

καλα κι εμενα τα'φτυσε, ξεραθηκε κατα τις δεκα παρα μετα απο τρελλη γκρινια εννοειται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

A καλά με τοπρωινό ξύπνημα έχουμε κι εμείς θέμα! Είτε κοιμηθεί καλά όπως σήμερα είτε όχι (όπως τις προηγούμενες μέρες) το πρωί δεν σηκωνόμαστε λέμε! Θέλουμε να χουζουρέψουμε! Έχει γονίδια το παιδίιιιιιιιιιιιιι

Καλημέρα καλημέρα!

Μπράβο αερικούλι για το σερί σας!!!

Της φέρανε δώρο το παριζάκι που τραγουδάει και έχω λαλήσει λέμε!!!Μία φορά ακόμα μαμά, μία μόνο.....ωχ Θεέ μου!!!

Αλεξία με βρήκες με βρήκες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...