Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Η Κωνσταντίνα κοιμάται από τις 9.10!!!! Είχε κοιμηθεί 2 ώρες σχεδόν στον παιδικό και είχε ξυπνήσει στις 13.15. Το απόγευμα δεν μπόρεσε να κοιμηθεί αφού φτάσαμε στο σπίτι στις 18.00 και 18.30 έπρεπε να φύγουμε για να είμαστε 19.00 κολυμβητήριο! Κολύμπησε σούπερ με τον μπαμπά (η μαμά ήταν κομμάτια και όπως αποδείχτηκε ήταν γιατί θα έρχονταν φιλουξενούμενοι κομμούνες!) έφαγε γιαουρτάκι στις 20.00 και με το ζόρι την κράτησα ξύπνια στο αυτοκίνητο :lol: Γυρίσαμε έκανε μια βόλτα μέχρι τον Κρεοπώλη μας να δει την αγάπη της τον Μπάμπη (υπάλληλος του κρεοπωλείου με τον οποίο τρώμε κάθε πρωί αφού ο Μπάμπης μας βλέπει :lol: ) και γυρίσαμε σπίτι όπου παράπαιε! Την ξεκινήσαμε 20.50 διαδικασία ύπνου... 21.00 άρχισε να πίνει γάλα (100 ml) και 21.10 κοιμόταν :lol: Το εξόντωσα το παιδί μου :lol:

Εδώ και 2 μέρες με είχε πιάσει μια ανησυχία με το περπάτημά της. Ξαφνικά άρχισε να περπατάει (κυρίως όταν ήταν με καλτσοπάπουτσα ή κάλτσες) στις μύτες! Άφησα και τα πεθερικά μου να με πανικοβάλλουν οπότε σήμερα το έψαξα! Τελικά η παιδίατρός μας είχε δίκιο που φώναζε από την αρχή για τα παπούτσια αλλά αν μας είχε εξηγήσει και τον λόγο θα ήταν καλύτερα! Τα πρόωρα έχουν μια τάση να περπατάνε στις μύτες για να γυμνάσουν το σύστημά τους! Φυσικά όλα τα παιδάκια κάποια στιγμή περπατάνε στις μύτες (κι εγώ το έκανα μικρή) και επανέρχονται! Δύο εβδομάδες τώρα επειδή στον παιδικό τα παιδάκια είναι με κάλτσες η Κων/να έβγαζε συνέχεια τα παπούτσια της και είχε σπάσει τα νεύρα των παιδαγωγών της γιατί όλη μέρα έβαζαν παπούτσια στην Κων/να. Μου το είπαν και τους επέτρεψα όταν φτάνει στο απροχώρητο η κατάσταση να την αφήνουν χωρίς... ε γι' αυτό το έκανε λοιπόν! Με τα παπούτσια δεν μπορεί να περπατήσει στις μύτες είναι πιο δύσκολο... Ξυπόλυτη όμως βρήκε ελευθερία να το κάνει (προφανώς θα το είδε και από κανένα άλλο παιδάκι και θα το θεώρησε παιχνίδι)

Πάντως τώρα ηρέμησα και ηρέμησα και τα πεθερικά μου που έβαλαν με το μυαλό τους χίλια δύο :lol: Έτοιμοι ήταν να αρχίσουν να την τρέχουν στους γιατρούς :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη; Σου θυμίζει τίποτα όλο αυτό; :lol:

Ξυλο που θες καημενη μου κι εσυ! Αλλα σε καταλαβαινω και σιωπω! :lol:

Κι επειδη σε συμπονω θα σου φερω μαυροδαφνη απο το Achaia Clauss! :lol::lol:

Να πινουμε κι οι δυο μας στην υγεια των πεθεριδιων!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαση ειναι και θα περασει και εμενα το εκανε καποια στιγμη και το εκοψε. Κλειστε τα στοματα των πεθερων με βουλοκερι αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι που δεν εχω πεθερα.

Διαφημίσεις

Δικιο εχεις μαρκοπουλακι! :|

Ανεβασα φωτο του τατου στο face :)

αααα πάω να δώ!

εγώ έβαλα μαμά στο αεροπλάνο και για τις επόμενες 10 μέρες θα είμαι αυτοκολλητάκι με το αντράκι μου! μου έβγαλε όμως τη πίστη να φάει και να κοιμηθεί γιατί έψαχνε τη γιαγιά :?

geia sας κορίτσια! χρόνια και ζαμάνια! τελειώσαμε σήμερα με τις γιορτές (νήπιο Παναγ, νήπιο Κλέας) και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι πτώμα? πού είναι οι βιταμίνες μου οέο???

μετά από ώρες διάβασμα :shock::lol: να καλωσορίσω το νέο αίμα στο καφέ μας! μαρία και καλαμαράκι. να συμπληρώσω ότι τις προεδρικές θέσεις τις κατέχουν τα 2 μου μεγάλα που είναι 5 1/2 και 4 ετών παρακαλώ πολύ και μετά έρχονται τα γατουλάκια, που λίγο καθυστερημένα τους εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία-ευτυχία. να τα χαίρεσαι γατούλα! α και διπλές ευχές για τη γιορτή της αναστασίας σου!

λουκομαμά μου πάλι καλά πού δεν ήταν κανείς σας μέσα. τί μπορεί να πάθεις στα καλά καθούμενα! υγεία πάνω απ'όλα!

φαίη καλά να περάσεις, 3 μέρες είναι, υπομονή! πάρε και καμιά ωτοασπίδα για να προστατευτείς από τις κοτσάνες της πεθεράς. θα την κοιτάς χαμογελαστή και ό,τι σου λέει θα απαντάς "ναι", "βεβαίως", "δίκιο έχετε" κι ας μην ξέρεις τί λέει! χαχαχα

μελινάκι ωραίος ο μουτζουρόπυργος να πάμε κάποια στιγμή. καλή επιτυχία στον άντρα σου.

μαρκοπουλάκι και αερικάκι ποτέ μη δένεστε μαζί με τα παιδιά σας. είναι χειρότερο γιατί όπως λέει και το κουλτάκι τα κάνετε αερόσακο! βάζετέ τα μόνα τους και περάστε τη ψηλή ζώνη κάτω από τη μασχάλη. (εγώ έτσι κάνω.)

ειρηνάκι, αχ εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα τους φακούς! λίγη μυωπία αλλά θέλω να την κάνω την επέμβαση. πρέπει πρώτα να αποθηλάσουμε όμως.

μαριτάκι αν σε βρω θα σε κάνω κι εγώ φίλη στο φέις.

χριστίνα κι εμένα περπάταγαν στις μύτες, αλλά εμένα μου άρεσε! (να ανησυχώ γιατρέ μου? χαχαχα! στα 2 άκρα είμαστε πλάκα πλάκα!)

κορίτσια θέλω κι άλλα να γράψω αλλά δε θυμάμαι τί! :rolleyes:

εμείς θα λείπουμε 29/12-16/1 οπότε θα χάσουμε όλες τις συναντήσεις δυστυχώς.

τέλος, ελπίζω το φυστίκιον να πλύθηκε επιτέλους! πιο πολύ σκέφτομαι το φυστικάκι δηλαδή! (αν έχει ειπωθεί στις προηγούούούμενες σελ, συγχωρέστε με)

φιλιά σε όλα τα μωρά σας!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Μαρια ειναι λογικο να ψαχνει τη γιαγιουλα μωρε.. Και η δικια μου ετσι κανει! Ευχομαι μονο οταν φυγουμε απο την Πατρα, να μην ψαχνει και την πεθερα μου (ποσα να αντεξω η δολια μανα?? :lol:)....

Αλεξια εχεις δικο.. Καλυτερα να φαω τα λεφτα μου στις ωτοασπιδες παρα στους γιατρους! :lol: Καλη ξεκουραση!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ γατούλα.... στο σπίτι δουλεύεις;

χαχαχαχχα αει μαρη....το δοκιμασα στη τουαλετα χαχαχχαχα, δε θα αντεχα!!!!

τα συλβανιαν θα τα δω την αλλη πεμπτη ποσο καλα ειναι, που θα το ανοιξει η βαφτιστηρα!

παντως οι φιγουριτσες που της πηρα εξτρα ειναι απλα τελειες!!! μαλλον θα χτυπησω κανα απλο και εμας αμα εχει εκπτωση!

πλυθηκαμε ρε !!! δεν τ μαθατε??? το παν και στις ειδησεις!! αχχαχαχαχαχαχαχχα

πηγαμε στον παιδοτοπο με τη μελινα και τα καλτακια... αλλα μας βγηκε ξυνο.... εκλασε μεντες η δικια μου με τον αγιο βασιλη, και ειχαμε ιστοριες...

τωρα κοιμαται με τον πατερα της, σφιχταγγαλιασμενοι... αμα παει να κουνηθει ο αντρας μου, κλαψουριζει η μικρη........... μιλαμε φοβηθηκε παρα πολυ

Parents are the last people on earth who ought to have children

χαχαχα ρε φυστίκι!

αχ το μαράκι τί έπαθε! κι εμένα η ελένη φοβάται ό,τι μεταμφιεσμένο κυκλοφορεί! τί κλόουν, τί άγιο βασίλη, καλά τον μπάτμαν πέρσυ δεν το συζητώ! πάντως κάθε πέρσυ και χειρότερα! θα στρώσουν κάποια στιγμή πού θα πάει?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...