Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

πολυ θα τοθελα!

και εκατσε και στη παιδικη χαρα λιγο του Αγ Σοφια και ταισαμε λουκουμα τα περιστερια!

και ευτυχως ειχα βρει και να παρκαρω!!!! γλυτωσα τα 6 ευρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ θα τοθελα!

και εκατσε και στη παιδικη χαρα λιγο του Αγ Σοφια και ταισαμε λουκουμα τα περιστερια!

και ευτυχως ειχα βρει και να παρκαρω!!!! γλυτωσα τα 6 ευρα!

πάρε κανά λαχείο καλέ!

καλημερα γατουλα!

σημερα γιορταζει η κοπελαρα σου? να την χαιρεσαι!

οσο για μουτζουροπυργο, τα επομενα δυο σ-κ ειναι κλειστα, οποτε παμε για μετα τις γιορτες, εκτος αν τα καταφερεις κανενα απογευμα την αλλη εβδομαδα που δε δουλευεις (ή δουλευεις και εχω μπερδευτει?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθαν τα μαντκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

δε τα δοκιμασα ακομα!!!!

τελικα δε βρισκω ατομο να παει στα ελτα μαρουσι, μαλλον πρπει να παω εγω γιατι ειναι εκει το δωρο της βαφτιστηρας μου γαμωτω!!!

ηρθαν τα μαντκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

δε τα δοκιμασα ακομα!!!!

τελικα δε βρισκω ατομο να παει στα ελτα μαρουσι, μαλλον πρπει να παω εγω γιατι ειναι εκει το δωρο της βαφτιστηρας μου γαμωτω!!!

σε ποια διεύθυνση??

εγώ δουλεύω μαρούσι ρε!

Διαφημίσεις

Καλημερα Γατούλα,

Χρόνια Πολλά στα παιδάκια σου!!!!

Μην ξεχάσεις το λαχείο που σου λεει το cultaki!!!!

Μελινάκι μου καλή επιτυχία στην επέμβαση του αντρούλη σου. Ολα θα πάνε καλά.

Και εμενα αν με δεις τι κανω στο ταξι με τον Μαριο θα γελασεις. Μπαινω κραταω τον Μαριο αγκαλια και βαζω ζωνη πανω απο εμενα και τον Μαριο. Πολυ γελιο λες και φοραμε ζουρλομανδυα. Αλλα τρεμει το φυλλοκαρδι μου που δεν ειναι σε καρεκλακι. Στο αυτοκινητο μας μπαινει παντα σε καρεκλακι.

Αυτό το κάνω κι εγώ με την Κωνσταντίνα στο αυτοκίνητο της πεθεράς μου όσες φορές έχει χρειαστεί να την μεταφέρω με εκείνο και δεν χωράει το καρεκλάκι γιατί είμαστε πολλοί :D Της περνάω την ζώνη της μέσης μόνο και του στήθους την έχω μόνο σε εμένα με τα χέρια μου γύρω της!

Διαφημίσεις

Αυτο κανω και εγω Αερικο τι να κανω??? Ευτυχως ο Μαριος την εχει μαθει την διαδικασια και οταν χρειαζεται δεν μου δημιουργει προβλημα συνεργαζεται αψογα. Μια φορα μονο ενω ημασταν επι της Αττικης οδου με το χερακι του με μια κινηση ανοιξε την πορτα και κοντεψα να παθω εμφραγμα. Απο τοτε μολις μπαινω σε ταξι κλειδωνω την ασφαλεια για να ειμαι σιγουρη.

Χρονια πολλα στην ναζιαρα γατουλα.

Να σου πω κάτι μαρκόπουλο; Εγώ αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι όμως! Στο καρεκλάκι παρότι κάνουμε καθημερινά διαδρομή και θα έπρεπε να νιώθω ασφαλής πλέον... δεν νιώθω! Όταν την έχω αγκαλιά με τη ζώνη αισθάνομαι πως ότι κι αν γίνει μπορώ να την προστατεύσω! Κουλό; Ναι... αλλά έτσι νιώθω...

Όταν οδηγάω και είναι δίπλα σε κάθε φρενάρισμα το δεξί μου χέρι είναι στο καρεκλάκι από ανασφάλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...